salida Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν κάνεις εγκατάσταση τον Internet Explorer 9 , απλά κάνεις uninstall αυτόν που υπάρχει ήδη και πηγαίνει προς τα πίσω. Δεν το έχω δοκιμάσει στα windows 8 (στα 7αρια όμως δούλεψε). Δοκίμασε το εξής: Control Panel -> Programs & features -> Αριστερά επάνω τελευταία επιλογή ( Turn windows features on or off ) -> ψάξε για το Internet Explorer 10 -> βγάλε το tik θα ζητήσει restart ! Edit σε windows 8 δεν δουλεύει η παραπάνω λύση μπορείς να δοκιμάσεις το compatibility mode Site: δες παρακάτω Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2014 από salida
arma1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μαλλον δε μπορεις να το κανεις, δε σ αφηνει διοτι θα σου λεει οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση εγκατεστημενη στο pc σου
Gtr34 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ο ie 9 δεν υποστηριζεται απο τα windows 8 . Τι προβλημα αντιμετωπιζεις και θελεις τον ie 9 ;
kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 σε win7 έκανα unistall τα updates και γυρνούσε πίσω στο 9. στα win8 όμως δεν έχει κάτι τέτοιο. θέλω τον 9 λόγω μιας πλατφόρμας στη δουλειά που δουλεύει μέχρι ΙΕ9. τουλάχιστον να ξέρω αν γίνεται
Gtr34 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ανοιξε την πλατφόρμα με τον IE Πανω δεξιά στον Explorer εχει ένα γρανάζι το πατάς και στην καρτέλα που εμφανίζεται επιλέγεις Compatibility view settings Στο παράθυρο που εμφανίζει πατάς add για να εισάγει την πλατφόρμα στην λίστα. Τέλος πατάς close Ελπίζω να λειτουργεί
kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 παιδιά ευχαριστώ θα το δοκιμάσω, αν και μάλλον θα κάνω τη δουλειά μου σε μηχάνημα με win7 που γύρισα ήδη σε ΙΕ9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα