poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 poulinos τελικα μας εφυγε η περιεργεια, μια ειναι η λυση : να μην εχουμε ip tv καπως θα μπορει να παιξει απλα σκοπος ειναι να βρεθει καποιο ρουτερ που να εχει δοκιμαστει και να μπορει να γινει το setup του iptv.αλλιως Νο iptv και ηρεμεις.
arma1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χρονια πολλα λεβεντες, μετα απο μια ωρα διακοπη ρευματος στην περιοχη μου βλεπω πως το ρουτερ μου συγχρονισε 1 mbps πιο πανω απ οτι κλειδωνα, τι παιζει ? παραξενο δεν ειναι? κλειδωνα με το netfaster πανω κατω στα 15500 και πηγε 16500, πρωτη φορα βλεπω το netfaster πανω απο 16mbps (με αλλα ρουτερ εβλεπα), που οφειλετε αυτο?
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χρονια πολλα λεβεντες, μετα απο μια ωρα διακοπη ρευματος στην περιοχη μου βλεπω πως το ρουτερ μου συγχρονισε 1 mbps πιο πανω απ οτι κλειδωνα, τι παιζει ? παραξενο δεν ειναι? κλειδωνα με το netfaster πανω κατω στα 15500 και πηγε 16500, πρωτη φορα βλεπω το netfaster πανω απο 16mbps (με αλλα ρουτερ εβλεπα), που οφειλετε αυτο? διακοπη ρευματος = λιγοτερα ρουτερ ανοιχτα. πασχα=λιγοτερα ρουτερ ανοιχτα και τα 2 μαζι = λιγοτερο crosstalk= παραπανω συγχρονισμος για σενα και το καλοκαιρι γινεται αυτο 1
jkoukos Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Διακοπή τροφοδοσίας (επανασύνδεση) + Πάσχα (απουσία χρηστών) = μικρότερος φόρτος στο DSLAM + λιγότερος θόρυβος στη γραμμή = καλύτερος συγχρονισμός. Ρε @pouline, στο πληκτρολόγιό μου είσαι; 1
arma1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ευχαριστω παληκαρια, κατι μαθαμαι και σημερα, βλεπω πηγε το snr απο το 6 στο 5 , δε γινετε να μεινει ετσι? μια χαρα παιζει και το hol tv, αφου μου το κανανε 6, αρα θα μπορουν να το ριξουν και στο 5 σωστα?
jkoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Κατεβαίνει αν δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες. Αλλά δεν. Από αύριο-μεθαύριο, επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα.
arma1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 @jkoukos η εταιρια δε θα μπορει να μου το εχει εκει στο 5? οπως μου το εχει τωρα στο 6, δε γινετε? η κατω απο 6 δεν το ριχνει κανενας παροχος?
arma1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 για να δουμε, ισως να κανω εγω την αρχη ,σε κανα μηνα θα τους παρω να τους πω, προς το παρων δεν ενοχλω αλλο
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Διακοπή τροφοδοσίας (επανασύνδεση) + Πάσχα (απουσία χρηστών) = μικρότερος φόρτος στο DSLAM + λιγότερος θόρυβος στη γραμμή = καλύτερος συγχρονισμός. Ρε @pouline, στο πληκτρολόγιό μου είσαι; χαχα.ουτε συνεννοημενοι να ειμασταν. ευχαριστω παληκαρια, κατι μαθαμαι και σημερα, βλεπω πηγε το snr απο το 6 στο 5 , δε γινετε να μεινει ετσι? μια χαρα παιζει και το hol tv, αφου μου το κανανε 6, αρα θα μπορουν να το ριξουν και στο 5 σωστα? δεν το πηγαν 5.απλα λογω σκαμπανεβασματων το ειδες 5.οχι δεν θα στο ριξουν στο 5 ουτε θα σου κανουν εσενα την αρχη.και εισαι σιγουρος οτι ειναι στο 6 και οχι στο 9? @jkoukos η εταιρια δε θα μπορει να μου το εχει εκει στο 5? οπως μου το εχει τωρα στο 6, δε γινετε? η κατω απο 6 δεν το ριχνει κανενας παροχος? κανεις δεν το ριχνει.οποιος το εχει κανει το εχει κανει με cli Η με dmt για να δουμε, ισως να κανω εγω την αρχη ,σε κανα μηνα θα τους παρω να τους πω, προς το παρων δεν ενοχλω αλλο δεν παιζει.αδικα θα καλεσεις.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 παραξενο η Hol να σου βαλε 6.συνηθως το μικροτερο ειναι 9 και 11 το default.παντως πιο κατω δεν θα στο ριξουν εκτος αν το ριξεις με dmt αν το υποστηριζει το ρουτερ σου η αν γινεται απο cli (λιγα ρουτερ)
arma1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 και ομως το εχουν ριξει σε μενα και σε αλλους δυο τρεις που γνωριζω και μαλλον σε πολλους ακομη που δε γνωριζω , εβαλα το cellpipe εριξα το snr αλλα δε κανει δουλεια, τι θελω να πω, το cellpipe συγχρονιζει με 6snr απο την hol περιπου 1,5 με 2 mbps πιο κατω απο το netfaster, ριχνοντας και αλλο το snr στο 4 περιπου με DMT προγραμμα φτανει λιγο πιο πανω απο το netfaster, αρα δωρο αδωρο που λενε, υπαρχει λυση? πως να το κανω να κλειδωνει εξαρχης με 6snr οσο το netfaster?η πως θα κανω το netfaster να κλειδωνει οσο το oxygen gennet? διοτι αυτο το συγκεκριμενο (oxygen) βγαζει ματια,πολυ δυνατο, εχει μια επιλογη boostdata που αν την επιλεξω μου δεινει αλλα 2 mbps, ξερεις τι παιζει με αυτο το boostdata?
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 και ομως το εχουν ριξει σε μενα και σε αλλους δυο τρεις που γνωριζω και μαλλον σε πολλους ακομη που δε γνωριζω , εβαλα το cellpipe εριξα το snr αλλα δε κανει δουλεια, τι θελω να πω, το cellpipe συγχρονιζει με 6snr απο την hol περιπου 1,5 με 2 mbps πιο κατω απο το netfaster, ριχνοντας και αλλο το snr στο 4 περιπου με DMT προγραμμα φτανει λιγο πιο πανω απο το netfaster, αρα δωρο αδωρο που λενε, υπαρχει λυση? πως να το κανω να κλειδωνει εξαρχης με 6snr οσο το netfaster?η πως θα κανω το netfaster να κλειδωνει οσο το oxygen gennet? διοτι αυτο το συγκεκριμενο (oxygen) βγαζει ματια,πολυ δυνατο, εχει μια επιλογη boostdata που αν την επιλεξω μου δεινει αλλα 2 mbps, ξερεις τι παιζει με αυτο το boostdata? το καθε ρουτερ εχει διαφορετικο chipset οποτε συγχρονιζει διαφορετικα.οποτε μην σε παραξενευει που συγχρονιζει λιγοτερο.με 6 snr σου συγχρονιζει απλα δεν πετυχαινει την ταχυτητα που θες. για το boostdata δεν ξερω κατι παραπανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα