freestyoler93 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Directx 12 και παλι καινουργιες καρτες γραφικων απο nvidia/ati...θα μας πιασουν τον κωλο παλι.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 καλά μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά... πχ τo DX11.2 δεν παίζει στα Win7, οπότε το κόβω δύσκολo να υποστηρίξουν DX12... Το χερι μου προσεχω που το βαζω,μην ανησυχεις! Δεν πιστευω οτι η περιπτωση του dx11.2 θα ειναι το ιδιο με το dx12! 47% δεν ειναι ευκολο να το σπρωξεις στα 8/9 και το dx12 θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο για την προοθηση των νεων καρτων,αν δεν ειναι κλαιν μαιν οπως το dx11.2!
pantote Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 To DirectX 12 (κατὰ τὴν ἐμὴν γνώμην) θα είναι το δόλωμα για να μετακινήσει κάποιους (κυρίως πεισματάρηδες gamers) των W7 σε W8/9 (αναλόγως). Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τα 7ρια από το 2015 θα πάρουν τη μοίρα των XP.
ektor7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 To DirectX 12 (κατὰ τὴν ἐμὴν γνώμην) θα είναι το δόλωμα για να μετακινήσει κάποιους (κυρίως πεισματάρηδες gamers) των W7 σε W8/9 (αναλόγως). Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τα 7ρια από το 2015 θα πάρουν τη μοίρα των XP. Σιγουρα στην αρχη θα το χρησιμοποιησει γι'αυτο το σκοπο,δε τιθεται θεμα.Απλα δεν πιστευω στο χρονο πανω να μην το δωσει,θα υπαρξει θεμα με τις πωλησεις των gpu! Δε μπορει να μεταφερει τοσο κοσμο μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα και ουτε θα ρισκαρει να επιρεασει τις πωλησεις των dx12 gpu!!!
drakoulis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ναι γιατί όλοι ξέραμε ότι μέχρι τώρα με το directx είχες χάλια εμπειρία στα παιχνίδια και χρεωνόσουν.... Από το 1995 αναπτύσσεται σταδιακά το directx δεν είναι κάτι καινούργιο,με το mantle είδαν ότι υπάρχει ζήτηση για ποιο low level έλεγχο οπότε θα κινηθούν προς τα εκεί, δεν είναι και παράξενο. Nαι αφου το ξέρεις τόσο καλά απο το 1995 ξέρεις πόσο χάλια ηταν σε σχέση με άλλα api όπως πχ το glide της 3dfx σε οπτικό αποτέλεσμα και επιδόσεις, όσο για το το χρημάτικο μέρος ναι υπάρχει πρόβλημα όταν πρέπει να έχεις μια cpu των 300Ε για να πάρεις το max ενώ μπορείς να πάρεις το max με μια cpu των 100Ε και την ίδια vga στις 2 περιπτώσεις. Ναι είναι παράξενο γιατί τόσο καιρό είχαμε κώδικα της πλάκας και κατώτερο προιόν και αποφασίσαν τώρα να κάνουν κάτι,
georgepppo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με τα XP τι θα γινει? Θα ειναι συμβατα? 500.000δρχ είχα δωσει τέλη του 2001 για τον υπολογιστή μου, απαιτω να μου παρέχει υποστηριξη DX12 εφοσον το μηχανημα μου ακομα δουλευει. Ελεος μονο τα λεφτα σκεφτεται αυτη η εταιρεία και θέλει να μας σπρωξει στα 8αρια που δεν μου αρεσουν (δεν τα εχω δοκιμασει ουτε δευτερολεπτο και ουτε προκειται) αν δεν περάσουν 30-40 χρόνια δεν θα βγάλει τα λεφτά του τώρα όσο αφορά το dx12,πιστεύω οι developers αν δουν ότι το ποσοστό των gamers παραμένει στα 7 απλά θα δώσουν τις δυνατότητες dx12 σαν προσθήκη και όχι ως βασικό api,επίσης θα υπάρχει και το mantle.... οι κατασκευαστές amd-nvidia δεν είναι κορόιδα να πηδήξουν μαζί με τα 8 στην τρύπα,η amd θα έχει το δικό της api και η nvidia ίσως πάει σε δικό της. 3
