Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια ιδιαιτερη τρελα με κινητα αλλα εχει ενας γνωστος μου μια επιδοτηση 80ε και επειδη δεν την θελει μου ειπε να την εξαργυρωσω εγω αν θελω....

Στο θεμα μας τωρα.... Αν βαλω αλλα 60-70 ε αξιζει να παρω κανα smartphone?Εχω δει στο Σκρουτζ το s3 mini με 150ε ...τι λετε?

εγω εχω ενα galaxy young(σαν blackberry ειναι) και η αληθεια ειναι οτι μου εχει βγαλει την πιστη τελευταια..κλεινει ανοιγει μονο του...

Αυτο που γουσταρα πολυ σαν κινητο δυστυχως δεν το εχει ουτε στα pyblic ουτε στο birdphone :( SONY Xperia Go (Κινηταρα για τα λεφτα του)

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημο το s3 mini μετά καλή επιλογή είναι και το xperia L αλλιώς μετά Lumia 520 και 620 στα οποια θα εχεις μεν πιο smooth εμπειρια αλλα δε θα εχεις την υπερπροσφορα apps. Όχι πως δεν εχουν βεβαια

Δημοσ.

Για μένα πολύ προτιμότερο να πας σε κάποιο από τα φθηνά Lumia πάρα στο s3 mini. Επειδη έχουν περάσει από τα χέρια μου και το Lumia 520 και το s3 mini μπορώ να σου πω ότι η συνολική εμπειρία χρήσης είναι μακράν καλύτερη στο Nokia. Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο πλήθος εφαρμογών, αλλά έχει όλα τα βασικά και δεν κολλάει όπως τα Android.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια ιδιαιτερη τρελα με κινητα αλλα εχει ενας γνωστος μου μια επιδοτηση 80ε και επειδη δεν την θελει μου ειπε να την εξαργυρωσω εγω αν θελω....

Στο θεμα μας τωρα.... Αν βαλω αλλα 60-70 ε αξιζει να παρω κανα smartphone?Εχω δει στο Σκρουτζ το s3 mini με 150ε ...τι λετε?

εγω εχω ενα galaxy young(σαν blackberry ειναι) και η αληθεια ειναι οτι μου εχει βγαλει την πιστη τελευταια..κλεινει ανοιγει μονο του...

Αυτο που γουσταρα πολυ σαν κινητο δυστυχως δεν το εχει ουτε στα pyblic ουτε στο birdphone :( SONY Xperia Go (Κινηταρα για τα λεφτα του)

Μακρια απο xperia go.Με 512 ραμ δεν πας πουθενα.Καλυτερα να κοιταξεις για κατι σε WP σε αυτο το μπατζετ

Δημοσ.

Γενικά μακριά από Sony, δύο έχω πάρει, το U και το P και το έχω σκυλομετανιώσει.

Θα σου έλεγα S3 mini. Δεν ξέρω για την ταχύτητα του Lumia, το έχει ο πατέρας μου, γρήγορο φαίνεται, αλλά χωρίς ΚΑΜΙΑ εφαρμογή επάνω. Οπότε, η σύγκριση είναι αστεία. Τώρα, αν πάρεις το s3 mini και βάλεις Viber+Skype+Yahoo Mail + Outlook + Gmail + + + , ε, εντάξει, θα ζοριστεί... Επίσης, το S3 έχει + μπροστινή κάμερα για βιντεο κλήσεις, κ σίγουρα πολύ μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών λόγω android.

Δημοσ.

Λοιπον πηγα και ειδα το s3 mini και μαρεσε αρκετα! Ομως βρηκα και το galaxy plus 2 το οποιο μηπως ειναι  καλυτερο..??Τι λετε?

Δημοσ.

. Τώρα, αν πάρεις το s3 mini και βάλεις Viber+Skype+Yahoo Mail + Outlook + Gmail + + + , ε, εντάξει, θα ζοριστεί... 

ΣΙγα το ζόρι. Ενταξει το U το P που σε απογοητευσε. (Οχι πως δε μπορω να το πιστεψω από περιέργια ρωτάω)

Δημοσ.

Καποιος να μου πει αναμεσα σε s3 mini και s2 plus ποιο να παρω? Απο μεγεθος και τα δυο ιδια ειναι...το s2 plus  εχει καλυτερη καμερα αλλα μηπως να παω στο πιο καινουριο s3 mini?

Δημοσ.

Το γνωριζω απλα επειδη ειναι πιο παλιο στην αγορα το φοβαμαι...και ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος αλλα παλιοτερης τεχνολογιας....

Δημοσ.

Το γνωριζω απλα επειδη ειναι πιο παλιο στην αγορα το φοβαμαι...και ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος αλλα παλιοτερης τεχνολογιας....

Τι ακριβώς φοβάσαι; το S2 plus είναι απόλυτα δοκιμασμένο τηλ, ενώ το 3 βγήκε πατάτα. Δεν υπάρχει σύγκριση και μην το σκέφτεσαι.
  • Like 2
Δημοσ.

Το S2 -που έχω- είναι αλαγκάριστο στα πάντα. Λειτουργεί ακόμη και μανίσιο στο touchuι της Samsung δίχως κανένα πρόβλημα, είναι σίγουρα πιό όμορφο κινητό από το S3 mini και έχει και καλύτερα χαρακτηριστικά:

καλύτερη κάμερα 8Mp με 5mp

0.3 ιντσες μεγαλύτερο

τραβάει βίντεο 1080p ενώ το s3mini 720

έχει μπροστά κάμερα για skype 2mp  ενώ το άλλο VGA (!)

μεγαλύτερη μπαταρία

και σχεδόν τη μισή ακτινοβολία.

τι να πώ άλλο;

Δημοσ.

Κανένα από τα δύο. Μην πάρεις Android κινητό 2 και 3 χρονών. Αργά ή γρήγορα θα λαγκαρει ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Πάρε καλύτερα ένα Windows Phone. Μπορεί να μην έχει τόσο καλά τεχνικά χαρακτηριστικα αλλά σαν σύνολο είναι καλύτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...