Gunix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, Πριν αναβαθμύσω το ADSL Router μου που το έχω στο δωμάτιο μου, από το δωμάτιο μέχρι στο σαλόνι που είναι μικρή απόσταστη σε οποιοδήποτε σημείο του σαλονιού έπιανε. Όταν το αναβάθμισα το router σε κάποια εμπαίνε χώρις να με πετάει έξω ενώ σε κάποια άλλα σημεία μια το έβρησκε και με πετούσε ή δεν το έβρησκε. Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι με το ASUS, Acer μου κάνει αυτά τα προβλήματα ένω στο Mac Book Pro δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί γίνεται αυτό; Πως να το διορθώσω αυτό το πρόβλημα;
jkoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πιθανόν άλλαξε το κανάλι εκπομπής και τώρα αυτό που χρησιμοποιείται παρεμβάλλεται από γειτονικό δίκτυο. Με το inSSIDer κάνεις έλεγχο και βρίσκεις το κανάλι με τον λιγότερο θόρυβο. Τον έλεγχο θα πρέπει να τον κάνεις σε όλα τα σημεία από τα οποία συνήθως συνδέεσαι ασύρματα στον router και φυσικά εκεί που είναι αυτός.
Gunix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Οκ. Πάω στην καρτέλα download και βλέπω διάφορα. Ποιο απ' όλα κατεβάζω?
Gunix Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πιθανόν άλλαξε το κανάλι εκπομπής και τώρα αυτό που χρησιμοποιείται παρεμβάλλεται από γειτονικό δίκτυο. Με το inSSIDer κάνεις έλεγχο και βρίσκεις το κανάλι με τον λιγότερο θόρυβο. Τον έλεγχο θα πρέπει να τον κάνεις σε όλα τα σημεία από τα οποία συνήθως συνδέεσαι ασύρματα στον router και φυσικά εκεί που είναι αυτός. Πως το κάνε αυτό? Μπορείς να μου δήξεις ένα παράδειγμα?
jkoukos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι με ενεργή την εφαρμογή στο laptop ή σε smartphone, να κάνεις τον έλεγχο στα σημεία του σπιτιού από τα οποία συνδέεσαι με τον κεντρικό router. Έτσι θα διαπιστώσεις ποιο κανάλι έχει τον λιγότερο θόρυβο σε όλο το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα