ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εγω ειπα οτι η λογικη λεει XL αλλα προσωπικα το δικο μου νορμαλ 3DS δεν το αλλαζω με τιποτα. Αν ομως σε περιπτωση που χρειαστω και δευτερο 3ds (για καμια gateway) τοτε σιγουρα θα παω στο XL. Προσωπικη επιλογη ομως και εμενα ειναι το Original. 1
Genatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλό παιχνίδι για να πάρω στην αρχή????? Εξαρταται τι σου αρεσει... Mario, Zelda,Pokemon, Role-playing διαλεξε κατηγορια να σου πουμε παιχνιδι...
Rib21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 <p>ε αποφάσισε και κάτι μόνος σου </p> Καλά ντε Μην με φας καμία γνώμη ρωτάω δεν θα το πάρω και σκοινί κορδόνι αυτό που θα πείτε χαλαρώσε!εσείς από Zelda η Μάριο πια games θα μου προτείνατε ή και ποκεμον ή και ότι καλούδια ξέρετε κυρίως role play!!!!
Typhonios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλά ντε Μην με φας καμία γνώμη ρωτάω δεν θα το πάρω και σκοινί κορδόνι αυτό που θα πείτε χαλαρώσε!εσείς από Zelda η Μάριο πια games θα μου προτείνατε ή και ποκεμον ή και ότι καλούδια ξέρετε κυρίως role play!!!! Zelda!
Werax Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αυτό που λέει ο τίτλος βασικά το μόνο που με πειράζει το xl και το σκεφτομε είναι αμα πιξελιαζει η οθόνη. Το έχει κανείς να που πει καμία γνώμη ? Άμα πάω για το xl θα πάρω το zelda edition που εχει 230€ αξίζει λέτε? Thnxxx Sent from my iPad using Insomnia
vag.patrick Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 θα κατεβασω το ιδιο ντεμο και στα 2 να σου πω....
di maria kun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Στις Sat Mar 08 2014 στις 12:26 ΠΜ, Malthador είπε Το 2DS μην το λαμβάνεις καν υπόψιν, εκτός κι αν είσαι κάτω από 5 χρονών. Αρχικά επαναφέρω το θέμα παρόλο που είναι παλιό, δεν κάνω άλλο. Με ενδιαφέρει αγορά μιας handheld κονσόλας γιατί λόγω υποχρεώσεων βρίσκομαι κάποιες ώρες εκτός σπιτιού. Σίγουρα θα είναι της νιντεντο δεν έχω παίξει την Gaming '' βιβλιοθήκη '' της ήταν και απωθημένο τα fire emblem μεταξύ άλλων. Τώρα εγώ το βλέπω καθαρά από vfm άποψη. Μπορώ να βρω το απλό 2ds περίπου στα 75 ενώ το 2ds xl πάει στο διπλάσιο. Για 3ds το αποκλείω γιατί και από τι διαβάζω το 3d κομμάτι είναι κάπως όχι τόσο σημαντικό αλλά κυρίως (από την vfm οπτική όπως είπα) αν είναι να δώσω 200πλας βάζω κάτι παραπανω καθ παίρνω το Switch. Φίλε μαλταμτορ γιατί το αναφέρεις τόσο κάθετα κάτι τόσο αρνητικά δεν κάνει?? Είναι υπερβολικά μικρό? Έχει αλλά θέματα??
vagosvts7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι το 2ds φίλε και το πιο άνετο στο χέρι απο τα παραπάνω που αναφέρθηκες .. Έχω 3ds old, 2ds και switch.. Το 2ds είναι ότι πιο βολικό και ότι πιο φθηνό σε φορητή κονσόλα .. Αν πας σε xl πιστεύω θα σε κουράσουν στο κράτημα.. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από vagosvts7 1
di maria kun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι κατωτερα στο θεμα εικονας???? παιζει τπτ με αναλυση η πιο κρυσταλλινη εικονα η καλυτερα χρωματα στις αλλες κονσολες σχετικα με το μικρο?? επισης σε θεμα hardaware ειναι πιο ελλατωματικα(φθηνη κατασκευη)η κατι τετοιο???οτι νιντεντο ειχα στην ζωη μου ηταν βρωμοσκυλο παντως δεν καταλαβαιναν χριστο(WII/WIIU/SNES /GAME BOY ) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από di maria kun
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 37 minutes ago, di maria kun said: Φίλε μαλταμτορ γιατί το αναφέρεις τόσο κάθετα κάτι τόσο αρνητικά δεν κάνει?? Είναι υπερβολικά μικρό? Έχει αλλά θέματα?? Κατ' αρχάς πριν σου απαντήσω σε αυτό πρέπει να διορθώσω ένα λάθος που είχα κάνει παλιότερα: On 08/03/2014 at 00:26, Malthador said: Εγώ, προσωπικά, δεν θα αγόραζα το XL, παρά μόνο στην περίπτωση που θα ήθελα και δεύτερο 3DS. Με ενοχλεί το εντονότερο pixelιασμα που παρουσιάζει το XL σε σχέση με το κανονικό. Εν έτει 2019 σχεδόν και με ολόκληρο το 3DS family να έχει περάσει από τα χέρια μου, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν ισχύει το παραπάνω που είχα γράψει τότε. Οι XL συσκευές είναι πολύ καλύτερες στην απεικόνιση λόγω μεγαλύτερου μεγέθους και στο άρα και στο immersion και παρόλο που το pixelιασμα είναι ελαφρώς εντονότερο δεν είναι τόσο μεγάλη η ενόχληση. Από εκεί και πέρα, εγώ πάντα παίζω με ανοιχτό 3D, επομένως η #1 επιλογή μου θα είναι πάντα το N3DSXL. Εάν δεν με ενδιέφερε το 3D, τότε θα πήγαινα σε Ν2DSXL. Αφενός ισχύει αυτό που γράφω για τις μεγαλύτερες οθόνες, αφετέρου είναι πολύ πιο εξελιγμένη συσκευή τεχνολογικά. Έχει καλύτερη αυτονομία, έχει το c-stick κοκ. Το παλιό 2DS είναι πιο πολύ «παιδική» συσκευή, είναι φτιαγμένη για να τρώει ξύλο. Το N3DSXL και το N2DSXL είναι πολύ πιο «ντελικάτες» και σίγουρα θα σε βολέψουν πολύ περισσότερο στη φορητότητα που σε ενδιαφέρει. Για 50 ευρώ διαφορά δεν θα έμπαινα καν σε δίλημμα. Επίσης επειδή ανέφερες το Switch, εννοείται ότι το 3DS family έχει 100πλάσιο vfm από το Switch, δεν υπάρχει καν σύγκριση. 1 1
vagosvts7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, di maria kun είπε ειναι κατωτερα στο θεμα εικονας???? παιζει τπτ με αναλυση η πιο κρυσταλλινη εικονα η καλυτερα χρωματα στις αλλες κονσολες σχετικα με το μικρο?? επισης σε θεμα hardaware ειναι πιο ελλατωματικα(φθηνη κατασκευη)η κατι τετοιο???οτι νιντεντο ειχα στην ζωη μου ηταν βρωμοσκυλο παντως δεν καταλαβαιναν χριστο(WII/WIIU/SNES /GAME BOY ) Δεν παίζει κάτι διαφορετικό στις οθόνες του 3ds με το 2ds σε θέμα ανάλυσης, απο εκει και πέρα μπορεί να δεις διαφορές σε χρώματα, πιο θερμά, πιο ψυχρα κτλ.. Το 3D της κονσόλας θα σε ζαλίσει πιστεύω, για μένα πάντως είναι άχρηστο δεν με βόλεψε ποτέ.. Τα 3ds 2dsxl κτλ πιστεύω είναι πιο ευαίσθητα γιατί ανοιγοκλεινουν.. Το 2ds μεν είναι πλαστικουρα, αλλα είναι και πολύ ελαφρύ στo χέρι και πιο άνετο απο τα άλλα και στο κράτημα.. Απο εκεί και πέρα φίλε αν είναι να επενδύσεις σε φορητή κονσόλα πας στο 2ds λόγου κόστους και φορητοτητας σε σχέση με τα άλλα 3ds μοντέλα.. Αλλιώς κάνεις το βήμα παραπάνω και πας στο switch.. Η παίρνεις τώρα το 2ds μεταχειρισμένο σε καλή τιμουλα και κάποια στιγμή αν θέλεις πας για το switch.. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από vagosvts7
Sir_Teraflop Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Παίξτε το A Link Between Worlds σε 2ds/XL και μετά σε 3Ds/XL και μετά ελάτε να μου πείτε ότι είναι το ίδιο παιχνίδι... 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, di maria kun είπε Αρχικά επαναφέρω το θέμα παρόλο που είναι παλιό, δεν κάνω άλλο. Με ενδιαφέρει αγορά μιας handheld κονσόλας γιατί λόγω υποχρεώσεων βρίσκομαι κάποιες ώρες εκτός σπιτιού. Σίγουρα θα είναι της νιντεντο δεν έχω παίξει την Gaming '' βιβλιοθήκη '' της ήταν και απωθημένο τα fire emblem μεταξύ άλλων. Τώρα εγώ το βλέπω καθαρά από vfm άποψη. Μπορώ να βρω το απλό 2ds περίπου στα 75 ενώ το 2ds xl πάει στο διπλάσιο. Για 3ds το αποκλείω γιατί και από τι διαβάζω το 3d κομμάτι είναι κάπως όχι τόσο σημαντικό αλλά κυρίως (από την vfm οπτική όπως είπα) αν είναι να δώσω 200πλας βάζω κάτι παραπανω καθ παίρνω το Switch. Φίλε μαλταμτορ γιατί το αναφέρεις τόσο κάθετα κάτι τόσο αρνητικά δεν κάνει?? Είναι υπερβολικά μικρό? Έχει αλλά θέματα?? Εγω λεω να παρεις το New 2DSXL, εστω και μεταχειρισμενο. Ειναι γρηγοροτερο σε πολλα games, απο την εμπειρια μου μισοι χρονοι σε loading times σε πολλα παιχνιδια. Εχει και το c stick, αν και δεν με εχει βολεψει προσωπικα, οι περισσοτεροι το εχουν βρει πολυ χρησιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα