*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σουτ εσύ! Είσαι ο συμπαίκτης μου, σοβαρέψου σε παρακαλώ.
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ε ναι μωρέ ξέρεις τώρα, απλά βίτσια έχω γω. Π.χ. κανα cosplay φάση Mai Shiranui και ο άλλος Kyo ή κάτι παρεμφερές. Ή καναν πολύ χτυπητό δημόσιο χώρο όπως παγκάκι ενώ γύρω περνάει κόσμος. Ή gaming&sex μαζί. Τέτοια απλά πραματάκια. Αμάξι πιάνεται για το προτελευταίο? Απλά λίγο πιο απόμακρος ο χώρος. Το τελευταίο γιατί βίτσιο? Φυσιολογικό τουλάχιστον!
Gtr34 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μου αρεσει το γραφειατο . Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από Gtr34
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αμάξι πιάνεται για το προτελευταίο? Απλά λίγο πιο απόμακρος ο χώρος. Το τελευταίο γιατί βίτσιο? Φυσιολογικό τουλάχιστον! Αμάξι χμμμμ μόνο αν δεν είναι άβολο. Γιατί τα βίτσια βίτσια αλλά και η άνεση άνεση!
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αμάξι χμμμμ μόνο αν δεν είναι άβολο. Γιατί τα βίτσια βίτσια αλλά και η άνεση άνεση! Αρκετά μεγάλο να ξαπλώσεις αν χρειαστεί. (γενικό το δεύτερο ενικό, μην παρεξηγηθείς! )
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μ'αυτά που γράφω μ'έχεις για παρεξηγησιάρα;;;;;; Τεσπά, κι άλλο βίτσιο. Τζάμια, παράθυρα, δεν περιγράφω άλλο.
igoods Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Η ελλαδα της κρισης φερνει σεξουαλικη εμπνευση τελικα 2
Valerie_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Α! μηχανή στο διπλό σταντ και διάφορες παραλλαγές! 2
NickTG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μ'αυτά που γράφω μ'έχεις για παρεξηγησιάρα;;;;;; Τεσπά, κι άλλο βίτσιο. Τζάμια, παράθυρα, δεν περιγράφω άλλο. Τότε πάρε το δεύτερο ενικό όπως σε βολεύει! Για τη θέα ή για την αντίσταση?
*nenya* Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ΕΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕ ΒΑΛΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Ρε Νικ, θέα, αντίσταση και μάτι μαζί φυσικά. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αρκετά μεγάλο να ξαπλώσεις αν χρειαστεί. (γενικό το δεύτερο ενικό, μην παρεξηγηθείς! ) σε ενα fiat UNO που με είχανε χώσει,πάντως δεν χορούσα,πολύ άβολα! το καλύτερο βίτζιο είναι,ΚΕΡΙ!
*nenya* Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Σίγουρα μπορείς να σκεφτείς και τετραπλούς και πενταπλούς συνδυασμούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις