ekkli Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Η ρητρα στη wind ειναι αναλογη με το χρονο που εχεις μεινει με το ισχυον συμβολαιο. Αν το εχεις χρησιμοποιησει για 5 πχ μηνες θα πληρωσεις 5x(τη διαφορα της τιμης που πληρωνες απο τη θεωρητικη τιμη του πακετου που εχεις). Δεν ξερω επισης τι ισχυει σε περιπτωση υπαναχωρησης μεσα σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Παντως το μεγιστο που μπορει να πληρωσει ο φιλος ειναι η διαφορα της προσφορας που του εδιναν απο τη θεωρητικη τιμη, για ενα μονο μηνα! Και εγώ έκανα ακύρωση εντός 15 ημερών αλλά επειδή δεν έγινε σε 5 εργάσιμες μέρες πριν την οριστική αλλαγή, μου είπαν πως υποχρεωτικά πρέπει να πάω στη wind. Δέχτηκα και μου έστειλαν νέο συμβόλαιο, το υπέγραψα και την επόμενη πήγα και το ακύρωσα γιατί στο τηλέφωνο η τύπισσα μου μίλησε πολύ ειρωνικά και εκβιαστικά. Οπότε παρέμεινα στη forthnet με 24αρα, δωρεάν αστικά υπεραστικά και 12 ώρες προς κινητά με 22 ευρώ το μήνα. Δεν είπα οτι είναι ευκολο. Και εγώ που εκανα ακύρωση φορητότητας έστειλα ΔΥΟ φορες το φαξ δεν το έβρισκαν και πήγα σε καταστημα wind για να πιασει. Μετα απο μέρες απο την επιβεβαίωση της ακύρωσης με πήραν να με ρωτήσουν γιατί και μου έκαναν τις αντιπροσφορες. Θέλει πολύ προσοχή.. . κάντε για πλάκα ακύρωση φορητότητας? άσε φίλε. εγώ ακόμα παιδεύομαι. μου έκανε αντιπροσφορά η forthnet και τη δέχτηκα. έστειλα fax για ακύρωση φορητότητας στη wind η οποία δήθεν άργησε να το δει και με έκανε με το ζόρι πελάτη της. έπρεπε μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα στις 2 εταιρίες να καταφέρω να ξανακάνω συμβόλαιο από την αρχή με τη forthnet και να μην πληρώσω ρήτρες κλπ ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει και η ιστορία τραβάει ένα μήνα περίπου... ρε παίδες και γω έκανα αίτηση υπαναχώρησης και όταν δεν έπιασε έκανα καταγγελία και τώρα είμαι σε διαδικασία επιστροφής στην hol. Σε αυτό το διάστημα όμως πρόλαβε και εκδόθηκε λογαριασμός wind που εμπεριέχει και τέλη νέας σύνδεσης και είναι στα 56 €. Το ερώτημα μου είναι αν πρέπει να τα πληρώσω αυτά τα τέλη. 20άρικο να τους δώσω για τον έναν μήνα που χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες τους, αλλά όχι και τέλη νέας σύνδεσης αφού δεν ήθελα να ενταχθώ στο δίκτυο τους.
christakos07 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν η αίτηση υπαναχώρησης έγινε εντός του νομίμου ορίου δε βλέπω το λόγο να πληρώσεις ρήτρα ενεργοποίησης στη wind. Είναι πρόβλημα της wind.Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία με τα αιτήματα υπαναχώρησης που χάνονται. Αυτή η ΕΕΤΤ αργά τα ζα...
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 κάπου πήρε το αυτί μου πως σε συμβόλαια Wind Double Play δίνουν πλέον και 300mb εκτός από 120' σε αριθμό F2G, γνωρίζει κανείς κάτι;
panosss567 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 κάπου πήρε το αυτί μου πως σε συμβόλαια Wind Double Play δίνουν πλέον και 300mb εκτός από 120' σε αριθμό F2G, γνωρίζει κανείς κάτι; 06/05/2014 Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την εμπορική διάθεση από Τρίτη 6 Μαΐου 2014 και για περιορισμένη χρονική διάρκεια της Συνδυαστικής Προσφοράς Mobile Broadband με Κάρτα. Η προσφορά παρέχει 300MB Mobile Broadband Δωρεάν κάθε μήνα σε ένα Mobile Broadband με Κάρτα πακέτο και ισχύει για συνδρομητές με ενεργό συμβόλαιο σταθερής τηλεφωνίας στη WIND στα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα που παρέχουν ADSL Broadband. Το Mobile Broadband με Κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε USB stick ή Tablet με ενσωματωμένο modem. Η προσφορά αποδίδεται για όσο διάστημα παραμένει ενεργή η γραμμή της σταθερής σε ένα από τα συμβατά οικονομικά προγράμματα και παύει να αποδίδεται σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου ή σε περίπτωση αλλαγής.
