yiannisT Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Χαιρετώ και πάλι όλα τα μέλη του insomnia.gr το οποίο με έχει βοηθήσει σε ένα μεγάλο πλήθος θεμάτων. Τις περισσότερες φορές βέβαια καταφέρνω να λύσω κάποιες απορίες μου διαβάζοντας τα ήδη προϋπάρχοντα σχετικά θέματα. Όμως στην προκειμένη περίπτωση έχω τόσες απορίες που παρότι διάβασα αρκετά, εξακολουθώ να μην είμαι σίγουρος για κάποια πράγματα, έτσι σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα. Λοιπόν, για οτιδήποτε σχετικό με τηλεόραση είμαι εντελώς άσχετος, σπάνια να δω κάτι καθώς δεν έχω και δική μου και ούτε με ενδιέφερε. Ωστόσο ένα άμεσα συγγενικό πρόσωπο θέλησε να πάρει μια τηλεόραση έτσι κοίταξα λίγο τα μαγαζιά, τις τιμές, και πάνω που είχαμε αποφασίσει, τελικά βρέθηκα μπλεγμένος λόγω κάποιων λεπτομερειών, αρκετά σημαντικών όμως. Μία από αυτές τις λεπτομέρειες, είναι η προβολή ελληνικών υπότιτλων .srt Διάβασα εδώ θέματα και έλεγαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα, εάν το όνομα είναι ακριβώς ίδιο και τα δύο αρχεία (.mp4 και .srt)βρίσκονται στον ίδιο φάκελο, αλλά και κάπου είδα πως μπορούμε να αλλάξουμε το όνομα στις Samsung νομίζω τηλεοράσεις και πως ακόμα και τηλεοράσεις τεσσάρων και πέντε χρόνων παλαιές παίζουν κανονικά τους ελληνικούς υπότιτλους. Όμως ταυτόχρονα διάβασα σε ένα δύο ετών παλαιό review κάποιας Toshiba τηλεόρασης, πως δεν έχει ακόμα το κατάλληλο λένε firmware. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Ενδιαφέρομαι για ένα μοντέλο l4 της Toshiba 32" το έχω βρει κάτω από 300 ευρώ. Το ανώτερο μέχρι εκεί μπορούμε να δώσουμε. 250 ευρώ και ίσως στην πολύ πίεση είκοσι τριάντα ευρώ παραπάνω. To ξέρω, σύμφωνα με κάποια μηνύματα πως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή η toshiba αλλά γίνεται για οικονομικούς λόγους. Γιατί είναι η φτηνότερη smart tv που έχουμε βρει. Από την άλλη όμως διάβασα σε σελίδες εταιρειών πως μπορούμε να μετατρέψουμε μία απλή τηλεόραση σε smart με ένα wifi usb. Γίνεται πραγματικά αυτό; Και πως καταλαβαίνει η τηλεόραση τους drivers; Δηλαδή αν πάρω μία φτηνότερη τηλεόραση, μπορώ να την μετατρέψω σε ασύρματη και να έχω κανονικότατη πρόσβαση στο internet με wifi usb; Άλλη λύση σχετικά με το internet της τηλεόρασης είναι και το Ethernet. Αλλά εκεί θα πρέπει να υπάρχει καλώδιο ή μήπως μπορώ κάπως να συνδέσω και το Ethernet ασύρματα με κάποιο τρόπο; Τώρα εντάξει σας είπα πως είμαι εντελώς μα εντελώς άσχετος στα θέματα αυτά, οπότε όσο γελοία και απλά και αν τα βρίσκεται για μένα είναι σημαντικά. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης η πλοήγηση στο διαδίκτυο επηρεάζεται από το μοντέλο τηλεόρασης; Δηλαδή εάν έχω γρήγορη σύνδεση vdsl είναι δυνατό το internet της τηλεόρασης να είναι πιο αργό από του υπολογιστή; Και αν ναι γνωρίζουμε κάποια μοντέλα ή εταιρείες που έχουν τέτοια φαινόμενα; Μετά σχετικά με τη γωνία θέασης που το γράφουν όλοι και παντού. Γιατί είναι τόσο σημαντική η λεπτομέρεια αν είναι για παράδειγμα 170 ή 178; Παίζει ρόλο στην πράξη ακόμα και για τόσες λίγες μοίρες; Το άλλο επίσης που γράφουν είναι τα Hz Και λένε αν είναι γύρω στα 100Hz τότε είναι καλή. Τι σημαίνει αυτό; Τα περισσότερα είναι και καλύτερα; Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω και για το hdmi και πως συνδέουμε tablets και smartphones. Aλλά εάν είναι ασύρματη λογικά γίνεται ασύρματα η σύνδεση νομίζω. Έτσι δεν είναι; Οπότε μάλλον αυτό το hdmi δε νομίζω να το χρειαστώ ή κάνω κάποιο λάθος; Η σύνδεση με το laptop ;ή άλλες φορητές συσκευές χρειάζεται οπωσδήποτε hdmi; Εντάξει αυτά τα…. ελάχιστα . Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, μα θα ήθελα να ξεδιαλύνω κάποια πράγματα, και ευτυχώς που υπάρχει το insomnia.gr πιστεύω πως θα λάβω κάποιες απαντήσεις. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα