GIOVINCO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ψαχνω για ανταπτορακι που να μπαινει στη μπαταρια του αυτοκινητου και να εχει εξοδο USB. Επειδη το θελω αμεσα η ερωτηση μου ειναι αν εχει κανεις δοκιμασει για αρκετο καιρο αυτον που δινει το πλαισιο ή αυτον που δινει ο Γερμανος (orbit). Και οι δυο εχουν 5 με 7 ευρω. Και αν ναι, δημιουργησε κανενα προβλημα στη μπαταρια; Σημειωτεων επειδη η δουλεια μου ειναι οδηγος, θα το χρησιμοποιω καθε μερα. Και αν καποιος δεν εχει προσωπικη εμπειρια, τι πιστευετε, θα εχω θεμα?
parasaser Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 δεν ξέρω τι πίνουν εκεί στο Γερμανό και στο Πλαίσιο πάντως αυτό που ζητάς έχει κάτω από 1 ευρώ, το κακό είναι ότι βιάζεσαι οπότε είναι μονόδρομος.
Johny Q Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 τσεκαρε και στο skroutz. εκτος αν ο χρονος σε πιεζει τοσο πολυ
itsgosu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 κανενα προβλημα δεν θα χεις φίλε, όλα made in china είναι τι ψάχνεις;
ramarg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 κανενα προβλημα δεν θα χεις φίλε, όλα made in china είναι τι ψάχνεις; Σοβαρολογείτε? Σιγά μη δώσει 15-20 ευρώ ο άνθρωπος για πράγματα φθηνότερα του ευρώ...Φίλε πρόσφατα αγόρασα από ebay της griffin με ΔΥΟ θυρες USB να φορτίζεις 2 συσκευές με 1 ευρώ...Σε 15 μέρες ηρθε.. 1 EURO ONLY..Free Shipping ! Τσέκαρε... http://www.ebay.com/itm/291033210441?var=590197823752&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 To λογότυπο το εχουν κρυμμενο για ευνοητους λογους...Αγορασε το σε λευκο αν θες να ταιριαζει με το καλωδιο usb της apple.. 12020 τεμάχια έχει πουλήσει μέχρι 2 μαρτίου....Τρελά νούμερα.. Να διευρκινήσω ο,τι το δοκιμασα κ λειτουργει αψογα,οπως ενα sony ericsson usb car charger που ειχα... κανενα προβλημα δεν θα χεις φίλε, όλα made in china είναι τι ψάχνεις; Σωστός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα