spaka279 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια! Ψαχνω ενα tablet για τη γυναικα μου εως 80€. Αναφερω οτι ειναι για τη γυναικα μου γιατι σημαινει οτι δε χρειαστουν τρελες απαιτησεις για παιχνιδια κτλ... Η αληθεια ειναι οτι ψιλοαμαρτησα και ξεκινησα να ψαχνω για TurboX. Ειδα πχ αυτο. Ξερω οτι πρεπει να αποφυγω τα turbox αλλα η εμπειρια μεσω γνωστων απο κινεζοtablet δεν ειναι και η καλυτερη σε αυτη τη κατηγορια χρηματων (αρκετα προβληματα και πολυ ευαισθητα). Επισης σε ενα ψιλοψαξιμο που εκανα σε αυτα τα χρηματα (110-120δολαρια) δεν βρηκα κατι αρκετα καλυτερο απο το turbox. Ειδα σε chinabuy και Pandawill. Τωρα κατι σημαντικο για μενα ειναι το playstore. Εκτος του οτι δε θελω να μπλεκω με flashαρισματα εξ αρχης με το turbox διαβασα επισης οτι παιζει να μη μπορω να το περασω καθολου. Καμια προταση καποιος? Σιγουρα χαρακτηριστικα που θελω ειναι :1gb ram , dual core, καλη αποκριση οθονης ,και αν δυνατον πανω απο 800χ600 , wifi και ανεχτη διαρκεια μπαταριας. Ευχαριστω προκαταβολικα...
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904285 Ειδικά με ένα root του 5λεπτου να σβήσεις τις σαβούρες που έχει από τη μάνα του πετάει. + wifi range, mic, σου δίνουν και θηκούλα και OTG cable, micro HDMI - οθόνη των 70€ (από θέμα γωνίας και χρωμάτων είναι μέτρια προφανώς, αλλά από ανάλυση/ευκρίνεια είναι οκ), χάλια κάμερα, σε μένα η nand σβήνεται για κάποιο λόγο αν το σβήσεις τελείως, η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από 3ωρο με το wifi και την οθόνη στο μισό. Και εγώ για τη μάνα μου το πήρα, δηλαδή απαιτήσεις μέιλ και να βρει καμιά συνταγή ξέρω 'γω, δεν την χάλασε. Τσέκαρε και εδώ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2014 από SouLSLayeR
spaka279 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω φιλε! Δεν ειχα δει το thread που εδωσες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα