KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σπερα σπερα καλησπερα. Πριν λιγο απεγκατεστησα τους browsers που ειχα και εβαλα τον opera. Μια χαρα ωραιος και γρηγορος κυριλε. Ε καποια στιγμη βγηκα τελειως χωρις καποιο προγραμμα ανοιχτο. Αρχισε να ψιλοκολλαει στην επιφανεια και να πηγαινει διακεκομμενα ο δεικτης. Αντε λεω ετυχε. Παω μεσα στο σαλονι για κανα μισαωρο, γυρναω πισω και βλεπω ενα μηνυμα με θαυμαστικο στο κεντρο να λεει δεν εχει αρκετη μνημη και κατι κουλα δεν προσεξα γιατι το εκλεισα. Πατησα ctrl-alt-del και ουτε καν να μου βγαλει την οθονη/..μαυρη οθονη για 15 ωρες μεχρι που αναγκαστικα να τον κλεισω με πατημενο το power button. 6GB εχω και ολα ρολοι προσφατα εκανα full scan με malwarebytes και superantispyware απο safe mode και εχω νομιμο eset nod32, να πεις δηλαδη οτι κατι κολλησα. Και ο σκληρος 100% υγεια και performance.
Pseftis57 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Για αρχή δες πόσα gb ram έχεις από το task manager (σύνολο)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μετα την επανεκιννηση οχι δεν μου το εκανε.
Pseftis57 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δες αν στο ξανακάνει, διαφορετικά αγνόησε το περιστατικό
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν σου ξανα τυχει ριξε μια ματια στον task manager . Επισης δες και στον event viewer αν υπαρχει καποια αναφορα για το συμβαν .
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Λοιπον παιδια καλημερα. Μου το εκανε και σημερα. Καταφερα να μπω στον task και ειδα ενα εκτελεσιμο με ονομασια dllhost.exe και διπλα να λεει Com Surrogate να τρωει τα 4gb και οσο πηγαινε ανεβαινε. Εκανα ενα googlαρισμα αλλα δεν καταφερα να καταλαβω κατι.
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link είναι από το forum της ms προτείνουν κάποιες λύσεις http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-files/why-does-dllhostexe-com-surrogate-consumes-memory/bd7e42bb-802d-4eb9-95b2-2bb6b566996d?page=1&tm=1394188497215
DarkThanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Να προσθέσω πως ο Opera πλέον είναι βασισμένος στον Chrome.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αληθεια? Δεν το ηξερα αυτο. Λοιπον παιδια ενημερωση. Ουτε ο opera εφταιγε ουτε ιος ηταν. Κατι ειχα διαβασει οτι το συγκεκριμενο προβλημα το δημιουργει outdated codecs. Απεγκατεστησα εναν που ειχα αλλα συνεχιζε. Ειχα ανενημερωτο τον internet download manager. Με το που τον πηγα απο την 18 εκδοση στην 19, προβλημα τελος. Μαλλον ο ενοχος ηταν αυτος. Οποτε αν καποιος αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα, να κοιταξει να ειναι ενημερωμενοι οι codecs και γενικως τα προγραμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα