Προς το περιεχόμενο

Nintendo 2DS vs Nintendo 3DS vs Nintendo 3DS XL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να αγοράσω μια από τις τρεις εκδόσεις του 3ds!το θέμα είναι ποιαν από τις τρεις!!λέγεται πως το 3d είναι αρκετά κουραστικό για τα μάτια και Πώς δεν είναι βολικα τα κουμπιά εκεί που είναι!!επίσης λένε πως το xl δεν έχει τόσο καλή ανάλυση είναι στην ίδια ανάλυση με το απλό αλλά σε μεγαλυτερη οθόνη!!εσείς τι προτείνετε να πάρω

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα παίζεις σπίτι πάρε τo XL.. Θα παίζεις με άνεση.

Αλλιώς 2ds.. Πολύ υποτιμημένο. Αυτό θα έπαιρνα εγω, οικονομικό και άνετο για ταξιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα 3ds xl με 200 και το Mario kart 7 μαζί σε άσπρο χρώμα αξίζει???

<p>Ή παρε psvita που δεν θα σου κουράζει τα μάτια μιας και δεν θα παίξεις ποτε σου με τα μούφα games που εχει... :D</p>

Κάτσε εννοείς πως έχει μούφα games το psvita ή το 3ds!!το κοίταξα να πω την αλήθεια αλλά 2 παιχνίδια της προκοπής βρήκα που να μου αρέσουν

Δημοσ.

Βρήκα 3ds xl με 200 και το Mario kart 7 μαζί σε άσπρο χρώμα αξίζει???

Κάτσε εννοείς πως έχει μούφα games το psvita ή το 3ds!!το κοίταξα να πω την αλήθεια αλλά 2 παιχνίδια της προκοπής βρήκα που να μου αρέσουν

Το Vita εννοεί φυσικά, είναι για τρελούς κλώτσους. Worst console ever.

• Like 2
Δημοσ.

τόσο χάλια ρε παιδιά εγώ νόμιζα πως είναι καλουτσικο αλλά λέτε πως είναι χάλια!!θέλει ένας φίλος μου να το πάρει τι να του πω(λίγο off-topic βέβαια),

Δημοσ.

τόσο χάλια ρε παιδιά εγώ νόμιζα πως είναι καλουτσικο αλλά λέτε πως είναι χάλια!!θέλει ένας φίλος μου να το πάρει τι να του πω(λίγο off-topic βέβαια),

Πες του να τα φάει σε καραμέλες , ποιο χρήσιμες είναι. Είναι δυνατή κονσόλα αλλά με ΧΑΛΙΑ support Και με απαράδεκτα games.

Πεταμένα λεφτά

• Like 1
Δημοσ.

Το ps vita το έχει ο αδερφός μου μείνε μακριά! ! Ναι είναι δυνατή κονσόλα ΑΛΛΑ απαράδεκτα games. Εδώ σου λέω κατέβασα το uncharted και έχει χάλια γραφικά για exclusive, τα games στο ipad μου έχουν καλύτερα γραφικά! Σε 3ds θα βρεις πολλά καλούδια απο mario,legend of zelda μέχρι pokemon x and y.

Και φυσικά πας για το xl :)

• Like 1
Δημοσ.

2 λόγοι που δεν πολυ παρακινουμε να πάρω το xl!!πρώτον είναι πολύ μεγάλο και δεν μου αρέσει αυτό και επίσης δεν ξέρω τι παίζει από ανάλυση αν είναι καλή σε σχέση με το μικρό καθώς μεγαλώνει η οθόνη αλλά όχι η ανάλυση!!εντάξει όμως άμα όντως είναι καλύτερο το xl θα κοιτάξω καλύτερα αλλά πείτε σε τι είναι καλύτερο

• Moderators
Δημοσ.

Δες και το μικρό 3DS και το 3DS XL. Μην προβείς σε αγορά πριν δεις και τα δύο από κοντά. Εγώ, προσωπικά, δεν θα αγόραζα το XL, παρά μόνο στην περίπτωση που θα ήθελα και δεύτερο 3DS. Με ενοχλεί το εντονότερο pixelιασμα που παρουσιάζει το XL σε σχέση με το κανονικό.

Το 2DS μην το λαμβάνεις καν υπόψιν, εκτός κι αν είσαι κάτω από 5 χρονών.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασα και τα 2 σε έναν φίλο που έχει μαγαζί με βιντεοπαιχνίδια και θα πάρω το μικρό!!!δεν ειμουν ποτέ περίεργος στα γραφικά δεν είχα τρελές απαιτήσεις αλλά στην ανάλυση ειμουν πολύ περίεργος!!!επίσης δεν χωράει στην τσέπη είναι ακριβότερο και δεν πολυ τρελαίνομαι με την μεγάλη οθόνη!!!2ds ούτε καν θέλω 3d τελικά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...