Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Πριν απο λιγο καιρο εστησα ενα νεο tower μονος μου με τα παρακατω

CPU: I5 4670K

MOBO: http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z87-ds3hrev_11/

RAM:G Skill Ripjaws 2x4 GB 1600Mhz

GPU:http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html

PSU: Thermaltake Toughpower 650W

Το προβλημα που εχω ειναι καθε φορα που παταω το κουμπι ξεκιναει να ανοιξει το pc αλλα μετα απο λιγο σβηνει και πρεπει να το ξαναπατησω μια φορα μονο και μετα ανοιγει κανονικα.Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε shutdown ουτε κολληματα ουτε τιποτα μονο αυτο καθε φορα που το ανοιγω

Δημοσ.

Εχω EVGA mb και  coolermaster τροφοδοτικο και κανει αυτο που λες μονο οταν κοβεται το ρευμα..
ασχετα αν τον εχω κλειστο ή οχι την ωρα της διακοπης!

Δημοσ.

Καλησπερα , κανε μια δοκιμη , στο BIOS καπου ψαξε για το buton (καπως ετσι το γραφει) τι θελεις να κανει , και στο contol panel - power options - Advance settings - Power button , και βαλε αυτο που θελεις , μπορεις να το δοκιμασεις.

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός τώρα? ??

...και λίγα σού λέει! Τουλάχιστον 2500W χρειάζεσαι...

...Θεέ μου, τι διαβάζουμε!

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ειπα για να καναμε δοκιμη με μεγαλο τροφοδοτικο και θα εβλεπε αν ηταν θεμα του bios.

Και φυσικα δεν προσπαθω να πουλησω κατι αλλα να βοηθησω. Αν εισται τοσο καχύποπτοι

και ολοι εξυπνοι  δεν χρειαζεται να κανω άλλο post.

• Like 1
Δημοσ.

Βρές ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσεις. Σύνδεσε μόνο 24pin και CPU για να μην τα ξηλώνεις όλα. Προσπάθησε να απομονώσεις το πρόβλημα. Ίσως είναι ελλατωματικό το τροφοδοτικό

Δημοσ.

Αν ειχε θεμα το τροφοδοτικο θα μου εκανε και αλλα νουμερα.Εμενα μου κανει μονο αυτο και οχι παντα.Δυστυχως αλλο τροφοδοτικο δεν μπορω να δοκιμασω οποτε μενω ως εχειν και βλεπουμε αργοτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...