Προς το περιεχόμενο

Sandisk Extreme II SSD 480GB 239,90 € amazon France Lightning Deals [ ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή τελικά παρήγγειλα 1 αλλά δεν τον θέλω, αν θέλει κάποιος να τον πάρει στην αυτη τιμή, ας μου στείλει pm αλλιως θα τον ακυρώσω το βράδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή τελικά παρήγγειλα 1 αλλά δεν τον θέλω, αν θέλει κάποιος να τον πάρει στην αυτη τιμή, ας μου στείλει pm αλλιως θα τον ακυρώσω το βράδυ.

Κάτσε να δω αν θα εγκριθεί το δικό μου που ακόμη δεν έβαλα τα λεφτά στην τράπεζα και μετά το ακυρώνεις :P

Edit: Όλα κομπλέ τελικά, στάλθηκε!

Επεξ/σία από fitifititis
Δημοσ.

Ξεθάβω το topic για να παρατηρήσω ότι σήμερα είναι στα 246. Δηλαδή, καλή και η προσφορά αλλά τελικά ο ψυχαναγκασμός "ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" δεν αξίζει τον κόπο.

• Like 3
Δημοσ.

Ξεθάβω το topic για να παρατηρήσω ότι σήμερα είναι στα 246. Δηλαδή, καλή και η προσφορά αλλά τελικά ο ψυχαναγκασμός "ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" δεν αξίζει τον κόπο.

Σίγουρα οι προσφορές δεν είναι αυτοσκοπός απλώς κάποιος που ήταν έτοιμος να αγοράσει εκείνες τις ημέρες γιατί να μην γλύτωνε και κάποια λεφτά.Είναι δεδομένο οτι σε βάθος χρόνου όλα πέφτουν αλλά αν το πάει κάποιος έτσι δεν θα αγοράσει ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

Τουλάστιχον γλίτωσα 6 ευρώ...

Edit: Ακόμη προσφορά είναι αν το συγκρίνεις με την τιμή της ελλάδας... Βέβαια υπάρχει και το Crusial στα 200 και ο Evo στα 243...

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα οι προσφορές δεν είναι αυτοσκοπός απλώς κάποιος που ήταν έτοιμος να αγοράσει εκείνες τις ημέρες γιατί να μην γλύτωνε και κάποια λεφτά.Είναι δεδομένο οτι σε βάθος χρόνου όλα πέφτουν αλλά αν το πάει κάποιος έτσι δεν θα αγοράσει ποτέ.

Ποιες μέρες και βάθος χρόνου? Ούτε εβδομάδα δεν έχει περάσει ! :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιες μέρες και βάθος χρόνου? Ούτε εβδομάδα δεν έχει περάσει ! :-)

Και λίγο είναι μια εβδομάς; εδώ ο Κύριος εποίησεν άπαντα εις μιαν εβδομάδαν.Οι τιμές αλλάζουν εν μια νυχτί έπρεπε το άμαζον να κρατηθεί παραπάνω για να δικαιώσει τους αγοραστάς.

Επεξ/σία από Captain Nemo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...