Alex An Dros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 καλησπέρα έχω ένα laptop 4-5 μήνες κ θέλω να το κάνω φορματ χάνω την εγγύηση άμα το κάνω? αγοράστηκε από τον κοτσοβολο αν παίζει ρόλο αυτο...
astraksfx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν χάνεις την εγγύηση. Η εγγύηση αφορά το Hardware και όχι το Software 1
magdalhnh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Προσοχή αν είναι samsung η εγγύηση χάνεται εκτός αν το format γίνει απο το recovery disc. Αυτό που είπαν εμένα απο samsung όταν ενδιαφέρθηκα για ένα λαπτοπ τους το οποίο φορούσε windows 8 και εγώ ήθελα μετά την αγορά μου να περάσω τα 7αρια.
ramarg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Προσοχή αν είναι samsung η εγγύηση χάνεται εκτός αν το format γίνει απο το recovery disc. Αυτό που είπαν εμένα απο samsung όταν ενδιαφέρθηκα για ένα λαπτοπ τους το οποίο φορούσε windows 8 και εγώ ήθελα μετά την αγορά μου να περάσω τα 7αρια. Και φορματ να του κανεις,αν χρειστεις να διεκδικησεις εγγυηση του κανεις ενα restore to factory contition και τέλος ! Δεν θα καταλαβουν τίποτα,και δεν μπορούν κιόλας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα