kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Γιατί να λαγκαρει αδερφέ; Περί ορέξεως.... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Γιατι ειναι android αδερφε λογισμικο το οποιο απαιτει αρκετα καλα σπεκς για να μην λαγκαρει
Ntenteras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Τι περι ορέξεως; Android κινητό σε αυτά τα λεφτά που να μην λαγκαρει δεν υπάρχει. Αν βάλεις μια 20αρια εφαρμογές και 2-3 widgets γίνεται εντελώς δύσχρηστο. Και ειδικά τα Samsung που προτείνεις λόγω touchwiz είναι ακόμα πιο αργά. Μην υπερασπιζεσαι μια λάθος επιλογή απλά επειδή εσύ έχεις το s2. 2
Federacion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ΑΧ.οκ παιδιά δεν έχω όρεξη για τσάμπα τσακωμούς. Ναι αν βάλεις 20 εφαρμογές ανοιχτες ακόμη και στο Pc της υπογραφής 4πύρηνος με 6gb ραμ θα λαγκάρει... εγώ έχω γύρω στις 30 εφαρμογές installed καμιά 5 widgets και πάει νεράκι αλλά μάλλον είμαι τρέλός μάλλον τα χω χαμένα Φιλικά-πάντα.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πραγματικά είμαι φανατικός χρήστης android και όταν μιλάω για κάποια συσκευή κατά 90% την έχω δουλέψει σίγουρα οπότε ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες της. Low/mid range συσκευές android ΔΕΝ αξίζουν και το έχουμε χιλιοαναφερει εδώ μέσα. Όποιον και να ρωτήσεις τα ίδια θα σου πει
Federacion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι ή/και την όρεξη να δώσουμε έναν σκασμό λεφτά για high end κινητά. Το συγκεκριμένο κινητο προ διετίας ήταν high end. Νομίζω Ξέρω ότι αντέχει σήμερα. υγ. όχι καταραμένε δεν θα σου πει τα ίδια όποιος και να ρωτήσεις (ρίξε μια ματιά στο Myphone forum να δεις κριτικές)
Ntenteras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σε καθε περιπτωση αν ο topic starter φτασει να δωσει 150+ Ε για android κινητό (175 εχει το s2 plus στο skroutz) καλυτερα να παρει ενα moto g απο το amazon.co.uk, το οποιο έχει μακραν καλυτερα χαρακτηριστικα απ΄ οσα αναφερθηκαν μεχρι στιγμης. 2
Shakur Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Με 160 ευρω περνει το καινουργιο Huawei Honor 3c με 2g ram !!!!
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι ή/και την όρεξη να δώσουμε έναν σκασμό λεφτά για high end κινητά. Το συγκεκριμένο κινητο προ διετίας ήταν high end. Νομίζω Ξέρω ότι αντέχει σήμερα. υγ. όχι καταραμένε δεν θα σου πει τα ίδια όποιος και να ρωτήσεις (ρίξε μια ματιά στο Myphone forum να δεις κριτικές) Να δω κριτικες για ποιο ρε φιλε για μια συσκευη που ειχα???Επισης δεν θυμαμαι να ειπα σε κανενα να σκασει ενα σωρο λεφτα για high end συσκευη μη λεμε οτι θελουμε.προ διετίας ήταν high end το λες και μονος σου
vrwmiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 νομιζω οτι φευγουμε αποπ το θεμα και παμε σε αλλα,εαν θελει να το σκαλιζει ας παρει ανδροιντ ,αλλιως wp .φυσικα εγω δεν αφηνω το ανδροιντ για τιποτα.moto G ειναι εξαιρετικη επιλογη αυτη τη στιγμη,να προσθεσω επισης οτι πλεον η μαμα google απο το κιτκατ και μετα προσανατολιζεται να μπορει να το χρησιμοιπουν και οι Low/mid range συσκευες το λογισμικο χωρις λοξυγγες
libero1899 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εχεις δίκιο οτι το xperia go είναι κινητάρα σε αυτά τα χρήματα...υπάρχει στο σκρουτζ απο ένα γρήγορο search που έκανα....
Ntenteras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κατσε γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε, απο που και ως που ειναι κινηταρα εν ετει 2014 ενα κινητο με 3.5" οθονη, αναλυση 240x480 και επεξεργαστη διπυρηνο 1GHz ; 3
tony81 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Κατσε γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε, απο που και ως που ειναι κινηταρα εν ετει 2014 ενα κινητο με 3.5" οθονη, αναλυση 240x480 και επεξεργαστη διπυρηνο 1GHz ; Τα 512 ram ξέχασε..σπουδαίο spec...παίρνεις και τηλέφωνο χωρίς lag...αλλά μέχρι εκεί
Hopi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Το γνωριζω απλα επειδη ειναι πιο παλιο στην αγορα το φοβαμαι...και ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος αλλα παλιοτερης τεχνολογιας.... Πάρε με την επιδότηση μια εμπορική συσκευή και πούλησε τη (ή μεταβίβασε τη επιδότηση σε άλλον). Το καλύτερο κινητό μέχρι τα 200 ευρώ είναι το Motorola Moto G. Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο κατευθύνσου στο ZTE Blade V. Στα λεφτά του, δεν υπάρχει άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα