Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι 15 από την ημέρα που με καλέσανε για την προσφορά

και 10 από την ημέρα της υπογραφής (που σύμφωνα με ΕΕΤΤ είναι και από όταν αρχίζουν να μετράνε οι 14 μέρες)

α! και το ίδιο ισχύει για εκείνους σε όλες τις επικονωνίες μας πριν έρθει ο λογαριασμός με χρέωση 204 ευρώ 

ακόμα και όταν ζήτησα την υπαναχώρηση

και έπαψε να ισχύει στην τελευταία επικοινωνία μας, καθώς και στον λογαριασμό!

• Απαντ. 321
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχεδόν όλοι μιλάνε για τη σύνδεση Internet, εγώ θα ήθελα να μάθω και την ποιότητα της γραμμής φωνής, δηλαδή πόσο καθαρή είναι, αν η ένταση είναι αποδεκτή (να μη χρειάζεται να κολλάμε το αυτί για να ακούσουμε το συνομιλητή μας), αν υπάρχουν παράσιτα ή βόμβος κλπ. Οι κατέχοντες γραμμή wind αν είναι εύκολο ας δώσουν απάντηση και ευπρόσδεκτη μια σύγκριση με άλλους παρόχους για αυτή την παράμετρο. Ίσως είμαι λίγο εκτός του θέματος της προσφοράς αλλά πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο όλοι να ξέρουν τι τελικά αγοράζουμε.

Δημοσ.

όλα μια χαρά είναι, και η ποιότητα ήχου/κλήσης και η γραμμή του ιντερνετ.

είναι ακριβώς το ίδιο και με όλους τους προηγούμενους παρόχους (οτε, hol, ON) που είχα, καμία απολύτως διαφορά.

Για εμένα πλέον ο μόνος παράγοντας για να επιλέξω πάροχο είναι η τιμή

Δημοσ.

Σχεδόν όλοι μιλάνε για τη σύνδεση Internet, εγώ θα ήθελα να μάθω και την ποιότητα της γραμμής φωνής, δηλαδή πόσο καθαρή είναι, αν η ένταση είναι αποδεκτή (να μη χρειάζεται να κολλάμε το αυτί για να ακούσουμε το συνομιλητή μας), αν υπάρχουν παράσιτα ή βόμβος κλπ. Οι κατέχοντες γραμμή wind αν είναι εύκολο ας δώσουν απάντηση και ευπρόσδεκτη μια σύγκριση με άλλους παρόχους για αυτή την παράμετρο. Ίσως είμαι λίγο εκτός του θέματος της προσφοράς αλλά πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο όλοι να ξέρουν τι τελικά αγοράζουμε.

Η ποιότητα φωνής ειναι εξαιρετική ακριβώς ίδια με εκείνη του ΟΤΕ. Όπως λέει ο φίλος από τα μοναδικά κριτήρια δικά μου είναι η τιμή και εκεί η Wind υπερέχει.

Δημοσ.

σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα στη wind. όλα μια χαρά αλλά έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Τηλέφωνο έχω κανονικά, ιντερνετ από το desktop μέσω ethernet κανονικά, από το κινητό μέσω wifi κανονικά αλλά από το laptop ενώ βρίσκει το δίκτυο και συνδέεται (υποτίθεται) κανονικά όταν ανοίγω τον browser μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής και δεν μπορεί να εμφανίσει καμία ιστοσελίδα!

δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά δεν χρησιμοποίησα καθόλου τους νέους κωδικούς που μου έστειλαν στο κινητό αλλά αφού όλες οι υπόλοιπες συσκευές συνδέονται, μου είπαν και από τη wind ότι δεν ευθύνεται αυτό αλλά πρέπει ίσως να κάνω κάποια παραμετροποίηση στα κανάλια του ρουτερ, δεν μπορούν όμως να με βοηθήσουν περισσότερο γιατί δεν πήρα καινούργιο ρούτερ αλλά κράτησα το παλιό..

καμιά ιδέα?

ακόμα να πω ότι όσο και να επέμεινα δεν μου έδωσαν μαζί κάρτα με 300mb mobile internet παρά το ότι το γράφει στη σελίδα τους γιατί λέει πρέπει να έχω ήδη πακέτο broadband.... ισχύει αυτό?

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις τις συχνότητες του wifi, λογικά έχει κάπου επιλογή από το λογισμικό....ή κάνε update τους drivers της κάρτας wifi του laptop σου.

• Like 1
Δημοσ.

2.πετυχα στο fb οτι δεινουν προγραμμα w + double play me 40e+tablet

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/s960x960/10358915_10203969772906002_7884113182651711854_o.jpg(βλεπω οτι λεει πατρα αλλα φανταζομαι δεν θα το κανουν μονο αυτοι...)

Είναι αποκλειστικά προσφορά καταστήματος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να αλλάξεις τις συχνότητες του wifi, λογικά έχει κάπου επιλογή από το λογισμικό....ή κάνε update τους drivers της κάρτας wifi του laptop σου.

edit:

τελικά πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου το πρόβλημα ευτυχώς λύθηκε!

ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Επεξ/σία από egmjap
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι κυρώσεις έχω αν σπάσω το συμβόλαιο πριν την ολοκλήρωση του;

Για τσέκαρε παρακάτω μήπως μπορείς να φύγεις χωρίς ''πέναλτυ'' :

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=331

''...Ο συνδρομητής που δε συμφωνεί με την ανωτέρω αύξηση μπορεί να καταγγείλει τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς εντός ενός (1) μηνός από την παρούσα ενημέρωση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση.''

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι κυρώσεις έχω αν σπάσω το συμβόλαιο πριν την ολοκλήρωση του;

Τα γραφει αναλυτικα στο συμβολαιο του οποιου εχεις αντιγραφο. Είναι αναλογα του χρονου που εχεις ακομα. Εχει πινακακι.

Για τσέκαρε παρακάτω μήπως μπορείς να φύγεις χωρίς ''πέναλτυ'' :

http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=331

''...Ο συνδρομητής που δε συμφωνεί με την ανωτέρω αύξηση μπορεί να καταγγείλει τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς εντός ενός (1) μηνός από την παρούσα ενημέρωση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση.''

Για μια στιγμη τρομαξα με την χρεωση που λεει για αναγνωριση κλησης, αλλα ολη αυτή η ενημερωση αφορα όπως ειδα παλια προγράμματα, οποτε δεν καλυπτει το πρόγραμμα της προσφορας. Ουτε για να το εκμεταλλευτεί ο φιλος για να διακοψει ατελως, αλλα ευτυχως ουτε νεες αυξησεις υπαρχουν.

Δημοσ.

ακόμα να πω ότι όσο και να επέμεινα δεν μου έδωσαν μαζί κάρτα με 300mb mobile internet παρά το ότι το γράφει στη σελίδα τους γιατί λέει πρέπει να έχω ήδη πακέτο broadband.... ισχύει αυτό?

σήμερα το πήρα το 300mb.

Το πρ'οβλημα είναι ότι δε μου το έδωσαν στο ήδη υπάρχον νούμερο που έχω τα δωρεάν 120 λεπτά αλλά σε ξεχωριστή κάρτα.

Πάντως το παλικάρι στο κατάστημα το πάλεψε να το περάσει στο υπάρχον νούμερο αλλά του πέταγε συνέχεια error και αφού ρώτησε και αλλού μου είπε ότι πρέπει να μπει σε άλλη κάρτα.

Ίσως να φταίει που η άλλη κάρτα με τα 120 είναι Q??

Έχω δίκαρτο οπότε δε με χάλασε ιδιαίτερα.

Αν κάποιος "συνάδελφος" καταφέρει και το τσιμπήσει πακέτο με τα 120' σε Q νούμερο, ας ενημερώσει πλιζ.

Δημοσ.

Εγω που πηγα πριν 2 βδομαδες στο καταστημα wind των Γλυκων Νερων μου πει  οτι δεν μπορουσα να εχω και τα 120 λεπτα (σε κινητο) και τα 300 mb, ή το ενα ή το αλλο μου ειπαν, δεν γινεται και τα 2, ενω στην εξυπηρετηση πελατων της wind μου ειχα πει οτι θα μπορουσα να εχω και τα 300 mb και τα 120 λεπτα αλλα σε 2 διαφορετικες καρτες, αντε να συνενοηθεις, ματα απο αυτα τα παρατησα και δεν το εψαξα παραμανω (π.χ. να παω να ρωτησω σε καποιο αλλο καταστημα wind να δω τι παιζει)!

Δημοσ.

Εγω που πηγα πριν 2 βδομαδες στο καταστημα wind των Γλυκων Νερων μου πει  οτι δεν μπορουσα να εχω και τα 120 λεπτα (σε κινητο) και τα 300 mb, ή το ενα ή το αλλο μου ειπαν, δεν γινεται και τα 2, ενω στην εξυπηρετηση πελατων της wind μου ειχα πει οτι θα μπορουσα να εχω και τα 300 mb και τα 120 λεπτα αλλα σε 2 διαφορετικες καρτες, αντε να συνενοηθεις, ματα απο αυτα τα παρατησα και δεν το εψαξα παραμανω (π.χ. να παω να ρωτησω σε καποιο αλλο καταστημα wind να δω τι παιζει)!

το ίδιο μου είπαν και εμένα.. ή το ένα ή το άλλο.. δεν ξέρω αν μπορούμε να το παλέψουμε..

σήμερα το πήρα το 300mb.

Το πρ'οβλημα είναι ότι δε μου το έδωσαν στο ήδη υπάρχον νούμερο που έχω τα δωρεάν 120 λεπτά αλλά σε ξεχωριστή κάρτα.

στο έδωσαν εύκολα ή σου έλεγαν στην αρχή ότι δεν γίνεται?

είχες ήδη κάποιο πακέτο δεδομένων στη wind?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...