Προς το περιεχόμενο

netbook Acer error 22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα netbook  και κατι επαθε και μου βγαζει error 22 και δεν ανοιγει με τπτ δεν θελω να κανω φορματ γιατι εχει τα δικα του windows μεσα καμια λισι παιδια 

Δημοσ.

Προφανώς ενοεις δεν κανει boot στα windows , δοκίμασε ενα repair με το cd των windows

Edit : Τώρα το πρόσεξα εισαι σε εντελώς λάθος κατηγορία που εχεις ανοίξει το θέμα

Δημοσ.

Προφανώς ενοεις δεν κανει boot στα windows , δοκίμασε ενα repair με το cd των windows

Edit : Τώρα το πρόσεξα εισαι σε εντελώς λάθος κατηγορία που εχεις ανοίξει το θέμα

με cd windows xp ?

Δημοσ.

Μηπως το νετμπουκ σου ειναι dual boot με καποια λινουξοδιανομη? Αν ναι, τοτε ανοιξες το θεμα σε λαθος μερος. Το error 22 ειναι προβλημα του grub, του bootloader που αναλαμβανει το dual boot και αυτος εχει αμεση σχεση με τη λινουξοεγκατασταση που εχει το νετμπουκ.

Δημοσ.

Μηπως το νετμπουκ σου ειναι dual boot με καποια λινουξοδιανομη? Αν ναι, τοτε ανοιξες το θεμα σε λαθος μερος. Το error 22 ειναι προβλημα του grub, του bootloader που αναλαμβανει το dual boot και αυτος εχει αμεση σχεση με τη λινουξοεγκατασταση που εχει το νετμπουκ.

ναι ειναι dual boot 

Δημοσ.

Ωραια. Σε ενδιαφερει να κρατησεις την λινουξοεγκατασταση, αρα να μπεις στον κοπο να επαναφερεις τον grub? Αν ναι, πληροφοριακα αναφερω πως η διαδικασια περιλαμβανει εντολες σε τερματικο που πρεπει να εκτελεσεις κατα γραμμα.

Αν οχι, απλα σβηνεις το partition του λινουξ και κανεις οτι εκανα καποτε εγω.

http://www.adslgr.com/forum/threads/793061-Αφαιρεση-λινουξοεγκαταστασης-απο-dual-boot-νετμπουκ

(δεν καταφερα να βρω το θεμα εδω στο insomnia...)

Δημοσ.

κανω repair και οταν παω να γραψω fixmbr δεν γινεται μονο το φ γραφει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...