panos2171 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το λαπτοπ έχει το Realtek RTL8188EE 802.11bgn Wi-Fi Adapter το οποίο δεν έχω καταφέρει να δουλέψω με το backtrack μέσω VMware. Tι ρυθμίσεις θέλει για να δουλέψει?
jim_p Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αν η καρτα που λες ΔΕΝ ειναι usb, δεν θα καταφερεις να την δεις στο guest os (ασχετα με το τι λειτουργικο θα τρεχεις) επειδη το vmware, και καμια αλλη λυση για virtualization, δεν εχει προσβαση στο κανονικο hardware του host os.
panos2171 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Οπότε τι γίνεται? Δεν υπάρχει κάποια λύση (εκτός του dual boot).
ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εμένα πάντως τη δικιά μου του λάπτοπ την αναγνώριζε στο Virtual Box... μήπως δεν την υποστηρίζει γενικά το backtrack τη συγκεκριμένη?
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εμένα πάντως τη δικιά μου του λάπτοπ την αναγνώριζε στο Virtual Box... μήπως δεν την υποστηρίζει γενικά το backtrack τη συγκεκριμένη?Η ενσωματωμενη καρτα του λαπτοπ σου (ασυρματη ή ενσυρματη δεν εχει σημασια) φαινεται κανονικα στο lspci του guest os? Θα ηθελα να το δω αυτο... Οπότε τι γίνεται? Δεν υπάρχει κάποια λύση (εκτός του dual boot).Υπαρχει η λυση του να παρεις μια καρτα σε usb, να τη συνδεσεις σε καποια θυρα usb και να κανεις αυτη τη θυρα forward στο guest os. Επισης υπαρχει και η λυση του live cd, αλλα σε καθε επανεκκινηση θα χανεις οτι ειχες κανει την προηγουμενη φορα.
panos2171 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Επισης υπαρχει και η λυση του live cd, αλλα σε καθε επανεκκινηση θα χανεις οτι ειχες κανει την προηγουμενη φορα. Nα το κάψω σε ένα δισκάκι δηλαδή και να το τρέχω από εκεί? Δεν έχω θέμα με το να χάσω τίποτα. Άλλωστε για τα wifi το θέλω μόνο...
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ναι. Ειναι η καλυτερη επιλογη για τη δουλεια που θες να κανεις, εφοσον δεν θες dual boot.
panos2171 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 OK κατάλαβα, όντας άσχετος όμως από linux αφού το κάψω θα το τρέξω μέσα από τα windows ή πριν?
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η ενσωματωμενη καρτα του λαπτοπ σου (ασυρματη ή ενσυρματη δεν εχει σημασια) φαινεται κανονικα στο lspci του guest os? Θα ηθελα να το δω αυτο... εχω κάνει φορμάτ πρόσφατα και δεν έχω τπτ ακόμα , όταν τα ξαναπεράσω θα σου στείλω ένα lspci
panos2171 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ξαναεπαναφέρω το θέμα καθώς θέλω να μου προτείνετε κάποιο usb wifi stick που να είναι συμβατό με το bt και τα win8 φυσικά.
bilakos10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Η πλέον προτεινόμενη για backtrack είναι η Alfa AWUS036H. Εγώ έχω την TP-LINK TP-WN722N και δουλεύει κανονικά σε monitor mode. 1
leonidasetsi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κάποια που να είναι και συμβατή για Mac OS X?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα