Aris0912 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια απο τα καλυτερα προγραμμα για edit video? κατα προτιμηση με πληρωμη για καλυτερα αποτελεσματα
vacilis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 adobe after effects cs6 αλλα έχεις ποσταρει σε λαθος φορουμ.
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 adobe after effects cs6 αλλα έχεις ποσταρει σε λαθος φορουμ. Αυτό Βασίλη δεν είναι video edit αλλά post production affector, δηλαδή χρησιμοποιείται μετά το video editing. Από pro level video editors ξεχωρίζουν τα εξής: Adobe Premiere pro Avid Media composer Sony Vegas pro και στην intermadiate με semi-pro κατηγορία υπάρχουν το εξής: Adobe Premiere Elements Sony Vegas Studio Pinnacle Studio Corel Video Studio Cyberlink Power Producer Nero Myltimedia Suite Τα pro-level προγράμματα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις αλλά μην περιμένεις αυτοματισμούς και ευκολίες. Το videomaker.com σε σχετικό άρθρο λέει για αυτήν την κατηγορία: Professional video editing software is not a place for new users to wander around without some training. Gone are the cookie-cutter video effect options and in their place are control panels that look like you're running NASA's ground control. lol. Μου άρεσε και γι αυτό το παραθέτω! Από τα λεγόμενα σου πιστεύω ότι δεν έχεις μεγάλη σχέση με το άθλημα και θα πρότεινα την semi κατηγορία. Δούλεψε λίγο με κάποιο από αυτά και δες πως θα πάει. Αν αρχίσεις να το δουλεύεις άνετα και το βρίσκεις... λίγο, πήγαινε στην επόμενη κατηγορία. Εκεί θα πρέπει να έχεις καλή σχέση και με photoshop, ενώ το after effects που προτείνει ο Βασίλης σε συνδυασμό με κάποιο 3d πρόγραμμα θα απογειώσει τις παραγωγές σου. Για να φτάσεις όμως σε αυτό το επίπεδο θέλει τρία πράγματα training, training και πάλι training (ατέλειωτες ώρες για το κάθε training) καθώς και διάβασμα σχετικών βοηθημάτων και tutorials. [...] Πόσα χρήματα διαθέτεις; Καλό αυτό! Ξέρω και ένα με τον Τοτό! Έτσι ενδεικτικά, για την προ κατηγορία: premiere cs6=800$ avid=1000$ after effects=1000$ photoshop cs6=700$ Στην intermadiate είναι πιο νορμάλ τα πράγματα και όλα κυμαίνονται από 80$ έως 150$ 2
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κάποιοι νέοι που δεν έχουν δουλέψει/μάθει τα κλασικά μου έχουν πει ότι τους αρέσει το Final Cut Pro X. Ως Avid user βαριέμαι να το ψάξω αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σε κάποιους φαίνεται ότι τους ταιριάζει η φιλοσοφία του. 300$ αν δεν κάνω λάθος. Καλό αυτό! Ξέρω και ένα με τον Τοτό! Το "με πληρωμή" που είπε ο Aris0912 εννοούσε να μην είναι free; Νόμιζα ότι είχε σκοπό να το πληρώσει! Εν πάση περιπτώσει - Avid Media Composer 7. No 1 Edit Suite, ακριβό αλλά ο κινέζος θείος μπορεί να βοηθήσει. Πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά. - Premiere cs6. Ακριβό και δεν ανακατεύομαι με σπασίματα adobe. Αν έχεις τα λεφτά είναι μια χαρά. - Final Cut Pro X. 300$, σχόλια στην αρχή του ποστ. Έτσι ενδεικτικά, για την προ κατηγορία: premiere cs6=800$ avid=1000$ after effects=1000$ photoshop cs6=700$ Εξακολουθούν να πουλάει η Adobe, stand alone? Στο site τους βλέπω μόνο cloud versions με συνδρομή.
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εξακολουθούν να πουλάει η Adobe, stand alone? Στο site τους βλέπω μόνο cloud versions με συνδρομή. Τα βρίσκεις στο amazon ή στο ebay και άσε την adobe να πλασάρει στο site της το νέο, μουράτο και σούπερ ντούπερ συνδρομητικό μοντέλο των 250$ τον χρόνο. Κάποιοι νέοι που δεν έχουν δουλέψει/μάθει τα κλασικά μου έχουν πει ότι τους αρέσει το Final Cut Pro X Αυτό για mac os δεν είναι; Ως Avid user... Ώστε avid user ε; Καλή φάση.
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 - Final Cut Pro X. 300$ Αυτό για mac os δεν είναι; Ναι, μόνο OSX.
JohnXarxas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Κάποιοι νέοι που δεν έχουν δουλέψει/μάθει τα κλασικά μου έχουν πει ότι τους αρέσει το Final Cut Pro X. Ως Avid user βαριέμαι να το ψάξω αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Σε κάποιους φαίνεται ότι τους ταιριάζει η φιλοσοφία του. 300$ αν δεν κάνω λάθος. ..... 300? εδώ σου'χω το corel video studio με 70€ το οποίο είναι εύχρηστο (συγκριτικά), και πιστεύω πως είναι πολύ καλό για ξεκίνημα. Ακόμα θα βρείς πολλά tutorials στο youtube και ακόμα περισσότερα σε κείμενα, αλλά και αν δεν ικανοποιηθείς απο αυτά πόσταρε εδώ, μια οικογένεια είμαστε βρε αδερφέ.
CheOnWeb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 300? Ο Aris0912 ρώτησε για τα καλύτερα προγράμματα Video Edit. Tα καλύτερα κοστίζουν. εδώ σου'χω το corel video studio με 70€ το οποίο είναι εύχρηστο (συγκριτικά), και πιστεύω πως είναι πολύ καλό για ξεκίνημα. Ακόμα θα βρείς πολλά tutorials στο youtube και ακόμα περισσότερα σε κείμενα, αλλά και αν δεν ικανοποιηθείς απο αυτά πόσταρε εδώ, μια οικογένεια είμαστε βρε αδερφέ. Φαντάζομαι απευθύνεσαι στον Aris0912.
JohnXarxas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ναι όντως στον Άρη απευθύνομαι. Δεν ξέρω για τη χρήση τα θέλει, αλλά για ξεκίνημα είπα τη γνώμη μου, όντως δεν είναι απο τα καλύτερα αλλά είναι πολύ καλό. Καλό θα ήταν πριν αγοράσεις κάτι που θα σου προτεινουμε εμεις ή καποιος άλλος να δοκιμάσεις το trial γιατί δεν μας βολεύουν όλους τα ίδια προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις