Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα το εξης μηχανημα

Asrock Socket AM3+ 970 Pro3 R2.0 GLan Audio Raid

AMD FX 4350 4.2 GHz Quad Core Socket AM3+ 125W Box (FD4350FRHKBOX)

ATI Radeon HD7770 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Asus) (HD7770-DCT-1GD5)

Western Digital 1TB Caviar Blue WD10EZEX SATA III 7200rpm 64MB

GeIL Evo Potenza 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz (GPB38GB1866C9DC) (kit 2 x 4096)

Το PSU μου ειναι 550W.Εχω 2 προβληματα :
1)Ο ανταπτορας του PSU ειναι 4 pin και η θυρα για το ρευμα της MOBO ειναι 8 pin.Το συνδεσα και ξεκινησε κανονικα.Υπαρχει προβλημα με τον ανταπτορα δηλαδη να παρω ανταπτορα με 4 σε 8 pin?
2)Το δευτερο προβλημα ειναι οτι οταν ξεκιναω το pc η οθονη παραμενει  σε sleep mode και δεν ανοιγει.Δοκιμασα και την παλιοτερη μου καρτα γραφικων και παλι δεν ανοιξε η οθονη.

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις ?

Η μητρική πρέπει να πάρει ρεύμα 2 x 4 pin, για να δουλέψει σωστά, δεν κάνει οποιοσδήποτε αντάπτορας

Δημοσ.

πες μας ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου.

λογικα δεν θα εχεις προβλημα,αρκει να μην κλοκαρεις.

το μηχανημα εχει ανοιξει καθολου η μπα?

Δημοσ.

το μηχανημα ανοιγει κανονικα δουλευουν τα παντα και δεν εχω εικονα.Ειναι σε sleep mode το μονιτορ.Δεν ακουγεται τιποτα  εκτος απο τα ανεμιστηρια που δουλευουν ολα κανονικα.Εχει και λυχνια η GFX που δειχνει να δουλευει κανονικα. ειναι ολοκαινουριο δεν εχει ουτε windows κ δεν μου δειχνει ουτε το Bios.

το psu ειναι αυτό http://www.bestprice.gr/item/2152942987/premier-550w-dr-8550btx-550-watt 

http://www.ebay.com/itm/20cm-ATX-4-Pin-to-8-Pin-CPU-Power-Cable-Adapter-for-Motherboard-Mobo-PSU-/221377747897?pt=AU_CablesConnectors&hash=item338b245bb9 κατι τετοιο μπορει να βοηθησει λετε?

Δημοσ.

χμμμ βασικά να σου πω την αλήθεια θα δοκίμαζα με αλλο τροφοδοτικό αν εχεις πρόχειρο αλλιως μετα με μια αλλη κάρτα εκτος και αν εχει ενσωματωμένη

Δημοσ.

συνδεσες λαθος τη μητρικη.. θα συνδεσεις δυο τετραπινα καλωδια, γενικα διαβασε το manual μη κανεις οτι ναναι, θα καψεις τιποτα και μετα θα τρεχεις για rma

Δημοσ.

τι εννοεις συνδεσα λαθος την μητρικη.. ? το psu εχει μονο 1 4πινο καλωδιο για ρευμα κ τπτ αλλο . Ολη η συνδεσμολογια ειναι αψογη ..

το πηγα σε ενα μαγαζι κ ο τεχνικος μου ειπε οτι παιζει να εχει προβλημα η μητρικη να ειναι ελλατωματικη.. θα το στειλω πισω στο visionstudio απο οπου το πηρα να το δουν κ αυτοι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...