vejitto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Χαιρετώ τα μέλη του forum. Έχω το εξής rig: i7 990x (δροσίζεται με Corsair h100i) evga 4way SLI classified mobo kingston hyperx 1600 MHz RAM 6x4GB. Θέλω να ανεβάσω τον 990x όσο μπορώ αλλά δεν το χω και ιδιαίτερα το θέμα. Επίσης στο CPU-Z βλέπω πως η μνήμη μου τρέχει σε πολύ χαμηλή συχνότητα. (ΒΛ. SCREENSHOT) Το μόνο που έχω πειράξει, είναι πως έχω ανεβάσει το Multiplier του 990x. όλα τα άλλα στο bios είναι στις default settings τους. Υπάρχει κανείς με παρόμοιο rig ή που είναι αρκετά έμπειρος με oc να μου πει πως να ξεκινήσω; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Οι μνήμες σου τρέχουν στα 1333Mhz.... Εχεις διαβασει καποιον οδηγό για s1366 ocing ωστε να μαθεις έστω και τα βασικα του bclk ocing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vejitto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 έχω διαβάσει αρκετά guides. Εκεί που μπερδεύομαι είναι στο ότι κάθε Mobo έχει τα ίδια settings βαφτισμένα αλλιώς και πως ΟΛΟΙ λένε πως όταν έχεις όλα τα RAM slots filled, είναι πιο δύσκολο το εγχείρημα (χωρίς να λένε όμως τι πρέπει να κάνεις αλλιώς!) Εγώ δεν πάω για να κάνω καινούριο παγκόσμιο ρεκόρ. Θέλω να cpu κ μνήμη να τρέχουν σε αρμονία και να βγάλω όσα πιο πολλά MHz μπορώ από CPU για να δω καλύτερες επιδόσεις σε video editing/rendering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ξεκινα απο εδώ http://forums.evga.com/tm.aspx?m=235 και οπου κολλήσεις τα ξαναλεμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γιατι δεν δοκιμαζεις απλα να ανεβασεις λιγο το multiplier χωρις να μπλεξεις με Vcore όπου αν δεν ξέρεις ανετα περνεις την cpu στα χέρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vejitto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εχω ανεβάσει multiplier στο 30. Αυτό έκανα σήμερα. Το σύστημα είναι σταθερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vejitto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Βλέπει κανεις τίποτα περίεργο εδώ; Ή όλα ΟΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αμα είσαι σταθερός μόνο με 1,24 ρεύμα μια χαρά είσαι... Τι θερμοκρασίες έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vejitto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σε full load είναι θέμα να πιάνω 40, 40 και λίγο. Με παίρνει να δώσω κι άλλο multi λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν έχεις να χάσεις τπτ με μια δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα