DJTAKIS_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γειά σας. Θα ήθελα την γνώμη σας για την παρακάτω σύνθεση. Δέχομαι γνώμες για MTB και GPU! Case: CORSAIR Carbide Series® 200R Compact PC Gaming Case PSU: CORSAIR CX600 — 80 PLUS® Bronze Certified Power Supply SSD: OCZ Vector 150 120GB RAM: Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 MTB: MSI Z87-G45 Gaming CPU: Intel® Core™ i5-4670K Processor GPU: Sapphire Radeon R9 270X 2GB Toxic (AMD) / MSI GeForce GTX 760 HAWK (NVIDIA) Επίσης θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας σχετικά με AMD vs NVIDIA δηλαδή DX 11,1 ή DX 11,0 ή αλλιώς Physx ή όχι??? (Μιλάμε για τις συγκεκριμένες κατηγορίες R9 270x και GTX 760. Προτείνετε κατά την γνώμη σας την καλύτερη έκδοση της επιλογής σας! Killer E2200 game networking?? Απάτη ή όχι?? Υπάρχει αισθητή διαφορά ή όχι?? Στην περίπτωση που δεν αξίζει προτείνετε κάποια άλλη MOBO έως 150 € με Optical SPDIF που θεωρείτε αξιόπιστη! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
IceFrog Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Για ssd δες τον samsung evo η pro. η ocz εχει θεμα με τις εγγυησεις της αυτο το διαστημα γιατι πριν λιγες μερες εξαγοραστηκε. Για την καρτα γραφικων, θα πρεπει να δεις εσυ τι παιχνιδια παιζεις, γενικα η διαφορα τους ειναι 7-8 fps πανω κατω μερικες φορες κερδιζει η μια μερικες η αλλη. H r9 σε μερικες εκδοσεις βγαίνει 50 ευρω πιο λιγο, οποτε θα μπορουσες μετα χρηματα αυτα να πας σε i7 4770k. Θα κανεις overclock?
DJTAKIS_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Για ssd δες τον samsung evo η pro. η ocz εχει θεμα με τις εγγυησεις της αυτο το διαστημα γιατι πριν λιγες μερες εξαγοραστηκε. Για την καρτα γραφικων, θα πρεπει να δεις εσυ τι παιχνιδια παιζεις, γενικα η διαφορα τους ειναι 7-8 fps πανω κατω μερικες φορες κερδιζει η μια μερικες η αλλη. H r9 σε μερικες εκδοσεις βγαίνει 50 ευρω πιο λιγο, οποτε θα μπορουσες μετα χρηματα αυτα να πας σε i7 4770k. Θα κανεις overclock? Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όσο για τον σκληρό το σκεφτόμουν να πάω σε Samsung διότι μπορώ να τον βρω και 30 € λιγότερο. Νομίζω όμως ότι ο OCZ τα αξίζει τα λεφτά του. Τώρα για την κάρτα γραφικών και τα παιχνίδια δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να παίξω από League of Legends, Pro Evolution Soccer και Need for speed Rivals έως CRYSIS, Assassin's Creed και Battlefield. Γι' αυτό και ρώτησα παραπάνω για το Physx. Έχει πάρει το αυτί μου ότι σε καπνούς, βλάστηση, και γενικά σε άσχημες καιρικές συνθήκες το Physx κάνει τρελή δουλειά σε αντίθεση με την AMD που γονατίζει. Όχι δεν πρόκειται να κάνω Overclock! Όσο για την MOBO γνωρίζεις εάν κάνει δουλειά αυτό το chip για το Kill lag??
savoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όσο για τον σκληρό το σκεφτόμουν να πάω σε Samsung διότι μπορώ να τον βρω και 30 € λιγότερο. Νομίζω όμως ότι ο OCZ τα αξίζει τα λεφτά του. Τώρα για την κάρτα γραφικών και τα παιχνίδια δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να παίξω από League of Legends, Pro Evolution Soccer και Need for speed Rivals έως CRYSIS, Assassin's Creed και Battlefield. Γι' αυτό και ρώτησα παραπάνω για το Physx. Έχει πάρει το αυτί μου ότι σε καπνούς, βλάστηση, και γενικά σε άσχημες καιρικές συνθήκες το Physx κάνει τρελή δουλειά σε αντίθεση με την AMD που γονατίζει. Όχι δεν πρόκειται να κάνω Overclock! Όσο για την MOBO γνωρίζεις εάν κάνει δουλειά αυτό το chip για το Kill lag?? Αν δεν θα κάνεις oc.πάρε τον 4670 τον απλό .Κ μια mobo h87 όχι Ζ87.δεν υπάρχει λόγος να πας σε τόσο ακριβή mobo αν δεν κάνεις oc http://www.skroutz.gr/s/3814363/Asus-H87-Plus-C2.html μπορείς να δεις αυτή.Τώρα αυτό με το kill lag δεν ξέρω αν αξίζει.Δλδ το πόσο θα μειώσει το lag.Για SSD θα σ έλεγα και εγώ να αποφύγεις λίγο την ocz. Για ssd δες τον samsung evo η pro. η ocz εχει θεμα με τις εγγυησεις της αυτο το διαστημα γιατι πριν λιγες μερες εξαγοραστηκε. Για την καρτα γραφικων, θα πρεπει να δεις εσυ τι παιχνιδια παιζεις, γενικα η διαφορα τους ειναι 7-8 fps πανω κατω μερικες φορες κερδιζει η μια μερικες η αλλη. H r9 σε μερικες εκδοσεις βγαίνει 50 ευρω πιο λιγο, οποτε θα μπορουσες μετα χρηματα αυτα να πας σε i7 4770k. Θα κανεις overclock? Αν είναι για lite χρήση λίγο υπερβολή ο 4770(k or non). Αν σε νοιάζει πιο πολύ το gaming μπορείς με τα χρήματα π γλυτώνεις να κοιτάξεις μια πιο καλή κάρτα(ανάλογα με το τι ανάλυση θα παίζεις και σε τι settings.) http://www.skroutz.gr/s/4023690/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-WindForce-3X-OC.html
IceFrog Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 και γω θα σου ελεγα πως εχεις φτιαξει μια φοβερη συστηματαρα overall, απλα εαν θες gaming δωσε βαση στην καρτα γραφικων. εαν παιζεις σε 1920χ1080 θα σου πω οτι με την 270x μπορω και παιζω far cry 3 στα ultra. εαν ανεβεις κατηγορια στη καρτα και πας σε 280x θα παιζεις bf4 multi χωρις framedrops πουθενα και για κανενα λογο. εαν παλι δεν σε ενδιαφερει το multiplayer τοτε χτυπα μια 270x η 760 οτι βρεις σε πιο καλη τιμη για τον δισκο θα το πω ξανα, Δες το θεμα με την εγγυηση. Ειναι πολυ βασικο 2
DJTAKIS_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) και γω θα σου ελεγα πως εχεις φτιαξει μια φοβερη συστηματαρα overall, απλα εαν θες gaming δωσε βαση στην καρτα γραφικων. εαν παιζεις σε 1920χ1080 θα σου πω οτι με την 270x μπορω και παιζω far cry 3 στα ultra. εαν ανεβεις κατηγορια στη καρτα και πας σε 280x θα παιζεις bf4 multi χωρις framedrops πουθενα και για κανενα λογο. εαν παλι δεν σε ενδιαφερει το multiplayer τοτε χτυπα μια 270x η 760 οτι βρεις σε πιο καλη τιμη για τον δισκο θα το πω ξανα, Δες το θεμα με την εγγυηση. Ειναι πολυ βασικο Για να ανέβω κατηγορία με τίποτα γιατί δεν