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 thx, με λίγα λόγια F2G κάρτα # Mobile Broadband με Κάρτα; η δεύτερη είναι sim αποκλειστικά για δεδομένα, οπότε μούφα η προσφορά.
agnostos99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 thx, με λίγα λόγια F2G κάρτα # Mobile Broadband με Κάρτα; η δεύτερη είναι sim αποκλειστικά για δεδομένα, οπότε μούφα η προσφορά. ε φανταζομαι ειναι το αντίστοιχο των 120 λεπτων σε ;υτους που δεν εχουν φ2γ αλλα mobile broadband paketo
trabakoulas Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 η μία προσφορά δεν αποκλείει την άλλη, δεν βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο τουλάχιστονδηλαδή μπορείς να έχεις +120' δωρεάν στο F2G και επιπλέον μια κάρτα broadband με 300MB δωρεάν το μήνα το μούφα που το βλέπετε αλήθεια;
drillgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Έτσι είναι και το γράφει και στο site επακριβώς αλλά πήγα σε κατάστημα σήμερα να ρωτήσω και αν είναι να το ενεργοποιήσω αλλά ο υπάλληλος ήταν απόλυτος ότι δεν γίνεται να έχεις και τις δυο προσφορές ενεργοποιημένες. Δεν τον πολύ πήρα στα σοβαρά με βάση παλαιότερες εμπειρίες από τα καταστήματα της wind και πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών (άλλα φρούτα και κει αλλά τέλοσπαντων...) οι οποίοι υποστήριζαν ότι η προσφορά ισχύει μόνο σε συνδυασμό broadband με συμβόλαιο!! Πιστεύω ότι είναι εντελώς ανενημέρωτοι και αύριο θα πάω σε άλλο κατάστημα με εκτυπωμένη την σελίδα από το site τους.
tiestointhemix Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Eμενα που ανανεωσα το συμβολαιο μου τον Απριλιο ακομα να μου στειλουν τη sim με τα 120 λεπτα το F2G. Μου εστειλαν μια η οποια ηθελε 5 ευρω ανανεωση το μηνα και τους την εστειλα πισω οπως ηρθε. Περιμενω τωρα να δρομολογηθει η αποστολη της νεα καρτας sim και ελπιζω για δευτερη φορα να μη με κοροιδεψουν. Επισης μου χρεωσαν ενα μηνα με οχι το παγιο της προσφορας που δεχτηκα να ανανεωσω αλλα με το παγιο χωρις εκπτωση λογω προσφορας (παραπανω) και θα γινει μαχη στο τηλεφωνο. Γενικα για τους υφισταμενους συνδρομητες η wind απο οτι καταλαβα φερεται πολυ φουστικα Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από tiestointhemix
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εχω μια απορια σε κατι που εχετε γραψει 2-3 τουλαχιστον ατομα. Για ποιον λογο δεχθηκατε να παρετε τα 120 λεπτα σε νέο νουμερο και όχι σε υπαρχον; Εκτος αν δεν ειχατε wind καρτοκινητο. Στη σελιδα τους δεν μιλουσε για το δικαιωμα αυτό μονο σε νέο νουμερο, αλλα σε υπαρχον του πελατη. Ουτε μου ειπαν μα-μου-σου-του. Τους εδωσα τον αριθμο του τηλεφωνου μου και το περασαν και εχω κανονικα τα 120' καθε μηνα. Αλλαξε κατι σε αυτό;
