Vasigoal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 ...μ' έχουνε στριμώξει δημοσιογράφοι, χάλαγα τη μόστρα, έπεφτα απ' το ράφι. Μ' έχουνε φλομώσει ζιζανιοκτόνα για να μη μιλάω, να μην έχω στόμα... Τζίμης Πανούσης - Φυσική Ιστορία Υπάρχει κανένας Πανουσικός εδώ μέσα? Όπως και να 'χει περιμένω κρίσεις, απόψεις και σχόλια για το Τζιμάκο. Κατά την άποψή μου είναι άξιο απορίας το πόσο εύστοχα και καυστικά σχολιάζει τα τεκταινόμενα.... :?:
dwarves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Υπάρχει κανένας Πανουσικός εδώ μέσα? Όπως και να 'χει περιμένω κρίσεις' date=' απόψεις και σχόλια για το Τζιμάκο. Κατά την άποψή μου είναι άξιο απορίας το πόσο εύστοχα και καυστικά σχολιάζει τα τεκταινόμενα.... :?:[/quote'] Akouw Panousi kai ton theorw poly kalo kai san atomo kai san mousiko. Se enhmeronw pantos oti einai sto radiofwno tou Rythmos FM 101.3 (nomizw) kathe Kyriaki stis 13:00 an den ton exeis akousei akoma.! Leei poly kala sxolia kai exei poly plaka..! Den exw kataferwi akoma na ton dw live...alla mou exoun pei alloi gia auta pou kanei kai leei.. (exw akousei kati kassetes me live tou... poly gelio...)
ekkli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 εεεεεεεεεεεεε, δεν νομίζω να κανει εκπομπή στο ρυθμό ο Τζιμάκος -δεν ταιριάζει κ πολύ στο στυλ του ε? μάλλον μπερδεύτηκες με 100,3 που κάνει -όντως- εκπομπή στο σκάι.
dwarves Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 εεεεεεεεεεεεε' date=' δεν νομίζω να κανει εκπομπή στο ρυθμό ο Τζιμάκος -δεν ταιριάζει κ πολύ στο στυλ του ε? μάλλον μπερδεύτηκες με 100,3 που κάνει -όντως- εκπομπή στο σκάι.[/quote'] Sorry ... exeis dikio.. ton akousa thn prohgoumenh evdomada gia prwth fora otan milage o prothiopurgos sthn thessalonikh... kai o jimakos eixe valei ton Shmiti pou milage kai ekane sxolia panw se auta pou elege..! Perimenw na ton akousw kai aurio Kyriakh...
The_Judas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Τι ώρα και τι μέρα κάνει εκπομπή ο Τζιμάκος ?
DJ316 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 mias kai piasame sizitisi gia to tzimako, mipos kaneis exei akousei ena neo komataki tou pou leei "na pas kai si ethelontis" kai mipos kserete pou mporo na to vro? ksero zitao polla alla exo faei ton kosmo
IGITIHI Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Ο Πανούσης κάνει εκπομπή κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:00 στον Σκάι 100,3.
dim_b Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 mias kai piasame sizitisi gia to tzimako' date=' mipos kaneis exei akousei ena neo komataki tou pou leei "na pas kai si ethelontis" kai mipos kserete pou mporo na to vro? ksero zitao polla alla exo faei ton kosmo [/quote'] Δεθελοντής Έναν αιώνα και κάτι τη βγάλαμε ξεροσφύρι Χωρίς θεών πανηγύρι και τ' ανθρώπου τ' αϊσιχτίρι Όλυμπε κακομοίρη, θνητοί σου κλέψαν τη δόξα Μα ξαναβρήκαν χώρο εδώ η μαλακία κι η λόξα Σωτήριο έτος 2004 και το τιμάνε Γκρεμίζουν, πνίγουν, χτίζουν κι ασταμάτητα μασάνε Σινιέ Γενίτσαροι βγαίνουν για παιδομάζωμα Όμορφα λόγια για να κρύψουν το μπάλωμα Καλλιτεχνάδες και τενόροι τους ψήνουν με λόγια Για τους αλήτες σαν και μας θα αμολύσουνε μπόγια Γιατί ο κοινός νους και ο θεός Μπους Θα σε κατακεραυνώσουνε αν δεν ακούς Θα μαντρωθούν οι τζογαδόροι όλοι στη φρουτοπία Κι οι αριστεροί μες στη δικιά τους ουτοπία Τους οικολόγους θα βάλουν με φορμόλη στη γυάλα Κι αν σε βρούνε μπροστά τους θα σε πάρει η μπάλα Να πας κι εσύ εθελοντής Γιατί αν δεν έρθεις μπορεί να σε ψάχνουνε Να πας κι εσύ εθελοντής Στου Καλατράβα το τάφο μας θάβουνε Να πας κι εσύ εθελοντής Λόττο χαπάκια συσσίτιο μοιράζουνε Θα φας κι εσύ εθελοντή Μαύρα κοράκια ον λάιν μας κοιτάζουνε Αν δεν φορέσεις στο κεφάλι κλαδί ελαίας μαζί με μας θα σε καλέσει εισαγγελέας Του Μέγα Αλέξανδρου οι απόγονοι και του Παλαιολόγου Θα τσιρίζουν για βλακώδη και ιδεώδη άνευ λόγου Οι παπάδες από κει που ήταν στα γόνατα Θα μανατζάρουν ταπεινά τ' άγια τους χώματα Οι αντιφρονούντες θα πάνε διακοπές μ' επιχορήγηση Γλυκιά θα πάρουν οι εργολάβοι εκδίκηση Θα νοικιάζονται ακριβά χέστρες, μπανιέρες και ράντζα Πράκτορες και Σία θα μας παν κωλοφεράντζα Τα 'χουν όλα μελετήσει να δουλεύουν για τους λίγους Να λες πάλι καλά δεν έχουμε δίδυμους πύργους Καναλάρχες και εκδότες σε θέσεις μάχης Κι ό,τι σου λεν βγάλ' το σκασμό και πάρε να 'χεις Αφού ποτέ μου δεν κατάφερα να γίνω αθλητής Για σπάσιμο θα πάω δεθελοντής
Morfeas2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Μια γνωστή μου είχε πει κάποτε για τον Τζιμάκο ότι έχει αντίθεση χωρίς θέση. Δεν είχε και άδικο αλλά δεν βλέπω γιατί ένας σατιρικός καλλιτέχνης πρέπει να έχει απαραίτητα θέση. Στο κάτω-κάτω δεν έχω δει κανέναν άλλο να βγάζει τόσο καυστικά σχόλια με τόσο πετυχημένο τρόπο και χωρίς να γίνεται γελοίος. Για μένα είναι πραγματικά αξεπέραστος σε αυτό που κάνει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Πες στη γνωστη σου οτι οποιος δεν εχει θεση να κατσει ορθιος. Με βαση αυτο το αιολο επιχειρημα,ακυρωνουμε τις επιθεωρησεις(οχι υγειας)τους δημοσιογραφους(για μερικους θα το θελαμε...)και με λιγα λογια,βουλωνουμε το στομα μας το ιδιο για διαφορα μικροπραγματα που μας την δινουν,και επειδη δεν εχουμε σκεφτει πως θα λυθουν πρεπει να κανουμε μωκο! Τον Πανουση τον εχω δει live και εχει πολυ πλακα.Σε καποια φαση μου ειχε κοπει η αναπνοη απο τα γελια.
The_Judas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν είναι ο σκοπός της μουσικής να δίνει λύσεις στα προβλήματα της ανθρωπότητας ... γι'αυτό καλό είναι να μην παίρνουμε στα πολύ σοβαρά τους στίχους των τραγουδιών.
JONMF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν θα ήθελα να θεωρηθεί διαφήμηση αλλά πολύ γνωστό μουσικό περιοδικό προσφέρει CD με αποσπάσματα από τον "Δούρειο Ήχο'. Άποψή μου είναι οτι ακόμα και οι παλιότερες δουλειές του Τζιμάκου είναι πάντα επίκαιρες. Και ναί, στα Live είναι απίστευτος!!!
IGITIHI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν νομίζω πως θεωρείται διαφήμιση, για το Μετρό πρόκειται.
Triton Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Εκπέμπει μήπως ο sky live? Ο Πανούσης για μένα είναι θεός. Καλλιτέχνης και μουσικός με την πραγματική έννοια των λέξεων
dwarves Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Thimithika megalh ataka pou eixe pei sthn skhnh... ektos apo ta tragoudia pou leei kai exoun wraious stoixoun..... .... oloi oi anthrwpoi theloun kapou na ksodeuoun ta lefta tous gia na xairontai. Aloi ta trwne sta kazino, aloi stis p*ut*nes, alloi ston ipodrommo... eee egw shmera thelw na ksodepsw gia thn plaka mou 3.000.000 drx.. NTALARAS, NTALARAS, NTALARAS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.