darkome Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ψάχνει ένας φίλος για Tablet και διαθέτει 500 ευρώ.Σαν πρώτη επιλογή έχει τα ipad άλλα δεν τον άφησα γιατι πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτα μπορει να βρει κάτι με περισσότερες δυνατότητες και θέλω την βοήθεια σας. Απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά απο φυσικό κατάστημα (mediamarkt,kotsovolos κτλ.)
ektor7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ψάχνει ένας φίλος για Tablet και διαθέτει 500 ευρώ.Σαν πρώτη επιλογή έχει τα ipad άλλα δεν τον άφησα γιατι πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτα μπορει να βρει κάτι με περισσότερες δυνατότητες και θέλω την βοήθεια σας. Απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά απο φυσικό κατάστημα (mediamarkt,kotsovolos κτλ.) Αν δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις,ας τον να παρει οτι του αρεσει! Γιατι σε μια τετοια περιπτωση ειναι πιο πολυ ψυχολογικο και οχι πρακτικο και ενα tablet που τον ελκει ισως το απολαυσει πολυ περισσοτερο,απο καποιο που απλα κανει περισσοτερα!
darkome Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 android;; windows;; τι;;? δεν υπάρχει περιορισμός σε λειτουργικό.......αρκεί να έχει καλά χαρακτηριστικά...... Αν δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις,ας τον να παρει οτι του αρεσει! Γιατι σε μια τετοια περιπτωση ειναι πιο πολυ ψυχολογικο και οχι πρακτικο και ενα tablet που τον ελκει ισως το απολαυσει πολυ περισσοτερο,απο καποιο που απλα κανει περισσοτερα! δεν έχεις άδικο για το ψυχολογικό.......εχει κολλήσει λίγο για το ipad......απλά νομίζω οτι με αυτά τα χρήματα μπορει να βρει κάτι καλυτερο απο πλευράς χαρακτηριστικων. ευχαριστώ για τον χρονο σας και περιμένω τις προτάσεις σας.
StigmaX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Στα λεφτά αυτά υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προτάσεις. Αν θέλει απλά ένα τάμπλετ να παίξει candy crush και λίγο browsing, fb κτλ το ipad είναι από τις καλύτερες επιλογές. Αν θέλει κάτι περισσότερο από αυτά μπορεί να περάσει στη πραγματική Μετα-pc εποχή πάει σε Windows Tablet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα