Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχως γιατι 17/01/12 αγορασα τον agility 3 της υπογραφης :P

τους προλαβα τους %@#^2 για 5 μερες χεχεχε.

καλα ρε συ .. απο τοσους ssd τον Agility και 60αρη βρηκες να παρεις ?? απο που τον πηρες απο την λαικη ?? :-) :-D

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλα ρε συ .. απο τοσους ssd τον Agility και 60αρη βρηκες να παρεις ?? απο που τον πηρες απο την λαικη ?? :-) :-D

τοτε ο 60αρης 95 euros ειχε.μια χαρα χωραει τα windows και κανενα παιχνιδι,αξιοπρεπης ακομη και τωρα.δεν εχω αναγκη απο μεγαλους δισκους :)

• Like 1
Δημοσ.

τοτε ο 60αρης 95 euros ειχε.μια χαρα χωραει τα windows και κανενα παιχνιδι,αξιοπρεπης ακομη και τωρα.δεν εχω αναγκη απο μεγαλους δισκους :)

στα 200 περιπου ειχα παρει τον 120αρι εγω.

καλα ρε συ .. απο τοσους ssd τον Agility και 60αρη βρηκες να παρεις ??

Ο Θανος εχει δικαιο.Τοτε οι ssd ηταν ακριβοι,αλλα για το λειτουργικο,και τις απαιτουμενες εφαρμογες ηταν μια χαρα.

Σημερα που πεσανε οι ssd,πλεον ο 240αρις ειναι οτι πρεπει.Games κλπ,σε HDD.Με 80 ευρω πανω κατω,παιρνεις 2TB οποια εκδοση και μαρκας θελεις.Αστον να τραβαει αυτος τα ζορια.Ο ssd να ειναι για το perfomance.

Δημοσ.

στα 200 περιπου ειχα παρει τον 120αρι εγω.

Ο Θανος εχει δικαιο.Τοτε οι ssd ηταν ακριβοι,αλλα για το λειτουργικο,και τις απαιτουμενες εφαρμογες ηταν μια χαρα.

ναι ρε τον πειραζω ! παντως εκει κοντα που πηρα τον δικο του πηρα εγω με115ευρα τον 120αρη ocz-vertex3 οποτε ακριβα τον πληρωσε και παλι 90 ευρα τον 60αρη ! το '12 που τον πηρε ειχαν αρχισει και ειχαν πεσει οι τιμες ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...