με παίρνει. Το ερώτημα μου πάνω στην κάρτα γραφικών είναι, AMD ή NVIDIA?? Φαντάσου πως μια ζωή στα συστήματα μου είχα NVIDIA και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι φίλοι μου, μου πρότειναν να πάω σε AMD με την λογική ότι οι NVIDIA έχουν περισσότερες αστοχίες στα 2 χρόνια (καψίματα κλπ)! Εχθές όμως έτυχε και πέρασα από ένα γνωστό κατάστημα υπολογιστών και ρώτησα. Το παλικάρι ήταν Gamer και όχι απλά πωλητής. Δεν με είδε σαν πελάτη αλλά σαν φίλο. Αυτό που μου είπε λοιπόν ήταν ότι η AMD στο Battlefield που παίζει αυτός σε καπνούς, νερά κτλ δεν είναι και τόσο καλή κι'αυτό γιατί δεν έχει Physx! Φαντάσου πως είχα πάρει την απόφαση μου να πάω για την Sapphire Radeon R9 270X 2GB Toxic (AMD) και με έβαλε σε σκέψεις! Τι λέτε λοιπόν?? Αν δεν θα κάνεις oc.πάρε τον 4670 τον απλό .Κ μια mobo h87 όχι Ζ87.δεν υπάρχει λόγος να πας σε τόσο ακριβή mobo αν δεν κάνεις oc http://www.skroutz.gr/s/3814363/Asus-H87-Plus-C2.html μπορείς να δεις αυτή.Τώρα αυτό με το kill lag δεν ξέρω αν αξίζει.Δλδ το πόσο θα μειώσει το lag.Για SSD θα σ έλεγα και εγώ να αποφύγεις λίγο την ocz. Αν είναι για lite χρήση λίγο υπερβολή ο 4770(k or non). Αν σε νοιάζει πιο πολύ το gaming μπορείς με τα χρήματα π γλυτώνεις να κοιτάξεις μια πιο καλή κάρτα(ανάλογα με το τι ανάλυση θα παίζεις και σε τι settings.) http://www.skroutz.gr/s/4023690/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-WindForce-3X-OC.html Όσο για τον επεξεργαστή σκεφτόμουν αυτό που μου λες. Αλλα μου είπαν πως με τον 4670k χωρίς να κάνω overclock και με την μαμά ψύκτρα σε autoboost φτάνει στα 4,κάτι χωρίς πρόβλημα θερμοκρασίας. Για τον σκληρό έκλεισε πάμε σε SAMSUNG ΕVO Ή PRO!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από DJTAKIS_7
IceFrog Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μα αν βαλεις τον samsung που ειναι φθηνοτερος, αλλαξεις τον επεξεργαστη σου απο k σε απλο και βαλεις μια μητρικη h87 θα γλυτωσεις 50 ευρω~ το λιγοτερο . με αυτα τα χρηματα μπορεις να κοιταξεις για πιο καλη καρτα.
savoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 σου εξήγησα την λογική.Αν δεν κάνεις o.c δεν θες k επεξεργαστή..δεν σ προσφέρει τπτ.Ούτε κ Ζ87 mobo.Δεν θα σ προσφέρει τπτ εκτός από εφέ.Επίσης αν αλλάξεις ssd..και με όλα τα υπόλοιπα σε παίρνει να βάλεις καλύτερη κάρτα.Μια χαρά είναι κ η AMD.Εγώ προσωπικά είμαι της Nvidia αλλά δεν θα σ πώ ότι η Nvidia τα σπάνε και οι AMD είναι για τα μπαζα..Η κάθε μία κερδίζει κάπου κ χάνει αλλού. edit :Η σύνταξη μου είναι για τα μπάζα..αλλά είμαι στο γραφείο.Συγνώμη για αυτό που διαβάζεται. 1
DJTAKIS_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μα αν βαλεις τον samsung που ειναι φθηνοτερος, αλλαξεις τον επεξεργαστη σου απο k σε απλο και βαλεις μια μητρικη h87 θα γλυτωσεις 50 ευρω~ το λιγοτερο . με αυτα τα χρηματα μπορεις να κοιταξεις για πιο καλη καρτα. Όσο για τον επεξεργαστή μου είπαν πως με τον 4670k χωρίς να κάνω overclock και με την μαμά ψύκτρα σε autoboost φτάνει στα 4,κάτι χωρίς πρόβλημα θερμοκρασίας.
IceFrog Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 αυτο γινεται και στους non k Λοιπόν επειδη φαινεται οτι δεν το καταλαβαινεις το θεμα καλα θα προσπαθησω να σου δωσω να το καταλαβεις. Αφου δεν θα κανεις overclock οπως λες ΔΕΝ θα παρεις επεξεργαστη k και μητρικη z. Σου ειναι αχρηστα και τσαμπα τα πληρωνεις. Δεν θα δεις καμια μα καμια διαφορα στο υπογραφω. Το turbo mode ειναι διαθεσιμο σε ολους τους επεξεργαστες. Η γνωμη μου ειναι αφου δεν θα κλοκαρεις, να κοψεις απο την μητρικη και να δωσεις βαση στην καρτα σου. Και επεξεργαστη δευτερης γεννιας να ειχες οπως εχω εγω δεν θα δεις διαφορα στα παιχνιδια. Η καρτα γραφικων τραβαει ολο το ζορι. Οποτε ψαξτο λιγο καλητερα γιατι δεν εχεις ξεκαθαρισει τι θελεις να παιξεις, με τι ποιοτητα θες να το παιξεις και με τι αναλυση και εχεις βαλει στη συνθεση σου πραγματα που απο μονος σου λες οτι δεν θα χρησιμοπιησεις ποτε. Εαν παλι θες απλα να ακολουθησεις τη συνθεση που εχεις οπως ακριβως την εχεις τοτε καντο. Οσο για την καρτα ξεκαθαρη απαντηση δεν υπαρχει vs που εθεσες. Εγω εχω την r9 270x της asus. θα σου ελεγα να παρεις nvidia, αφου μεχρι τωρα οπως ειπες δεν ειχες κανενα παραπονο
DJTAKIS_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 σου εξήγησα την λογική.Αν δεν κάνεις o.c δεν θες k επεξεργαστή..δεν σ προσφέρει τπτ.Ούτε κ Ζ87 mobo.Δεν θα σ προσφέρει τπτ εκτός από εφέ.Επίσης αν αλλάξεις ssd..και με όλα τα υπόλοιπα σε παίρνει να βάλεις καλύτερη κάρτα.Μια χαρά είναι κ η AMD.Εγώ προσωπικά είμαι της Nvidia αλλά δεν θα σ πώ ότι η Nvidia τα σπάνε και οι AMD είναι για τα μπαζα..Η κάθε μία κερδίζει κάπου κ χάνει αλλού. edit :Η σύνταξη μου είναι για τα μπάζα..αλλά είμαι στο γραφείο.Συγνώμη για αυτό που διαβάζεται. Μιά χαρά διαβάζεται μην αγχώνεσαι. Οπότε εάν το autoboost του 4670k και το chip για το lag δεν αξίζουν όντως μπορώ να πάω σε μια άλλη κάρτα γραφικών ή ακόμα ακόμα να μείνω σε αυτές και να έχω κέρδος στην τσέπη μου. Οπότε για να σου πώ την αλήθεια και εγώ κλίνω προς Nvidia εάν δεν αλλάξει κάτι, και περιμένω απαντήσεις για το autoboost του 4670k και τις γνώμες σας για το Atheros Killer Network Manager!
savoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μιά χαρά διαβάζεται μην αγχώνεσαι. Οπότε εάν το autoboost του 4670k και το chip για το lag δεν αξίζουν όντως μπορώ να πάω σε μια άλλη κάρτα γραφικών ή ακόμα ακόμα να μείνω σε αυτές και να έχω κέρδος στην τσέπη μου. Οπότε για να σου πώ την αλήθεια και εγώ κλίνω προς Nvidia εάν δεν αλλάξει κάτι, και περιμένω απαντήσεις για το autoboost του 4670k και τις γνώμες σας για το Atheros Killer Network Manager! Δες μια τα παιχνίδια που θες να παίξεις με ποιά κάρτα έχουν καλύτερες αποδόσεις.Για το killer θα σ δώσει πόσο παραπάνω πιστεύεις?μην νομίζεις ότι αν παίζεις με 150 ms ότι θα γίνουν 50.Τώρα για το αν θες να μείνουν στην τσέπη σου θα το κρίνεις εσύ.απλά μην ξοδέψεις χρήματα απο εδώ κ εκεί τσάμπα.είναι κρίμα. 1
Millennium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Οι OCZ ssd έχουν εγγύηση από τη toshiba.Τροφοδοτικό μπορείς να βάλεις κάποιο καλύτερο νομίζω.Μπορείς να πας και σε amd και να πάρεις μεγαλύτερη κάρτα και να ασχοληθείς με oc φθηνότερα.Όσον αφορά το PhysX βγαίνουν σχετικά λίγα παιχνίδια που το υποστηρίζουν.
DJTAKIS_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Οι OCZ ssd έχουν εγγύηση από τη toshiba.Τροφοδοτικό μπορείς να βάλεις κάποιο καλύτερο νομίζω.Μπορείς να πας και σε amd και να πάρεις μεγαλύτερη κάρτα και να ασχοληθείς με oc φθηνότερα.Όσον αφορά το PhysX βγαίνουν σχετικά λίγα παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Είναι σίγουρο πως δεν θα έχω θέματα με την εγγύηση?? Όσο για το τροφοδοτικό τί μπορώ να πάρω στα 80€?? Δεν με ενδιαφέρει να είναι modular αλλά να έχει πιστοποιητικό (600w-700w)! Eάν εννοείς να πάω σε r9 280x με τα ίδια λεφτά που θα έπαιρνα την MSI GeForce GTX 760 HAWK (NVIDIA) πρότεινε μου κάποια αξιόλογη! Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με overclock αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να ασχοληθώ! Μιλάμε σε λογικά πλαίσια μόνο και μόνο σαν ιδέα. Μιλάμε για απλό αερόψυκτο μηχάνημα. Οπότε ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω σκοπό ποτέ να κάνω extreme overclocking! Για το PhysX. Απότι έχω ψάξει η AMD δεν έχει κάτι παρόμοιο. Αλλά αντιθέτως η AMD έχει το MANDLE σε κάτι αντίστοιχο του CUDA. Επίσης η AMD αυτή την περίοδο υποστηρίζει Direct X 11.2 σε αντίθεση με την Nvidia που υποστηρίζει το 11. Κάνω λάθος στις πληροφορίες που έχω μαζέψει ως τώρα?? Με άλλα λόγια η AMD είναι μπροστά αυτή την περίοδο?? Τα παιχνίδια που λιώνω κυρίως είναι τύπου: League of Legends, Fifa, PRO, Need for Speed κτλ αλλά γουστάρω να παίξω και τύπου CRYSIS, Assassin's Creed, Borderlands και Battlefield!
Millennium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κοίταξε και στη σελίδα της OCZ και Toshiba τι λένε για αυτό. Δες αυτό http://www.skroutz.gr/s/4471610/XFX-TS-Series-650W-Full-Wired-Edition.html Κάρτα http://www.skroutz.gr/s/4023690/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-WindForce-3X-OC.html ή https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&product_id=1784&ref Καλύτερα να μη μπούμε σε συζήτηση στο ποιός είναι μπροστά αυτόν τον καιρό και τα λοιπά.Ας πούμε πως συνήθως οι amd είναι πιο συμφέρουσες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα