palamas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 σημερα το απογευματακι περασε ενα παιδι απο το σπιτι με την παρεα για μπυριτσα και μπαλα και επειδη ασχολειται αρκετα με υπολογιστες και στησιμο και τα λοιπα μου ειπε να το ριξει μια ματια και οταν ειδε το τροφοδοτικο ειπε οτι δεν αξιζει και καλυτερα να το αλλαξω πριν συμβει οτιδηποτε :/ τι γινεται?εχω το http://www.skroutz.gr/s/392962/OCZ-ZT-Series-650W.html και δεν ξερω τι να πιστεψω
guardianx71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πες του ότι δεν ξέρει που παν τα τέσσερα και μην τον ξανακούσεις. Ένα από τα πολλά review που λένε τα καλύτερα 10
skar1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 σημερα το απογευματακι περασε ενα παιδι απο το σπιτι με την παρεα για μπυριτσα και μπαλα και επειδη ασχολειται αρκετα με υπολογιστες και στησιμο και τα λοιπα μου ειπε να το ριξει μια ματια και οταν ειδε το τροφοδοτικο ειπε οτι δεν αξιζει και καλυτερα να το αλλαξω πριν συμβει οτιδηποτε :/ τι γινεται? εχω το http://www.skroutz.gr/s/392962/OCZ-ZT-Series-650W.html και δεν ξερω τι να πιστεψω Μηπως θελει να του το χαρισεις αφου δεν αξιζει; Ενα πολυ καλο τροφοδοτικο ειναι.
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 πες το παιδι να μπει στο φορουμ να τον τρολλαρουμε λιγο... ε ρε ξυλο που θελετε οι πιτσιρικαδες ωρες ωρες 4
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και σου πρότεινε κανα turboX; Είναι πιο βαριά τα τουρμπόξ. Μη γελάς. 2
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 σημερα το απογευματακι περασε ενα παιδι απο το σπιτι με την παρεα για μπυριτσα και μπαλα και επειδη ασχολειται αρκετα με υπολογιστες και στησιμο και τα λοιπα μου ειπε να το ριξει μια ματια και οταν ειδε το τροφοδοτικο ειπε οτι δεν αξιζει και καλυτερα να το αλλαξω πριν συμβει οτιδηποτε :/ τι γινεται? ...κάλεσέ τον για καφέ, φτιαχ' του ελληνικό, και στο τέλος πες του ότι είσαι γαμάτος με το να λες το φλυτζάνι γιατί είχες γιαγιά που τον έλεγε επίσης καταπληκτικά, που κι εκείνη είχε γιαγιά τσιγγάνα από την Ουγγαρία που ήταν ξακουστή στα μέρη της για τον καφέ που έλεγε. Κι αφού πάρεις να διαβάσεις το φλυτζάνι, πες του "...όχι ρε γαμώτο, δεν το πιστεύω - εδώ λέει ότι θα γνωρίσεις κάποια στιγμή, είτε σύντομα, είτε στο μέλλον, κάποιον ψηλό μελαχροινό και θα ερωτευθείτε τρελλά". Εξήγησέ του ότι το ξέρεις ότι είναι στρέητ, και αυτά με τις σχέσεις έχεις μάθει να τα διαβάζεις πολύ καλά και σου έχουν βγει άπειρες φορές σε φίλους και φίλες. Και ότι λυπάσαι, αλλά δεν έχεις αμφιβολίες διότι το φλυτζάνι το λέει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Μετά από αυτό, ίσως σταματήσει να ασχολείται τόσο με υπολογιστές και στησίματα, καθώς ο νους του θα είναι αλλού. 12
panagiotou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 καλο ειναι να μην δειχνεις το εσωτερικο του pc στους φιλους σου αλλα μονο σε αυτους που ειναι τεχνικα καταρτησμενοι και μονο αν αυτο κρινεται σκοπιμο για καποια συγκεκριμενη πληροφορηση 1
The_Judas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ντροπή... ακόμη δεν τον γνώρισες και του έδειξες το pc σου γυμνό. 5
Captain Nemo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πρέπει να τον ρωτήσεις και τι να το κάνω να το βάλω αγγελία και ποιό μου προτείνεις εσυ να δούμε που το πάει γιατί πολύ βρώμα η δουλειά.
Demon Lord Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Βασικά μήπως να ρωτούσαμε το παιδί, που δουλεύει ο φίλος του; 3
guardianx71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Βασικά μήπως να ρωτούσαμε το παιδί, που δουλεύει ο φίλος του; Χχχχααχαχαχχχαχαχ λες ?
Demon Lord Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Χχχχααχαχαχχχαχαχ λες ? Ξέρω 'γω; Εδώ 'εβγαλε μούφα το ocz, εκεί θα κολλήσουμε;
Captain Nemo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αν τυχόν και στήνει επαγγελματικά που λένε και οι αποπάνω να μας ενημερώσεις να προστατευτούμε αυτός είναι δημόσιος κίνδυνος. 1
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 χαχα ή δεν νιώθει το παιδί τιποτα ή αποσκοπεί σε αλλες τακτικές δηλαδη να το πάρει για τον εαυτό του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα