Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν μου έστειλαν το συμβόλαιο ( είχα κάνει αίτηση από 3ο πωλητη) μαζί με την κάρτα sim για f2g. Λοιπόν , οι ψηφιακές ευκολίες τηλεφωνίας ( απόκρυψη - αναμονή - φραγή - προώθηση - κράτηση - αναγνώριση ) δεν έχουν καμία χρέωση όπως διαβάζω για το double play με 20 ευρώ. Το modem ( αν ζητήσεις ) το χρεώνουν 19,90 στον πρώτο λογαριασμό. Ημερομηνία που γράφει : 15/09/2014

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 321
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ πάντως που είναι ο επίσημος τιμοκατάλογός τους στο site, αναφέρουν πως αναγνώριση κλήσεων κτλ είναι δωρεάν.

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-timokatalogos/

Ούτε στο τηλέφωνο μου ανέφεραν κάτι διαφορετικό, ούτε στην προσφορά και στο συμβόλαιο που μου έστειλαν γραπτώς έλεγε κάτι για χρέωση ψηφιακών ευκολιών.

Μήπως χρεώνουν πλέον τις ψηφιακές ευκολίες σε πελάτες που έχουν παλιά συμβόλαια;

Όπως τα λες.

ζήτα και τα διεθνή απεριόριστα και δωρεάν αν τα χρειάζεσαι, παίζει πολύ να στα δώσουν

Σε ποιο τηλέφωνο να πάρω και να τα ζητήσω;

Δημοσ.

Όπως τα λες.

Σε ποιο τηλέφωνο να πάρω και να τα ζητήσω;

Κάλεσε στην εξυπηρέτηση και ζήτα το τμήμα προσφορών..

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό δεν ισχύει.

Είχα Forthnet παλιότερα που κλείδωνε στα γύρω στα 19.000Kbps (είμαι στον ίδιο δρόμο με το dslam στα 2 τετράγωνα απόσταση). 

Πήγα στη Wind και κλείδωνα γύρω στις 13.500Kbps με τον ίδιο εξοπλισμό.

Επέστρεψα στη Forthnet όπου ξανακλειδώνω γύρω στα 20.000Kbps τόσο με το παλιό modem όσο και με το καινούριο από τη Forthnet.

Η διαπίστωση της ταχύτητας αφορά το που κλειδώνει το modem. Αυτά επιβεβαιώθηκαν και πρακτικά με το speedtest αλλά και με τις πραγματικές μέγιστες ταχύτητες downloading. 

Πρωτα από όλα μιλας για Forthnet η οποια δινει από default  snr 6 και όχι το 9 που εχουν ολοι οι αλλοι. Αυτό εχει ως αποτέλεσμα να κλειδωνεις πιο ψηλα με Forthnet, αλλα να τρελαίνεσαι στις αποσυνδεσεις, ή αν εχεις πολύ καλο χαλκο και εισαι κοντα μπορει να είσαι οκ. Με το που θα τους καλεσει καποιος με προβλήματα για αποσυνδεσεις, θα τον ριξουν απο το 6 στο 9 οποτε πεφτει ο συγχρονισμος εκει που θα ηταν και στους αλλους και θα βελτιωθουν οι αποσυνδεσεις του. Οποιαδήποτε εταιρια σου δωσει snr6 , θα ανεβασεις ταχυτητα συγχρονισμού.

Εχω αλλαξει τα 9 τελευταια χρονια adsl από : hol - vivodi - altecnet - OTE - wind, και παντα ειχα τον ιδιο συγχρονισμο. Ειμαι στα 1000 σχεδόν μετρα από το dslam και συγχρονιζω τωρα με wind στα 18Μbps, οσο ημουν και πριν με ΟΤΕ.

Υπαρχουν ειδικα τοπικ και ενοτητες και sites με οδηγιες και βοηθεια για το πως θα εχετε αυτό που πρεπει να εχετε, ειτε φτιαχνοντας την εσωτερικη σας καλωδιωση, ειτε δηλώνοντας βλαβη αν όλα είναι οκ σε σας.

Δημοσ.

Να ΡΩΤΉΣΩ κάτι και εγώ, τελειώνει το συμβόλαιο μου Στη φορθνετ και είδα ότι έχει η γουινδ 24αρι στα 17 ευρώ το μήνα αλλά για 24μηνο, πιο πολύ ρωτάω για την εταιρεία

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε ποιο τηλέφωνο να πάρω για να πάρω στα ίδια λεφτά και απεριόριστα προς εξωτερικό; Κάτι ανέφερε ένας συμφορουμίτης νωρίτερα αλλά δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

δε στο δίνουν έτσι αέρα πατέρα.

είναι αντιπρόταση μετά από αίτηση φορητότητας.

αν έχεις κάνει και σε πάρουν να σου προτείνουν κάτι άλλο, ζήτα και αυτό και ο θεός μαζί σου.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος μίλησε ξεκάθαρα για νέα σύνδεση.

δε το πρόσεξα.

τότε πολύ χλωμό να το πάρει αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

για τον αριθμό τηλεφώνου κοίτα στο site της wind.

αν ήταν από τρίτο πωλητή (το τηλέφωνο τους δε το γνωρίζω)  εγώ θα κρατούσα και μια πισινή γιατί πολλά τάζουν αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Ζήτα να σου στείλουν την προσφορά γραπτώς για να είσαι κάπως σίγουρος.

Δημοσ.

Εγω εκανα αιτηση φορητοτητας απο Voda σε Wind. (Για το πακετο Wind One). Σταθερη και κινητη μαζι. 

Με εξωτερικο που ζητησα (μου ειναι απαραιτητο) μου το χρεωσαν εξτρα 5 ευρω και εβγαινε στα 42,5 ευρω συνολο. (σημειωτεον μου εδωσαν μαζι και f2g καρτα με 120 λεπτα ανανεωσιμη καθε 1η του μηνα - εκανα φορητοτητα και εκει στο κινητο της συζυγου- και 300ΜΒ καρτα δεδομενων  - βολεψε και αυτο γιατι το εβαλα στη συζυγο που εχει dual sim

Στις 10 μερες απο την ενεργοποιηση της γραμμης σε wind μου καναν καλυτερη αντιπροταση απο Voda. Αποδεχομαι το αιτημα της Voda να επιστρεψω σε αυτην και κινει τα νηματα η Voda. Με παιρνουν απ τη wind μου λενε εχουμε αιτημα επιστροφης. Σωστα τους λεω εχω καλυτερη προταση. Θα πληρωσετε πεναλτυ 50 ευρω μου λενε. Δε με νοιαζει το ξερω τους λεω γιατι στο χρονο θα εχω οφελος. Οποτε σκαει το παραμυθι.

Σταθερο: Wind double play + 2 ωρες κινητα

Κινητο: Wind to all 40: 500 Λεπτα προς ολους +50 sms (σπανια τα χρησιμοποιω) + 500ΜΒ (μου φτανουν προσωπικα)

στα 38 ευρω.

Τους λεω πολλα ειναι θελω και το εξωτερικο 48 χωρες. Μου λενε παρτε το δωρο.

Ε θα μουν μαλακας να ελεγα οχι σε αυτη την αντιπροταση προσφορα :) Τους λεω μινιμουμ συμβολαιο 2 ετη. Δεκτο και αυτο

Ετσι εχω 2 κινητα + σταθερο με εξωτερικο στα 38 εκει που πριν εδινα 65

• Like 2
Δημοσ.

δε το πρόσεξα.

τότε πολύ χλωμό να το πάρει αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

για τον αριθμό τηλεφώνου κοίτα στο site της wind.

αν ήταν από τρίτο πωλητή (το τηλέφωνο τους δε το γνωρίζω)  εγώ θα κρατούσα και μια πισινή γιατί πολλά τάζουν αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Ζήτα να σου στείλουν την προσφορά γραπτώς για να είσαι κάπως σίγουρος.

Από τρίτο πωλητή ήταν η προσφορά. Φυσικά κρατάω πισινή (ειδικά με wind), θα δω το συμβόλαιο πριν την υπογραφή.

Δημοσ.

Ενημερωτικα η αντιπροταση της wind -τουλαχιστον για δικους τους που πανε να φυγουν- μπορει να φτασει μεχρι 17€ τελικη τιμη διετες συμβολαιο, για dp24 300' κινητα και τις 48 χωρες

Δημοσ.

Κινητο: Wind to all 40: 500 Λεπτα προς ολους +50 sms (σπανια τα χρησιμοποιω) + 500ΜΒ (μου φτανουν προσωπικα)

Έχω κλάψει με το mobile internet της wind.Η γυναίκα μου με Vodafone είναι έτη φωτός μακριά.Περιμένω την λήξη του συμβολαίου μου για να αποχωρήσω.Ελπίζω να μην το μετανιώσεις.

Δημοσ.

Έχω κλάψει με το mobile internet της wind.Η γυναίκα μου με Vodafone είναι έτη φωτός μακριά.Περιμένω την λήξη του συμβολαίου μου για να αποχωρήσω.Ελπίζω να μην το μετανιώσεις.

Απο ποια αποψη να το μετανοιωσω; Επειδη δεν εχω 4G?

Σχετικα καλα πιανει. Και με το σημα δεν εχω θεμα οπου παω. Ευχαριστημενος ειμαι.

Για μενα το Mobile internet ειναι εργαλειο απλα να ψαχνω κατι εξω, αντε να διαβασω κανα αθλητικο, skype, viber. Δε βλεπω youtube κλπ και σπανια φτανω τα 400MB ποσο μαλλον 500 που δινει. Στο προηγουμενο προγραμμα στη Voda ειχα 200ΜΒ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...