Προς το περιεχόμενο

Τέλος στο… κλέψιμο στα benchmarks βάζει η Samsung με το Android 4.4.2

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας το πάρουμε λίγο ανάποδα...

Γιατί αυτό το boost δεν έχει αποκαλυφθεί ώστε να είναι στη διάθεση του κάθε χρήστη που θέλει να κάψει το κινητό του;

Για ασφάλεια το πιο πιθανό.Γιατί αν έχεις ένα κινητό να δουλεύει στο 100% και πάνω μπορεί να σου σκάσει στα μούτρα αν παίζεις πολύ ώρα. Τα κινητά δεν έχουν ψύξη για τέτοια απορρόφηση θερμοκρασίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχεις παίξει με το One; Είναι το μόνο με επεξεργαστή Snapdragon 600 που όμως γελοιοποιεί σε smoothness τον όποιο ανταγωνισμό. Να μη μιλήσουμε για το σχεδιασμό του interface. Samsung και LG κονταροχτυπιούνται στο design για κλάματα.

Ποιός μίλησε συγκεκριμένα για το One; Έχει και άλλα κινητά της εταιρίας με ο,τι να ναι κουνουπίδια για UI.

Ωραίο θέμα πάλι καλά που δεν το έχασα.Έκατσα και το διάβασα και το πόσο ψυχαγωγήθηκα δεν λέγεται.Να είστε όλοι καλά ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας  και που μας διασκεδάζετε. :-) Τι λέτε να πάμε για κάνα δεύτερο γύρο το αντέχει ο οργανισμός σας ή θα αρχίσουν οι πτώσεις απ' τα παραθύρια; :P

Για να πω την αλήθεια περίμενα από στιγμή σε στιγμή τέτοια σκηνικά δείτε 50:00-51:21

http://www.youtube.com/watch?v=m5AuP1KikFE

• Like 2

Oχι, θελω να πω οτι η samsung υποσχεθηκε επιδοσεις σε benchmark και τις εδωσε. Δεν υποσχεται τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.

Βασικά εσύ έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου την έννοια του benchmark.

Benchmark δεν είναι αυτό που νομίζεις οτι ειναι, παρτο αλλιως

Δεν θα λαγκαρει το android όταν πας να πάρεις ενα τηλέφωνο, λίγο το χεις αυτο?

Βεβαια με πιο γρηγορο επεξεργαστή μπορει να μην λαγκαρει αλλα ολο και καποτε θα κρασαρει, αλλα νταξει δε μπορουμε να τα χουμε ολα σε αυτη τη ζωη

Βασικά το Lag έχει να κάνει και με το software. Δες το μηλαράκι τι απόκριση έχει... Οχι οτι είμαι fan αλλά το σωστό να λέγεται.

Βασικά το Lag έχει να κάνει και με το software. Δες το μηλαράκι τι απόκριση έχει... Οχι οτι είμαι fan αλλά το σωστό να λέγεται.

φυσικα και ειναι θεμα software, αντι να το φτιαξουν, σου λεει κανουμε το ευκολο, δωσε cpu.

by the way, διαβασα πως μπορεις να αλαξεις στο 4.4 τον τροπο με τον οποιο ανοιγεις μια εφαρμογη, με το μονο αρνητικό να ειναι οτι θα πιανουν 10-20% παραπανω χώρο.

δεν υπαρχει official, γιατι με καποια app εχει θεματα, μονο με τον τροπο που δείχνει στο βιντεο

αν και οταν το τελειοποιήσουν θα ειναι μεγαλο βημα για το android.

Τι είναι αυτό που είναι πλαστικό, κοστίζει μια περιούσια και κλέβει στα benchmarks? Τι είναι? Απάντηση : Η Samsung!

Χαχαχαχα! Μόλις έγινε copy-paste :)

Εχεις δίκιο ελα να δεις το xperia mini πως τσουλάει και θα ξεχάσεις τι πάει να πει iphone.

Τα εχω βάλει και κόντρα με το κολλητό μου. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...