Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος κανένα Plugin το οποίο κάνει το εξής:

Εμφανίζει τα εξής είτε σε sidebar είτε στο content:

Dropdown 1 : Κατηγορία

Dropdown 2: Υποκατηγορία

Dropdown 3: Προϊον

Και το εξής scenario:

1) Ο χρήστης επιλέγει πρώτα απο το dropdown 1 την κατηγορία/εταιρεία,

2) Εμφανίζονται όλες οι πιθανές επιλογές στο dropdown 2 ( με βάση την επιλογή στο 1ο dropdown ) και επιλέγει

3) Εμφανίζονται όλα τα πιθανά προϊοντα στο dropdown 3 ( με βάση την επιλογή στο 2ο dropdown ) και επιλέγει αυτό που θέλει και ανοίγει η ανάλογη σελίδα/post/whatever.

Τον κώδικα σε καθαρή php τον έχω απο ένα αλλο παλιο project μου αλλα δεν έχω τον χρόνο να το κάνω Implement στο wordpress με μορφή plugin. (αλλαγή στα SELECT queries κλπ)

Thanks

Δημοσ.

Δυστυχώς και εγώ δεν έχω βρει τίποτα ακόμα... :cry:

Έχω αρχίσει ήδη την δουλειά πάνω στο Plugin (ή έστω "injection code" κατευθείαν σε κάποιο php file) αλλά μάλλον το βλέπω να αργεί λόγω αρκετής δουλειάς!

In the meantime αμα βρεί κανείς τίποτα θα του είμαι ευγνώμον! :-D

Δημοσ.

Injection is a big no-no. :-D

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

• Like 1
Δημοσ.

Μου κίνησε το ενδιαφέρον και το έψαξα λίγο. Έφτιαξα κάτι που πιστεύω να σου κάνει (το έκανα submit στο plugin repo αλλά περιμένω approval)

http://projects.codescar.eu/Search-into-subcategories-plugin.zip

Στη διάθεσή σου για αλλαγές-προτάσεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να παραμετροποιήσεις ότι θέλεις παραπάνω, είναι αρκετά απλό.

Δημοσ.

Ναι, παίρνει λιγότερο από 24 ώρες.

Το πρώτο σου; (εννοώ στο repo)

EDIT:

Σου βρήκα bug! :-D

Κάνεις enqueue το js σου πάντα, ενώ η LOAD_SIS_HANDLER() ορίζεται μόνο μέσα στο shortcode.

Με αποτέλεσμα, κάθε σελίδα που δεν περιέχει το shortcode να βγάζει 

ReferenceError: LOAD_SIS_HANDLER is not defined

Βάλε την wp_enqueue_script μέσα στο shortcode handler, ώστε να φορτώνει το script μόνο αν υπάρχει το shortcode, και διέγραψε τελείως την my_scripts() (και το αντίστοιχο add_action()).

Εναλλακτικά, θα μπορούσες να ορίζεις πάντα την LOAD_SIS_HANDLER(), αλλά αφ' ενός είναι άσκοπο, κι αφ' ετέρου υποθέτω ότι, αν μπορούσες, θα την είχες συμπεριλάβει ούτως ή άλλως στο js script.

** Επίσης, σε μία από τις δύο εγκαταστάσεις που το δοκίμασα, όταν υπάρχει το shortcode, μου βγάζει

TypeError: jQuery(...).on is not a function

...αλλά δεν το έψαξα, πολύ πιθανόν να μη φταίει το plugin αλλά κάτι άλλο...

Θα περιμένω την 0.1.1! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ναι, παίρνει λιγότερο από 24 ώρες.

Το πρώτο σου; (εννοώ στο repo)

EDIT:

Σου βρήκα bug! :-D

Κάνεις enqueue το js σου πάντα, ενώ η LOAD_SIS_HANDLER() ορίζεται μόνο μέσα στο shortcode.

Με αποτέλεσμα, κάθε σελίδα που δεν περιέχει το shortcode να βγάζει 

ReferenceError: LOAD_SIS_HANDLER is not defined

Βάλε την wp_enqueue_script μέσα στο shortcode handler, ώστε να φορτώνει το script μόνο αν υπάρχει το shortcode, και διέγραψε τελείως την my_scripts() (και το αντίστοιχο add_action()).

Εναλλακτικά, θα μπορούσες να ορίζεις πάντα την LOAD_SIS_HANDLER(), αλλά αφ' ενός είναι άσκοπο, κι αφ' ετέρου υποθέτω ότι, αν μπορούσες, θα την είχες συμπεριλάβει ούτως ή άλλως στο js script.

** Επίσης, σε μία από τις δύο εγκαταστάσεις που το δοκίμασα, όταν υπάρχει το shortcode, μου βγάζει

TypeError: jQuery(...).on is not a function

...αλλά δεν το έψαξα, πολύ πιθανόν να μη φταίει το plugin αλλά κάτι άλλο...

Θα περιμένω την 0.1.1! :-D :-D :-D

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου που το κοίταξες. Το δεύτερό μου είναι αλλά είναι ενδιαφέρον τομέας...

Απλά χθες μου έφαγε λίγο να βρω πως γίνονται όλα αυτά με χρήση ήδη υπάρχων λειτουργιών.. έλεγα να κάνω Inline Javascript Μόνο αλλά τελικά έκτατσα και το έκανα με το σωστό τρόπο. Το αναβάθμισα με τις παρατηρήσεις σου (αν και με τρέλανε λίγο γιατί δεν έτρεχε ποτέ η jQuery(document).ready() Ποτέ τώρα αλλά πιστεύω είναι οκ ...

Δημοσ.

Tested.

Ναι είναι ενδιαφέρων τομέας. Αν και δύσκολο στο debugging...

Κάποιος πρέπει να φτιάξει ένα καλό debugger plugin.

Και εις ανώτερα! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...