Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, χθές βράδυ άφησα τον υπολογιστή να κλείσει με αδράνεια, σήμερα που τον άνοιξα, με το που άναψε η οθόνη, έιχε έναν τεράστιο κέρσορα στο κέντρο, και όλη η οθόνη ήταν γεμάτη με πολύχρωμα τετραγωνάκια κυρίως πράσινα, μετά από reset to pc άνοιξε κανονικά, είναι κάτι ανησυχητικό;

η κάρτα μου είναι η ati 5770

Δημοσ.

laptop εχεις? εδω περιγραφει ενα παρομοιο (αν οχι ιδιο) προβλημα, και μαλλον ειναι θεμα bug των ati driver. το αρθρο βεβαια ειναι αρκετα παλιο. εχεις περασει τους τελευταιους drivers?

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/Big-Mouse-Cursor-Bug/td-p/240788

Δημοσ.

όχι desktop είναι, drivers έχω τους τελευταίους,

το μόνο που έχω κάνει πριν λίγο καιρό, είναι ο,τι άλλαξα με πρόγραμμα στη bios της κάρτας γραφικών, τους χρoνσμούς gpu και ram στο boot mode, για να μην δουλεύει σε πλήρη ισχύ κατά την εκκίνηση,

επειδή έχω βάλει custom ανεμιστήρες και η διαχείρησή τους δεν ξεκινά μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκίνηση των windows, με αποτέλεσμα να θερμένεται αρκετά χωρίς λόγο,

ένας άλλος λόγος είναι ο,τι έχω 500ρι τροφοδοτικό και ζοριζόταν τα πρώτα δευτερόλεπτα της εκκίηνσης.

Δημοσ.

Πες για αρχή τι θερμοκρασίες εχεις στην κάρτα γραφικών και αν εχεις overclock κτλ κανε το off .

Πριν την αλλαγή του bios ειχες πρόβληματα ?

Δημοσ.

από θερμοκρασίες σε idle πάνω απο 38 βαθμούς δεν πηγαίνει, ενώ με ανοιχτό παιχνίδι έχει φτάσει 62 - 64 βαθμούς,

overclock δεν την έχω δουλέψει ποτέ, εκτός από κάτι δοκιμές που είχα κάνει μια μέρα με το overdrive του catalyst

το πρόβλημα εμφανίστηκε μόνο μία φορά μετά από αδράνεια, και αφού είχα κάνει αλλαγές αρκετές μέρες πριν (το pc δουλεύει πολλές ώρες κάθε μέρα).

Η κάρτα έχει 4 mode λειτυοργείας: το boot που έχει χρονισμούς gpu/ram, 850 και 1200 MHz αντίστοιχα,

idle mode: 157/300, video mode: 500/1200, και game mode: 850/1200,

το μόνο που άλλαξα εγώ, είναι το boot mode από 850/1200, σε 157/300 όπως και στο idle mode.

Διαχείρηση ανεμιστήρων κάνω με το msi afterburner, γιατί με το catalyst σε βαρύ παιχνίδι καλοκαίρι, είχα δει μια μέρα θερμοκρασίες 73 βαθμούς και βάλε...

Δημοσ.

Καλημέρα, χθες άφησα τον υπολογιστή να κλείσει με αδράνεια, με ανοιχτή στο radmin επιφάνεια εργασίας άλλου υπολογιστή και τον εξωτερικό δίσκο σε κοινή χρήση, και μόλις παρουσίασε ξανά το ίδιο πρόβλημα:

το άνοιξα από αδράνεια και είχε μαύρη οθόνη, μόλις κούνησα το ποντίκι έβγαλε διάφορα πιξελ και γραμμές σε μέρος της οθόνης και φυσικά μεγάλο κέρσορα στο κέντρο, μετά την επανεκκίνηση ανέφερε οτι είχε bluescreen 124

Δημοσ.

Εδω παντως σε παρόμοιο πρόβλημα http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1627817/bsod-bccode-124.html  λενε οτι ηταν καποιο πρόβλημα με τους drivers , αν δεν βαριέσαι πέρνα και παλιότερους λιγο drivers και ασε τα παντα στα default  σε καρτα γραφικών cpu κτλπ μην βάλεις κανενα δικο σου mode κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...