Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν τα εχεις ενεργοποιησει τι ειναι? Επι πληρωμη?

Οχι, δεν μ αρεσει "να μου χωνουν πραγματα στη μουρη", αλλα οταν αυτος που το κανει -καλως ή κακως- τον εχω επιλεξει εγω και παραλληλα δεν τον εχω πληρωσει, δεν τον αδικω κιολας οταν προσπαθει να με ενημερωσει με popups.

Είναι επί πληρωμή απ'τη στιγμή που τα έχω πληρώσει.

• Moderators
Δημοσ.

Είναι επί πληρωμή απ'τη στιγμή που τα έχω πληρώσει.

Αρα λοιπον δεν βλεπω καποιο να λογο στο ολο θεμα για να αναφερεσαι στο pop up που ζηταει ενεργοποιηση τους ή να κανεις συγκριση του με το pop up της ενημερωσης για τη ληξη του support τους.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα λοιπον δεν βλεπω καποιο να λογο στο ολο θεμα για να αναφερεσαι στο pop up που ζηταει ενεργοποιηση τους ή να κανεις συγκριση του με το pop up της ενημερωσης για τη ληξη του support τους.

Το point είναι ότι απ'τη στιγμή της εγκατάστασης έως και τη στιγμή λήξης της υποστήριξης σου τα πρήζει με πράγματα που μπορούν άνετα να περιμένουν (ή και να μην υπάρχουν καθόλου).

Μη πω για τη μ@@ που κάθε τρεις και λίγο θέλει να σου σβήσει αχρησιμοποίητα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.

Εντάξει το ολο θέμα εδω δεν εχει ουσία ουσιαστικής συζήτησης , απλα λογω της ενημέρωσης (που πολυ καλα εκανε) η microsoft θέλεις να βγάλεις την αγανάκτηση σου για ολα τα popup κτλπ που εχουν τα windows.

Καλως η κακώς ετσι εχουν τα πράγματα και αμα δεν εχεις αυθεντικό το λειτουργικό θα τρώς πιο πολλές ειδοποιήσεις, αμα παντως σε ικανοποιούν τα windows δοκίμασε και linux που ειναι και δωρεάν (και δεν κανω πλάκα) :)

• Moderators
Δημοσ.

Το point είναι ότι απ'τη στιγμή της εγκατάστασης έως και τη στιγμή λήξης της υποστήριξης σου τα πρήζει με πράγματα που μπορούν άνετα να περιμένουν (ή και να μην υπάρχουν καθόλου).

To point ειναι πως οταν θες να τα χωσεις καπου, καλυτερα να μην χρησιμοποιεις ασχετα με τα θεμα επιχειρηματα γιατι πιθανοτατα θα χασεις και το δικιο που εχεις.

Μη πω για τη μ@@ που κάθε τρεις και λίγο θέλει να σου σβήσει αχρησιμοποίητα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.

Mην πεις, γιατι μια χαρα απενεργοποιειται με ενα κλικ το συγκεκριμενο.

Τελος, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις τους χαρακτηρισμους ακομα και οταν "κρυβονται" πισω απο @ %& κλπ.

Δημοσ.

Τα επιχειρήματα είναι σχετικότατα γιατί το θέμα είναι πως η Microsoft προσθέτει άλλο ένα ενοχλητικό popup σε όλα αυτά τα υπόλοιπα πράγματα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως στα τόσα χρόνια που είχα xp είδα τρεις τέτοιες σοβαρές ενημερώσεις. Μια για την το wga validation (που δεν απασχολεί τους νόμιμους χρήστες), την επιλογή browser (που επιβλήθηκε στην ms και το έκανε με μισή καρδιά) και τώρα, την λήξη της υποστήριξης.

Όλα τα άλλα είναι θέματα χρηστικότητας που αν θέλεις τα απενεργοποιείς.

Επίσης το μήνυμα για το antivirus είναι καλό να εμφανίζεται γιατί όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω =, μια τακτική των ιών είναι να απενεργοποιούν την προστασία, πράγμα που ΄πενας άπειρος χρήστης δεν θα μπορούσε να ελέγξει (ερώτηση τέτοιου χρήστη... και το έβλεπα τόσο καιρό αυτό το κόκκινο Χ εκεί κάτω αλλά δεν έδινα σημασία).

Η μόνη χαζή και τελείως άχρηστη ρύθμιση κατ' εμέ είναι για τα μη χρησιμοποιούμενα εικονίδια. Τι σε κόφτει ρε φίλε δηλαδή αν εγώ έχω 1500 εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας. Γούστο μου, καπέλο μου να έχω και 1000000 εικονίδια και αν εγώ βγάζω άκρη δεν πέφτει σε κανέναν λόγος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα'λεγα, δεν τα'λεγα; Έκανα τη βλακεία να δεχτώ μια ενημέρωση του Microsoft Security Essentials, και:

Ruk9eXS.png

Δεν είχε τίποτα άλλο, μόνο αυτή η βλακεία σε κάθε εκκίνηση. Στο δια...

Δημοσ.

Τα'λεγα, δεν τα'λεγα; Έκανα τη βλακεία να δεχτώ μια ενημέρωση του Microsoft Security Essentials, και:

Ruk9eXS.png

Δεν είχε τίποτα άλλο, μόνο αυτή η βλακεία σε κάθε εκκίνηση. Στο δια...

άκυρο

Δημοσ.

Πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και τσεκάρισε στο πάνω μέρος την εμφάνιση των ενημερώσεων.

Εντόπισε ποια είναι και αφαίρεσε την, είναι η KB2934207.

Ή κάνε επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...