mad_apo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με τα XP τι θα γινει? Θα ειναι συμβατα? 500.000δρχ είχα δωσει τέλη του 2001 για τον υπολογιστή μου, απαιτω να μου παρέχει υποστηριξη DX12 εφοσον το μηχανημα μου ακομα δουλευει. Ελεος μονο τα λεφτα σκεφτεται αυτη η εταιρεία και θέλει να μας σπρωξει στα 8αρια που δεν μου αρεσουν (δεν τα εχω δοκιμασει ουτε δευτερολεπτο και ουτε προκειται) Καλα οπως εθεσες το θεμα σου ακομη γελαω. Τα λεφτα κοιτανε ολες οι εταιρειες τωρα ποια, ΕΝΩ καποια αλλη, εκτος απο το κερδος σου κλεβει (και το γουσταρεις κιολας) τα προσωπικα δεδομενα και δεν ενοχλειται κανενας (scroogle). Αυτο δεν σε πειραζει? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το χερι μου προσεχω που το βαζω,μην ανησυχεις! Δεν πιστευω οτι η περιπτωση του dx11.2 θα ειναι το ιδιο με το dx12! 47% δεν ειναι ευκολο να το σπρωξεις στα 8/9 και το dx12 θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο για την προοθηση των νεων καρτων,αν δεν ειναι κλαιν μαιν οπως το dx11.2! αν δεν έβαλαν το κλάιν μαιν 11.2 νομίζεις ότι θα βάλουν το 12? μην φας απόψε, έχουμε γλάρο... ακριβώς ότι έγινε και με το DX10 στα XP θα γίνει και τώρα κι εδώ θα είμαστε για να πούμε "told yaaaa"
george1807 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με τα XP τι θα γινει? Θα ειναι συμβατα? 500.000δρχ είχα δωσει τέλη του 2001 για τον υπολογιστή μου, απαιτω να μου παρέχει υποστηριξη DX12 εφοσον το μηχανημα μου ακομα δουλευει. Ελεος μονο τα λεφτα σκεφτεται αυτη η εταιρεία και θέλει να μας σπρωξει στα 8αρια που δεν μου αρεσουν (δεν τα εχω δοκιμασει ουτε δευτερολεπτο και ουτε προκειται) Το είπες και μόνο σου δεν τα έχεις δοκιμάσει άρα δεν ξέρεις οπότε δεν θα έπρεπε να κρίνεις. Δηλαδή τι δεν σου αρέσει η εμφάνιση; Άμα είναι η εμφάνιση η ms καλά έκανε και την άλλαξε γιατί πρέπει να προχωρήσει και λίγο γιατί αν ήταν να μένει στάσιμη θα ήμασταν ακόμα σε ui xindows xp,κάποτε πρέπει να προχωράμε. Από μεριά επιδόσεων τα έχω και μπορώ να σου πω ότι είναι άριστα(και στο gaming)
mad_apo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εμείς περιμένουμε το μαγικό mantle/directx, να μας λύσει όλα τα προβλήματα, και να μας δώσει τα μέγιστα fps, που χρόνια μας τα κλέβει η ms. Δηλαδή βρήκαμε την πηγή των προβλημάτων, λες και όλα είναι απλά και εύκολα... Όπως έχω πει αρκετές φορές η αρχή λειτουργίας του υπολογιστή είναι αρχαία, και δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα για αυτό. Για να δούμε ένα frame στην οθόνη μας πρέπει να γίνουν “δισεκατομμύρια υπολογισμοί”, γιατί το ηλίθιο μηχάνημα που ονομάζουμε υπολογιστής δεν καταλαβαίνει τίποτα έκτος από “περνάει ρεύμα = 1, δεν περνάει ρεύμα = 0”. Δηλαδή ένας αρχαίος υπολογιστής με διακόπτες on/off, δουλεύει με το ίδιο τρόπο που δουλεύει ο σημερινός μας υπολογιστής. Ο υπολογιστής δουλεύει με εκατοντάδες υποσυστήματα, που η ανάπτυξη/εξελιξη του κάθε υποσυστήματος είναι διαφορετική. Έτσι φτάσαμε να λέμε ότι υπάρχει μπουκάλι, δηλαδή κάποιο υποσύστημα καθυστερεί τα υπόλοιπα. Ένα από τα υποσυστήματα που καθυστερούσε τα υπόλοιπα σε μεγάλο βαθμό, ήταν ο σκληρός δίσκος, βγάλανε τους ssd και ? έλυσαν το πρόβλημα ? όχι, άπλα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Το πρόβλημα με τους ssd είναι που θα συνδεθούν στην μητρική, γιατί όπου και να συνδεθούν πάλι θα έχουμε μπουκάλι σε θέμα σύνδεσης. Έτσι όσο και να εξελιχθεί ένα υποσύστημα πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο που θα το καθυστερεί. Σε επίπεδο λογισμικού τα windows είναι ένα αρχαίο λογισμικό, από μόνα τους καθυστερούν τις εφαρμογές που αναπτύσσονται / εξελίσσονται ποιο γρήγορα. Το κάθε υποσύστημα έχει από ένα driver για να καταλάβει το λογισμικό τι είναι/κανει το υποσύστημα, ακόμα και ο driver καθυστερεί / δημιουργεί προβλήματα. Δηλαδή ακόμα και σε επίπεδο λογισμικού έχουμε μπουκάλι, και μέσα στο ατελείωτο μπουκάλι που υπάρχει μέσα σε ένα υπολογιστή, ανακαλύψαμε (μας το πάσαραν) το api. Η τεχνολογία της nvidia/amd είναι τέλεια, εκατομμύρια έτη φωτός μπροστά από τους άλλους, και τους φταίει το api, η cpu κτλ, δηλαδή φταίνε όλοι έκτος ο εαυτός τους. Πάμε για 4k ανάλυση, πόσα fps σε ένα βαρύ game με ultra γραφικά + φίλτρα θα πάρεις από ένα καλύτερο api ? 1 ? 2 ? Θα λύσεις το πρόβλημα σου ? όχι = 0 = πολύς λόγος για το τίποτα. Έτσι σε ένα πόλεμο καθυστερήσεων, βρίσκουμε κάθε φορά ένα υπαίτιο, και ψάχνουμε την λύση όλων των προβλημάτων. Η πραγματική λύση θα έρθει μόνο με αλλαγή της αρχής λειτουργίας του υπολογιστή... Καλησπερα Φιλε.Σε καποια συμφωνω, σε αλλα οχι. Αποψεις ειναι ολα αυτα. Ομως λες αυτο "Η πραγματική λύση θα έρθει μόνο με αλλαγή της αρχής λειτουργίας του υπολογιστή...". Προτεινεις καποια υπαρχουσα λυση ή απλα το λες θεωρητικα?
ektor7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 αν δεν έβαλαν το κλάιν μαιν 11.2 νομίζεις ότι θα βάλουν το 12? μην φας απόψε... ακριβώς ότι έγινε και με το DX10 στα XP θα γίνει και τώρα, εδώ θα είμαστε για να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος... Windows xp ενα λογισμικο και vista/7/8(πιθανον και το 9) αλλο λογισμικο! Πρεπει να το κανει επιτηδες,οπως εγινε με το dx11 που δεν το εδωσε αρχικα στα vista,αλλα το εδωσε πιο μετα!
georgepppo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Windows xp ενα λογισμικο και vista/7/8(πιθανον και το 9) αλλο λογισμικο! Πρεπει να το κανει επιτηδες,οπως εγινε με το dx11 που δεν το εδωσε αρχικα στα vista,αλλα το εδωσε πιο μετα! μπα και στα σβίστα δεν είδε κανένας διαφορά που το περάσανε αφού μέσα σε λίγους μήνες αφού μόλις κυκλοφόρησαν τα 7,τα vista μείνανε στον κουβά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Windows xp ενα λογισμικο και vista/7/8(πιθανον και το 9) αλλο λογισμικο! Πρεπει να το κανει επιτηδες,οπως εγινε με το dx11 που δεν το εδωσε αρχικα στα vista,αλλα το εδωσε πιο μετα! Στα Vista το είχε ανακοινώσει εξαρχής ότι θα το δώσει αργότερα κι ήταν -1 product πίσω από τα 7, όχι -2 όπως είναι τα 7 από τα 9...
blizl0x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με τα XP τι θα γινει? Θα ειναι συμβατα? 500.000δρχ είχα δωσει τέλη του 2001 για τον υπολογιστή μου, απαιτω να μου παρέχει υποστηριξη DX12 εφοσον το μηχανημα μου ακομα δουλευει. Ελεος μονο τα λεφτα σκεφτεται αυτη η εταιρεία και θέλει να μας σπρωξει στα 8αρια που δεν μου αρεσουν (δεν τα εχω δοκιμασει ουτε δευτερολεπτο και ουτε προκειται) Trolling mode - ENABLED. 1
ektor7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Στα Vista το είχε ανακοινώσει εξαρχής ότι θα το δώσει αργότερα κι ήταν -1 product πίσω από τα 7, όχι -2 όπως είναι τα 7 από τα 9... Εκανε ναζια στην αρχη και ελεγε οτι δε θα το επερνε,ασχετα οτι στο τελος το εδωσε 5 μερες μετα που κυκλοφορισαν τα 7! Ναι αλλα τωρα εχουμε το εξης παραδοξο,οτι εχουμε 3 "λογισμικα" και παμε για τεταρτο που ειναι συμβατα και μοιραζονται τον ιδιο kernel! Οποταν μπορει να το δωσει ή οχι,αναλογα πως θα εξεληχθει η κατασταση,τους πρωτους μηνες μετα την κυκλοφορια των 9!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα