Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,ειχα μια

Samsung 43 inches HD Plasma 43E490 3D η οποια παρεδωσε πνευμα λιγο μετα τη ληξη εγγυησης της στους 26 μηνες για την ακριβεια μιας και εχει προβλημα με την τροφοδοσια της,επισκευη μου ζητανε απο 150 εως 200 ευρω και πλεον αποφασισα να μην ρισκαρω και να παω για νεα τηλεοραση με ενα budget γυρω στα 600 ευρω,θα πρεπει να ειμαι εξισου παλι επιφυλακτικος με τις plasma και γενικοτερα τις samsung?θα προτιμουσα να ειναι 46 ιντσων και η χρηση που θα κανω ειναι να βλεπω tv-ταινιες(οχι απαραιτητα 3d που ειχε η προηγουμενη αλλα μου μεινανε και τα γυαλια τωρα :P και να παιζω κανενα ps3 ενιοτε)μπορω να πληρωσω μετρητοις οποτε μαλλον κοιταμε για τιμες σκρουτζ και οχι δοσεις απο τις γνωστες αλυσιδες.ευχαρστω εκ των προτερων
Δημοσ.

καλη δειχνει,βλεπω προτεινεις led,εχει και hdmi υποδοχη οπως η προηγουμενη βλεπω,γνωριζουμε αν παιζει αρχεια mkv σε NTFS μορφη δισκου?

Δημοσ.

Ειδικά σ' αυτόν τον τομέα, οι ενσωματωμένοι media player της Samsung, δεν παίζονται.

Δεν θα' χεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

ωραια,γνωριζουμε αν τα γυαλια που εχω απο την προηγουμενη samsung για το 3D ταιριαζουν σε αυτην ?να πω την εμπειρια μου απο την προηγουμενη δεν τρελαθηκα με το 3D της,ελπιζω να εχει καλυτερο αυτη.πιστευεις πως πρεπει να περιμενω πιθανον καποια μειωση τιμων λογω νεων μοντελων και προσφορες πασχα?αλλιως να την παραγγειλω,αν θυμαμε καλα αυτη πρεπει να παιζε τα χριστουγεννα σε κωτσοβολο και mediamark,λεει εχουν και 2 ζευγαρια γυαλια δωρο...αντε να δουμε

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα παλιά γυαλιά ταιριάζουν σ' αυτή.

Πάντως όπως είπες έχει και 2 γυαλιά δώρο η συγκεκριμένη.

Όσο για μια πιθανή μείωση τιμών, τι να σου πω, αυτοί είναι ικανοί να κάνουν και αυξήσεις :fear:

Η ελληνική "αγορά" είναι αλλοπρόσαλλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...