Προς το περιεχόμενο

yahoo messenger

LovingCrazy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά, γίνεται να κάνω block επιλεκτικά χρήστες στο yahoo messenger, όπως γίνεται και στο MSNM? Ή τέλος πάντων υπάρχει κανένα 3rd party πρόγραμμα που να συνδέεται στους servers του yahoo, microsoft κλπ. και να υποκαθιστά τη χρήση ενός, δύο ή και 3ων messengers (ICQ); Κάπου είχε πάρει κάτι το μάτι μου, αλλά δε μπορώ να βρώ κατι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

The_Seeker, to trillian pou leei o lallasgr sou epitrepei na sindetheis tautoxrona se MSN ICQ YAHOO AIM IRC tha to vreis edo: http://www.trillian.cc/downloads/ to xrisimopoiisa gia ligo alla meta kateliksa pali sto klassiko MSN (to MSN 6 einai poli kalo pisteuo). Einai ligo vari pisteuo gia palio PC pantos.. dokimase to den exeis tipota na xaseis. exei kai oraia skins!

Sto yahoo messenger iparxei periptosi na apothikevontai automata:

-ta logs?

-o ixos otan xrisimopoioume mikrofono?

-i eikona otan xrisimopoioume camera?

An oxi iparxei kapoio programma sto opoio ginetai kati tetoio?

Euxaristw

Τα logs αποθηκεύονται κανονικά! Καταρχήν όμως πρέπει να ενεργοποιήσεις το Message Archive (στο κεντρικό window του Yahoo Messenger πας Tools>Message Archive). Έπειτα πάνε από Login>Preferences>Archive και πάτα Enable σε ό' date='τι θέλεις. Ο ήχος απο το Voice Conference όπως επίσης και η εικόνα από Webcam Conference δεν αποθηκεύονται δυστυχώς.

ρε παιδιά, γίνεται να κάνω block επιλεκτικά χρήστες στο yahoo messenger, όπως γίνεται και στο MSNM? Ή τέλος πάντων υπάρχει κανένα 3rd party πρόγραμμα που να συνδέεται στους servers του yahoo, microsoft κλπ. και να υποκαθιστά τη χρήση ενός, δύο ή και 3ων messengers (ICQ); Κάπου είχε πάρει κάτι το μάτι μου, αλλά δε μπορώ να βρώ κατι...

Αυτό για το block δε γίνεται δυστυχώς!! Μεγάλη μ@λ@κία! Είχα στείλει και email στο Customer Support του Yahoo για να μου πούνε , και με γράψανε κανονικά βέβαια! Το είχα δοκιμάσει με ένα φίλο μου και παρόλο που τον έσβηνα από την λίστα αυτός εξακολουθούσε να με βλέπει μέσα!Για "όλα σε ένα" είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή αλλά μου φάνηκε πολύ κουραστικό! Προσωπική άποψη,και για αυτό προτίμησα τα 2 ξεχωριστά messenger. :roll:

Ευχαριστώ παιδιά! tsaganos έχω το msn 6, αλλά επειδή χρησιμοποιώ και το yahoo messenger, αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι αν έχει τη λειτουργία block για μεμονομένους χρήστες στη λίστα μου, και όχι για όλους (δηλαδή invisible mode). Θα δοκιμάσω τα προγραμματάκια που μου προτείνατε, μπας και υπάρχει εκεί αυτή η λειτουργία. Δεν είναι πρόβλημα το αν είναι βαρύ το πρόγραμμα, με Athlon XP 2200+ και 640mb ram νομίζω είμαι καλυμμένος! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...