Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 βλέπεις κάποιον άλλο να έχει αυτή την άποψη? δεν είναι τρομακτικά παράξενο που είσαι ο μόνος? δεν είναι ότι έχει λίγους χρήστες το forum, όλο και κάποιος θα είχε γράψει παρόμοια άποψη με τη δικιά σου μετά από τόσα posts... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Υπερασπιση γινεται ειτε οταν προστατευεις καποιον απο κινδυνο ειτε ενωπιον δικαστηριου. Εδω δεν ισχυει ουτε το 1ο ουτε το 2ο, αρα ακυρο. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν, ισα ισα που την αντιπαθω ΚΑΙ εγω τη samsung, αλλα δεν θα κανω το ασπρο μαυρο. Υποσχεται επιδοσεις σε benchmark και αποδιδει αυτα που υποσχεται. No more, no less. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι η Samsung θέλει να αποδείξει ότι τα benchmark είναι διαβλητα και δεν αντικατοπτρίζουν την πράγματικοτητα? Γιατι κάλλιστα και άλλες συσκευές με παρόμοιο hardware ή ίδιο με αυτό της Samsung θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που έκανε η Samsung. Αλλά σωστά δεν έχουν τόσα λεφτά να ξοδέψουν για R&D....... Δεν μου λες για πιο λόγο να το κάνουν και οι άλλες εταιρείες αυτό που έκανε η Samsung? Ή μάλλον γιατι δεν σκέφτηκαν λογικά όπως εσύ? Καλά για την δικιά μας λογική δεν χρειάζεται να ρωτήσω την έχεις βγάλει ήδη παράλογη. βλέπεις κάποιον άλλο να έχει αυτή την άποψη? δεν είναι τρομακτικά παράξενο που είσαι ο μόνος? δεν είναι ότι έχει λίγους χρήστες το forum, όλο και κάποιος θα είχε γράψει παρόμοια άποψη με τη δικιά σου μετά από τόσα posts... Ίσως τώρα σκάσει μύτη και ο δεύτερος λογαριασμός.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδιαφορος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δηλαδή θέλεις να πεις ότι η Samsung θέλει να αποδείξει ότι τα benchmark είναι διαβλητα και δεν αντικατοπτρίζουν την πράγματικοτητα? Γιατι κάλλιστα και άλλες συσκευές με παρόμοιο hardware ή ίδιο με αυτό της Samsung θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που έκανε η Samsung. Oχι, θελω να πω οτι η samsung υποσχεθηκε επιδοσεις σε benchmark και τις εδωσε. Δεν υποσχεται τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. Τα αλλα ειναι στην κριση του καθενος. Προφανως απο αυτα που γραφεται ορισμενοι μαλλον θεωρειτε οτι οι καταναλωτες ειναι καθυστερημενοι οποτε δεν ξερουν τι αγοραζουν. Δεν θα σας αλλαξω εγω αποψη. Δεν μου λες για πιο λόγο να το κάνουν και οι άλλες εταιρείες αυτό που έκανε η Samsung? Ή μάλλον γιατι δεν σκέφτηκαν λογικά όπως εσύ? Προφανως και το κανουν και αλλες εταιριες. Οσο για τα υπολοιπα, εσυ πιστευεις οτι εξαπαταει τον καταναλωτη, εγω οχι, το βρισκω θεμιτο αυτο που κανει και μακαρι να το κανει και σε αλλες εφαρμογες 2o λογαριασμο δεν εχω, μην κρινεις τους αλλους απο αυτα που κανεις εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ειναι συνηθες φαινομενο αρχαριοι χρηστες να επικαλουνται τα benchmarks για τις ικανοτητες της συσκευης που μολις αγορασαν. Μην το κρυβουμε,εχουμε χιλιαδες ποστς με ανεβασμενα screenshots απο διαφορα benchmarks σε διαφορα φορουμς. Αρα ο νεος χρηστης θεωρει οτι αφου εχει μεγαλυτερο σκορ απο μια παρομοια συσκευη,αρα η συσκευη του ειναι καλυτερη. Ο πελατης χαμογελα και ειναι ικανοποιημενος,η συσκευη του λαγκαρει αλλα δεν εχει σημασια γιατι τρωει στο σκορ τα περισσοτερα. Δεν θα το πω ακριβως εξαπατηση,αλλα ειναι ενα τρικ για να κερδισει πελατες.Το ιδιο κανει κι η LG. Κι οι 2 στην 4.4.2 το φαινεται πως το διορθωσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι έχω δευτερο λογαριασμο για συνταγές μαγειρικής..... Ωραίο τρόπο βρήκε να τις δώσει τις υποσχέσεις.....ελπίζω να μην χρησιμοποιήσει κάτι αντιστοιχο για την οικονομία μπαταρίας. Προφανώς δεν χρησιμοποιησαμε εμείς πρώτοι την λέξη καθυστερυμένοι για τους καταναλωτές και αν το μετανιωσες που το ανέφερες πρώτος δεν χρειάζεται να μας το επισυναπτεις ως επιχείρημα εναντιον μας. Εκτος και ψάχνεις βοήθεια απο άλλους .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν θα το πω ακριβως εξαπατηση Πες το απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πες το απάτη. Tα λεφτα μας πισω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Tα λεφτα μας πισω! Not a bad idea! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Not a bad idea! Ε .....ειστε καθυστερυμένοι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μετά από το TDP αφού μας διαφώτισε η Ιntel με το SDP (καταναλώνει το SoC μου όσο γουστάρω εγώ σαν κατασκευαστής και δεν σου πέφτει λόγος.....) ακολούθησαν οι Qualcomm/Samsung για να μας κληροδοτήσουν το CDP. Tώρα το πρώτο γράμμα για τι είναι το αφήνω στην φαντασία σας, πάντως σίγουρα δεν είναι για coiffure/φριζούρα για όσους αναρωτιέστε. Κατά τα άλλα ήθελα απελπισμένα να γράψω την συμμετοχή μου #6500 και ήθελα για αυτήν κάτι εντελώς περιττό, για να κάνω την περίτρανη ‘αντίθεση’ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseftis57 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Κατά τα άλλα ήθελα απελπισμένα να γράψω την συμμετοχή μου #6500 και ήθελα για αυτήν κάτι εντελώς περιττό, για να κάνω την περίτρανη ‘αντίθεση’ Χαζό παιδί χαρά γεμάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο αδιάφορος μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 trolling mode, master level να πουμε! πηγα κατευθειαν τελευταια σελιδα να δω αν τρολάρει μέχρι εσχάτος και επιβεβαιώθηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Χαζό παιδί χαρά γεμάτο Aν και έχω χιούμορ, δοκίμασε κάτι ανάλογο με άλλους απλούς χρήστες και θα γίνεις χρήστης με πόντους γεμάτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfsmw_gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ^ Εδώ και χρόνια μέσω governor. Δεν παει μονο ετσι, βαραει thermal throttling η συσκευη πολυ πριν τελειωσει το benchmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα