Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα το απογευματακι περασε ενα παιδι απο το σπιτι με την παρεα για μπυριτσα και μπαλα και επειδη ασχολειται αρκετα με υπολογιστες και στησιμο και τα λοιπα μου ειπε να το ριξει μια ματια και οταν ειδε το τροφοδοτικο ειπε οτι δεν αξιζει και καλυτερα να το αλλαξω πριν συμβει οτιδηποτε :/ τι γινεται?

εχω το    http://www.skroutz.gr/s/392962/OCZ-ZT-Series-650W.html  και δεν ξερω τι να πιστεψω

Δημοσ.

σημερα το απογευματακι περασε ενα παιδι απο το σπιτι με την παρεα για μπυριτσα και μπαλα και επειδη ασχολειται αρκετα με υπολογιστες και στησιμο και τα λοιπα μου ειπε να το ριξει μια ματια και οταν ειδε το τροφοδοτικο ειπε οτι δεν αξιζει και καλυτερα να το αλλαξω πριν συμβει οτιδηποτε :/ τι γινεται?

εχω το    http://www.skroutz.gr/s/392962/OCZ-ZT-Series-650W.html  και δεν ξερω τι να πιστεψω

Μηπως θελει να του το χαρισεις αφου δεν αξιζει; 

Ενα πολυ καλο τροφοδοτικο ειναι.

Δημοσ.

...κάλεσέ τον για καφέ, φτιαχ' του ελληνικό, και στο τέλος πες του ότι είσαι γαμάτος με το να λες το φλυτζάνι γιατί είχες γιαγιά που τον έλεγε επίσης καταπληκτικά, που κι εκείνη είχε γιαγιά τσιγγάνα από την Ουγγαρία που ήταν ξακουστή στα μέρη της για τον καφέ που έλεγε.

Κι αφού πάρεις να διαβάσεις το φλυτζάνι, πες του "...όχι ρε γαμώτο, δεν το πιστεύω - εδώ λέει ότι θα γνωρίσεις κάποια στιγμή, είτε σύντομα, είτε στο μέλλον, κάποιον ψηλό μελαχροινό και θα ερωτευθείτε τρελλά".

Εξήγησέ του ότι το ξέρεις ότι είναι στρέητ, και αυτά με τις σχέσεις έχεις μάθει να τα διαβάζεις πολύ καλά και σου έχουν βγει άπειρες φορές σε φίλους και φίλες. Και ότι λυπάσαι, αλλά δεν έχεις αμφιβολίες διότι το φλυτζάνι το λέει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.

Μετά από αυτό, ίσως σταματήσει να ασχολείται τόσο με υπολογιστές και στησίματα, καθώς ο νους του θα είναι αλλού.

• Like 12
Δημοσ.

καλο ειναι να μην δειχνεις το εσωτερικο του pc

στους φιλους σου αλλα μονο σε αυτους

που ειναι τεχνικα καταρτησμενοι  και μονο

αν αυτο κρινεται  σκοπιμο για καποια

συγκεκριμενη πληροφορηση

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να τον ρωτήσεις και τι να το κάνω να το βάλω αγγελία και ποιό μου προτείνεις εσυ να δούμε που το πάει γιατί πολύ βρώμα η δουλειά.

Δημοσ.

Αν τυχόν και στήνει επαγγελματικά που λένε και οι αποπάνω να μας ενημερώσεις να προστατευτούμε αυτός είναι δημόσιος κίνδυνος. :P

• Like 1
Δημοσ.

χαχα ή δεν νιώθει το παιδί τιποτα ή αποσκοπεί σε αλλες τακτικές δηλαδη να το πάρει για τον εαυτό του :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...