iguana Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγώ ταλαιπωρήθηκα 4 μήνες σχεδόν για να εφαρμοστεί η προσφορά που μου έκαναν(σε εταιρικό πακέτο) ! Σε κάθε λογαριασμό όλο και κάτι ξεχνούσαν. Με τα πολλά ευτυχως μου εδωσαν πίσω και αυτα που με χρεωσσαν παραπάνω.Η προσφοράς τους ήταν όντως εντυπωσιακή , μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους παρόχους αλλά με κουτοπονηριές προσπαθούν να στα πάρουν από αλλού...Γενικά είναι η πιο φτηνή εταιρία αλλά θέλει προσοχή.Εγώ παραμένω σε αυτούς γιατί όπως και να έχει δεν μου περισέυουν 50 ευρώ και βάλε τον μήνα σε σχέση με την προσφορά των άλλων , αλλά πλεον είμαι πολύ προσεκτικός , τα ζήταώ όλα γραπτά με εμαιλ , όνομα υπαλλήλου κτλ για να είμαι καλυμένος. BTW αυτό με τον ένα μηνα το κάνουν ΠΑΝΤΑ! και καλά δεν προλαβαίνει να αλλάξει η τιμολόγηση κτλ. Πάρτε για ανανέωση πολύ πριν την ημερομηνία λήξης μπας και το γλυτώσετε
drillgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εχω μια απορια σε κατι που εχετε γραψει 2-3 τουλαχιστον ατομα. Για ποιον λογο δεχθηκατε να παρετε τα 120 λεπτα σε νέο νουμερο και όχι σε υπαρχον; Εκτος αν δεν ειχατε wind καρτοκινητο. Στη σελιδα τους δεν μιλουσε για το δικαιωμα αυτό μονο σε νέο νουμερο, αλλα σε υπαρχον του πελατη. Ουτε μου ειπαν μα-μου-σου-του. Τους εδωσα τον αριθμο του τηλεφωνου μου και το περασαν και εχω κανονικα τα 120' καθε μηνα. Αλλαξε κατι σε αυτό; Και γω έτσι πέρασα την προσφορά, σε υπάρχον αριθμό κανονικά. Νεότερα στο θέμα των 300MB, μετά από επιμονή σε κατάστημα, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί παράλληλα με αυτήν των 120 λεπτών αλλά υπάρχει ο περιορισμός στο πρόγραμμα σταθερής που είναι ενεργό. Δεν γίνεται δηλαδή η ενεργοποιήση σε όσους έχουν double play τα παλιά πχ M, L αλλά μόνο στα καινούργια.
tiestointhemix Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εχω μια απορια σε κατι που εχετε γραψει 2-3 τουλαχιστον ατομα. Για ποιον λογο δεχθηκατε να παρετε τα 120 λεπτα σε νέο νουμερο και όχι σε υπαρχον; Εκτος αν δεν ειχατε wind καρτοκινητο. Στη σελιδα τους δεν μιλουσε για το δικαιωμα αυτό μονο σε νέο νουμερο, αλλα σε υπαρχον του πελατη. Ουτε μου ειπαν μα-μου-σου-του. Τους εδωσα τον αριθμο του τηλεφωνου μου και το περασαν και εχω κανονικα τα 120' καθε μηνα. Αλλαξε κατι σε αυτό; Εσυ ματριξ αν θυμαμαι καλα που ειχα διαβασει το τοπικ εισαι νεος συνδρομητης τους. Λογικο να σου κανουν τα γλυκα ματια και να σε ζαχαρωνουν. Στη δικια μου περιπτωση που τους το τονισα επανειλημμένα και επειδη υπαρχουν στην οικογενεια 3 καρτοκινητα wind αρνηθηκαν κανονικα να τα περασουν σε καποιο απο τα 3 και ακομα μου στελνουν τη καρτα. Με τη προσφατη ανανεωση μου για το δευτερο χρονο θυμαμαι περυσι οταν πηγαινα σε αυτους απο Cyta ολα κυλουσαν ρόλοι. Τωρα με την ανανεωση ολα χαος και μπαχαλο
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Νεος ναι. Κανουν την προσφορα του θεματος και σε παλιους συνδρομητες; Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο σε ολες τις προσφορες εταιριων τηλεπικοινωνιων, νομιζω πως παντα γραφουν "δεν ισχυει για υφισταμενους συνδρομητες". Συνεχως διαβαζουμε τα παραπονα σε όλα τα σχετικα topics ότι δεν τους δινουν τις τρεχουσες προσφορες και φευγουν για αλλου. Αυτή διαφερει σε αυτο; Δεν το ειχα προσεξει ως "νεος συνδρομητης".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα