diplo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Στην αρχή μου είπε ή το ένα ή το άλλο αλλά του έδειξα την διαφήμιση στο site της wind για το double play που έχει τη μαγική λεξούλα "και". Μετά το έψαξε και τελικά μου είπε ότι τα mb πάνε σε ξεχωριστή κάρτα SIM.
ChrisN.S. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Στην αρχή μου είπε ή το ένα ή το άλλο αλλά του έδειξα την διαφήμιση στο site της wind για το double play που έχει τη μαγική λεξούλα "και". Μετά το έψαξε και τελικά μου είπε ότι τα mb πάνε σε ξεχωριστή κάρτα SIM. Ωραίος ο παίκτης, την καρτούλα στην χρέωσαν ή στην έδωσαν δωρεάν επειδή έχεις συμβόλαιο Wind Double Play;
diplo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μπέχο ρε φίλος λόγω double play, άμα ήταν να πληρώσω δε θα το συζητούσα καν. Μπέχο= φρι οφ τσαρτζ
ChrisN.S. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 φρι οφ τσαρτζ ήταν και η sim όμως του Mobile Broadband; αυτό λέω εγώ, γιατί κανονικά κοστίζει 15€.
thodoris2208 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παιδιά τα 300mb τα πέρνετε κανονικά σε καρτούλα που είναι για mobile broadband ΌΧΙ καρτοκινητού( f2g ή Q) και δεν έχουνε καμία σχέση με τα 120' στο καρτοκινητό σας. Και εννοείτε ότι τα δικαιούστε κ τα δύο! Και εννοείτε χωρίς χρέωση για την κάρτα!! 1
coroneus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου πριν το 24μηνο τι πληρώνει κάποιος? Υ.Γ. Σορρυ απαντηθηκε νωρίτερα... αγνοήστε το..
giantdi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Σήμερα με πήρανε τηλέφωνο από Wind και μου προτείνανε το Double Play με αστικά, 24mbps, 5 ώρες κινητά και χωρίς τέλος ενεργοποίησης με 24μηνη δέσμευση στα 20 ευρώ. Σε ερώτησή μου αν δίνουν και τα 120' λεπτά το μήνα σε νέο f2g αριθμό (δεν έχω wind ούτως ή αλλιώς), μου απάντησαν πως αυτό ισχύει μόνο για αιτήσεις μέσω ίντερνετ αλλά εκεί θα επιβαρυνθώ με τέλη ενεργοποίησης και αλλαγή τιμής στα 25 ευρώ τον 2ο χρόνο. Μπορώ να διεκδικήσω τα 120 λεπτά? Τα δώσανε σε κανέναν χωρίς να πληρώσει τέλη ενεργοποίησης? Γνωρίζει κανείς τι αντιπρόταση να περιμένω από Forthnet (είμαι με το Chistmas pack με Novasport1 στα 30 ευρώ) και πότε περίπου να την περιμένω? Την Τρίτη υπογράφω στην Wind.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Την αντιπροταση (αν σου κανουν, γιατι δεν είναι και 100% σιγουρη) να την περιμενεις 1-3-5 max εργασιμες ΜΕΤΑ την υπογραφη σου.
giantdi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Σ' ευχαριστώ matrixxx για την απάντησή σου! Εσύ είχες κάνει την αίτηση ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφωνικής προσφοράς? Πλήρωσες τέλη ενεργοποίησης? Τα 120' σε f2g και τα 300ΜΒ σου τα έδωσαν? Όποιος γνωρίζει τι αντιπρόταση να περιμένω από Forthnet ας ενημερώσει.
Dark_son20 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 πας μετά σε ένα μαγαζί και τα κανεις. και μένα μου λέγαν στο τηλέφωνο μονο να σας στείλουμε καινούργια sim για τα 120 ktlp και όχι στο παλιό σας. μόλις έγινε το 2play πήγα σε ένα μαγαζί και τους λέω θέλω να μπαίνουν τα 120 σε αυτό το νούμερο και τελειωσε
giantdi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Όχι, δεν κατάλαβες. Εμένα δεν θα μου δώσουν καθόλου sim για τα 120' λεπτά. Στην τηλεφωνική προσφορά που δέχτηκα, σε ερώτησή μου σχετικά με τα 120' λεπτά σε f2g μου απάντησαν πως δεν δίνονται πλέον και αντί αυτού δεν θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης και τα 20 ευρώ το μήνα θα ισχύουν και τον 2ο χρόνο. Υπάρχει κάποιος που να πήρε και τα 120' λεπτά σε f2g χωρίς να πληρώσει τέλος ενεργοποίησης και η τιμή των 20 ευρώ να ισχύει και τον 2ο χρόνο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ηλεκτρονικα την εκανα και ηταν όλα συμφωνα με ο,τι εγραφαν στο σαιτ. Και τελη ενεργοποιησης πληρωσα, στο αρχικο σου ποστ ρώτησες αν καποιος ΔΕΝ τα πληρωσε και πηρε ΚΑΙ τα 120, γι αυτό και δεν εγραψα κατι σχετικο. Η προσφορα που σου δινουν είναι διαφορετικη. Ισως μαλιστα να είναι και απο εξωτερικο συνεργατη για να σου λενε διαφορα... "ασχετα" περι τελους των 120'. Τα 120' φυσικα και υπαρχουν ακομα συμφωνα με το site της wind, αλλα εσυ κερδίζεις 35+5*12=95€ στη διετια σε σχεση με την προσφορα του τιτλου. Είναι σημαντικοτατη διαφορα.
Dark_son20 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 εγώ έκανα μέσω τηλεφώνου 17e το μήνα για 2 χρόνια χωρίς κανένα τέλος ενεργοποίησης. με το που τέλειωσε η μεταφορά πήγα απλά στο μαγαζί και το μόνο που κοίταξαν είναι ότι είχα 2play και όχι πόσα δίνω. ο συνεργάτης στο τηλέφωνο (γιατί δεν σε περνούν από τι wind αλλα από τηλεφωνικά κέντρα που πουλάνε) μου έλεγε παπάτζες ότι μονο σε καινούργιο νούμερο ktlp τώρα από βδομάδα θα παω να τσιμπήσω και το simaki με τα 300mb
giantdi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 17 ευρώ??? Δηλαδή σου δώσαν με 17 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια: αστικά, 24mbps, 5 ώρες κινητά, 120' κάθε μήνα σε f2g και χωρίς τέλος ενεργοποίησης? Κατάλαβα σωστά? Πότε περίπου έκανες το συμβόλαιο? Η πρόταση αυτή σου έγινε κατευθείαν ή μετά από αντιπροσφορά? Αν έχεις κρατήσει ακόμα το τηλ αυτού που σου έκανε τέτοια προσφορά στείλε μου το σε πμ. @matrixxx, όπως ακριβώς τα λες είναι η προσφορά που μου έκαναν. Παρόλο που δεν μου δίνουν τα 120' λεπτά προς f2g, γλυτώνω 95 ευρώ στην διετία. Πάντως επειδή την φοβόμουν τη δουλειά πως λέει παπάτζες, τον ρώτησα αν καλεί από Wind ή από τηλεφωνικό κέντρο και μου είπε από Wind, μάλιστα κράτησα ονοματεπώνυμο και τηλ σε περίπτωση που τα δω αλλιώς απ' ότι μου τα 'πε τηλεφωνικά.
Dark_son20 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 αντιπροσφορά αντιπροσφοράς ήμουν wind μου λέγαν 27 για 24 μήνες πήγα και έκανα συμβόλαιο hol μου δώσανε αντιπροσφορά 20ε για τον πρώτο και μετά 27 για τον δεύτερο δεν δέχτηκα. και ξαναπήραν μετά από 4 μέρες με αυτήν. δεν κράτησα καν στοιχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα