Προς το περιεχόμενο

Τέλος στο… κλέψιμο στα benchmarks βάζει η Samsung με το Android 4.4.2

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήγαινε εσύ πρώτος και Έρχομαι!.....

Αμα λεω εγω για μαγειρικη εισαι...τελικα θα μου πεις που κολλαει το κακο root που εκανες με τη samsung και το boost? Ξερω...πουθενα. Περασες να βγαλεις χολη. Στο φευγα να θυμηθεις να την περασεις μαζι σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Σου ειπα, αν καποιος ειναι εγκεφαλος και νομιζει οτι benchmark = επιδοσεις, προβλημα του. Δεν φταιει η sammy, Η sammy αυτο που υποσχεται δινει, δηλαδη επιδοσεις σε bench. Aπο κει και περα οποιος θελει αγοραζει. Απλα ειναι αστειο να λεμε "μα κανει oc σε bench για καλυτερες επιδοσεις" οταν ακριβως αυτο ειναι το ζητουμενο σε ενα benchmark.

όταν κάνεις όμως πολλά benchmarks που testάρουν διάφορες καταστάσεις και σε όλα (ή στην πλειοψηφία) βγαίνεις πρώτος, τότε η συσκευή είναι γρηγορότερη από τις υπόλοιπες...

αν σε όλα αυτά τα benchmarks ακολουθείς την τακτική της Samsung τότε παραπληροφορείς τον καταναλωτή για τις επιδόσεις του κινητού...

Το θέμα είναι ότι ένα PC με overclocking μπορεί να δουλέψει σχεδόν χωρίς καμία αστάθεια, αντίθετα ένα smartphone με overclocking δεν μπορεί άρα ναι το να κάνει overclock η Samsung στα benchmark είναι μη θεμιτό. Εκτός αν αρχίσουμε να βάζουμε ανεμιστηράκια στα κινητά όπως αρχίσαμε με τα laptop :P

• Like 1

ρε τι σας ειπα και πιο πριν, οτι και να του πεις εκει, ξεροκέφαλος.. χάνετε τον χρονο σας

Και εσυ επιμενεις παντως, αρα και συ ξεροκεφαλος εισαι ;)

εγω επιμενο σε τι; στην λογικη και στην αληθεια;

θες να μας πεις τωρα οτι ειμαστε τοσα ατομα και εχουμε άδικο και εσυ εισαι ο μονος σωστος, κατι δεν παει καλα εδω :unsure:

by the way το κραταω το τοπικ να το δειξω στα παιδια στην σχολη αυριο, μιλάμε τρελο γέλιο

Αμα λεω εγω για μαγειρικη εισαι...τελικα θα μου πεις που κολλαει το κακο root που εκανες με τη samsung και το boost? Ξερω...πουθενα. Περασες να βγαλεις χολη. Στο φευγα να θυμηθεις να την περασεις μαζι σου

Δεν κρατάω κακιά ίσα ισα που σπάω πλάκα. Δεν νομίζω να έχεις παράπονο που μερικές φορές σε γειωνω και δεν σου απαντάω....

Άλλωστε σε έχω πάρει χαμπάρι απο την πρώτη μέρα ότι δεν πρέπει να φέρνω αντίρρηση και να συμφωνώ μαζί σου έστω και αν είναι ψέμα. Βέβαια θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά οπότε αναγκαστικά πας για δεύτερο λογαριασμό στο forum....

• Like 1

κι εγώ με Samsung είμαι (G. Nexus), δεν λέει κάτι αυτό...

μη το χαλας ρε thresh.. και ειχα parei παγωτο και κουταλι και καθομουν κανοντας refresh το thread μπροστα στην οθονη. γιατι μου το κανεις αυτο?

• Super Moderators

sorry man old habits die hard (party pooper) :P

Βέβαια θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά οπότε αναγκαστικά πας για δεύτερο λογαριασμό στο forum....

τρίτο θες να πεις, 1ος ήταν ο "Ελπιδοφόρος Προσπαθόπουλος"

όταν κάνεις όμως πολλά benchmarks που testάρουν διάφορες καταστάσεις και σε όλα (ή στην πλειοψηφία) βγαίνεις πρώτος, τότε η συσκευή είναι γρηγορότερη από τις υπόλοιπες...

αν σε όλα αυτά τα benchmarks ακολουθείς την τακτική της Samsung τότε παραπληροφορείς τον καταναλωτή για τις επιδόσεις του κινητού...

Oχι γιατι οπως εχουμε πει (και εσυ ο ιδιος) τα bench δεν ειναι ενδεικτικο αποδοσης. Αρα δεν παραπληροφορεις οταν υποστηριζεις οτι το κινητο ειναι το πιο γρηγορο στα bench οταν ειναι το πιο γρηγορο στα bench

Δεν κρατάω κακιά ίσα ισα που σπάω πλάκα. Δεν νομίζω να έχεις παράπονο που μερικές φορές σε γειωνω και δεν σου απαντάω....

Άλλωστε σε έχω πάρει χαμπάρι απο την πρώτη μέρα ότι δεν πρέπει να φέρνω αντίρρηση και να συμφωνώ μαζί σου έστω και αν είναι ψέμα. Βέβαια θα το καταλάβουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά οπότε αναγκαστικά πας για δεύτερο λογαριασμό στο forum....

Nαι , γιατι οποιος διαφωνει με το παραλογο πρεπει να κανει 2ο λογαριασμο. Οταν εχεις κανα επιχειρημα της προκοπης στο γιατι αυτα που λεω ειναι λαθος, ελα να τα πουμε

ε δεν αντεχω και γω τωρα θα ριξω λαδι στη φωτια!!!

ρε αδιαφορος, πες την αληθεια. εχεις παρει samsung για τα benchmarks, ετσι δεν ειναι?

Οχι, iphone 4 εχω και ενα s advanced το οποιο δεν αφορα η ειδηση

• Super Moderators

σε ποιο post μου το έγραψα γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...

ναι παραπληροφορεί κι έγραψα το λόγο στο post που μόλις quotαρες...

btw δεν βρίσκεις τρομακτικά παράξενο που είσαι ο ΜΟΝΟΣ που υπερασπίζεται την Samsung σε αυτό το θέμα μετά από σχεδόν 100 posts? δεν μπορεί μέσα σε τόσους χιλιάδες χρήστες του forum να έχεις μόνο εσύ αυτή την άποψη...

• Like 1

σε ποιο post μου το έγραψα γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο...

ναι παραπληροφορεί κι έγραψα το λόγο στο post που μόλις quotαρες...

btw δεν βρίσκεις τρομακτικά παράξενο που είσαι ο ΜΟΝΟΣ που υπερασπίζεται την Samsung σε αυτό το θέμα μετά από σχεδόν 100 posts?

Υπερασπιση γινεται ειτε οταν προστατευεις καποιον απο κινδυνο ειτε ενωπιον δικαστηριου. Εδω δεν ισχυει ουτε το 1ο ουτε το 2ο, αρα ακυρο. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν, ισα ισα που την αντιπαθω ΚΑΙ εγω τη samsung, αλλα δεν θα κανω το ασπρο μαυρο. Υποσχεται επιδοσεις σε benchmark και αποδιδει αυτα που υποσχεται. No more, no less.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...