Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε win7 με IE9 προσπαθώ να τρέξω μια εφαρμογή η οποία κάνει ένα έλεγχο στον υπολογιστή μέσω ενός site ώστε να ελέγξει κάποια πράγματα.

μου πετάει όμως το παρακάτω μήνυμα παρόλο που έχω εγκαταστήσει τη java.

post-163565-0-64738000-1394112185_thumb.jpg

προφανώς ο IE το μπλοκάρει.

και μου βγάζει 

Java Runtime Environment 1.5.1 or later No

έχω ψάξει τα πάντα ώστε να το ρυθμίσω να επιτρέπονται τα πάντα. δε τα καταφέρνω.

τι κάνω τώρα?

πως διάολο θα το κάνω να τρέξει τη java;

Δημοσ.

τελικά το βρήκα.

δεν ήταν θέμα ρυθμίσεων browser. Μου το έκανε με όλους.

στις ρυθμίσεις της java έκανα add το site που ήθελα και δουλεύει μια χαρά

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση, την 7u60. Έχω μία ιστοσελίδα (είναι μέρος λογισμικού) στον υπολογιστή που τρέχει από εκεί και όταν την ανοίγω μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Το είχα και με την προηγούμενη έκδοση την u51 αλλά μόλις κατέβασα το επίπεδο ασφαλείας στο medium στον πίνακα ελέγχου έτρεχε μετά κανονικά, τουλάχιστον σε Chrome. Σε IE και Firefox δεν έτρεχε. Τώρα μετά την αναβάθμιση της java αρνείται να τρέξει και σε Chrome. Καμία ιδέα κανείς;

Δημοσ.

control panel>java>security και κανε add την σελιδα, αν δε πιασει ετσι, χαμηλωσε την ασφαλεια στο medium

• Like 1
Δημοσ.

control panel>java>security και κανε add την σελιδα, αν δε πιασει ετσι, χαμηλωσε την ασφαλεια στο medium

Όπως γράφω και από πάνω φίλε μου την ασφάλεια την έχω ήδη στο medium από τότε που είχα την έκδοση 51. Έχω προ πολλού δοκιμάσει να προσθέσω τη σελίδα στις εξαιρέσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...