Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ΓΕΙΑ, ειμαι καινουρια στο forum και θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το fb στο iphone ... επειδη μιλαω πολυ μεσω fb εχω την εξης απορια : οταν ειχα android και εγκατεστημενο το fb και το messanger υπηρχε το εξης καλο...ενω ημουν στο μενου του κινητου πχ στο internet οταν μου ερχοταν ενα μηνυμα εμφανιζοταν εκεινο το " κυκλακι "του μηνυματος του fb , το πατουσα , εμπαινα μεσα και απαντουσα στο μηνυμα κ επειτα το εσερνα κατω για να φυγει και συνεχιζα να κανω οτι εκανα στο μενου του κινητου...αυτο βλεπω οτι στο iphone δεν γινεται....το " κυκλακι " εμφανιζεται μονο οταν εχω ειδοποιηση μηνυματος στην εφαρμογη και μπω μεσα για να μιλησω πραγμα που με εμποδιζει γιατι πρπει για να μιλησω να μπω στην εφαρμογη...ειναι δυνατον να ειχε αυτο το προνομιο το android  ενω το iphone oxi ? ρυθμιζεται απο καπου ??? ευχαριστω πολυ :))

Δημοσ.

Στο messenger δεν σου βγαζει κυκλάκια..Είναι λάθος αυτό που λές..Τα κυκλάκια αυτά υπήρχαν και υπάρχουν στην απλή εφαρμογή FACEBOOK, όχι στο messenger...Το messenger είναι η εφαρμογή της συνομιλίας καθαρά...Εκεί δεν κάνεις καμία άλλη δουλειά ταυτόχρονα για να σου βγάζει τα κυκλάκια ελαχιστοποίησης συνομιλίας...Κατέβασε το Facebook σκέτο..

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια , εχω εγκατεστημενο μονο το facebook δηλαδη αυτο που μου λετε ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι στο μενου του κινητου , να χτυπαει ειδοποιηση να μπαινω να πανταω και οταν το σερνω για να φυγει να ειμαι παλι μεσα στο μενου....δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο android γινοτανε ομως ρε παιδια , ειναι σπαστικο να εισαι στο μενου κ για να μιλησεις να πρεπει να βγεις κ μετα να ξαναμπεις εκτος κ αν δεν σας περιγραφω καλα αυτο που θελω

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια , εχω εγκατεστημενο μονο το facebook δηλαδη αυτο που μου λετε ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι στο μενου του κινητου , να χτυπαει ειδοποιηση να μπαινω να πανταω και οταν το σερνω για να φυγει να ειμαι παλι μεσα στο μενου....δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο android γινοτανε ομως ρε παιδια , ειναι σπαστικο να εισαι στο μενου κ για να μιλησεις να πρεπει να βγεις κ μετα να ξαναμπεις εκτος κ αν δεν σας περιγραφω καλα αυτο που θελω

To πως θα σου ερχεται ειδοποιηση το ρυθμιζεις εσυ από τις ρυθμισεις στα notifications...Επιλεγεις facebook και διαλεγεις πως θα χτυπαει καθε φορα που εχεις κατι καινουριο..Οταν τελειωνεις τη δουλεια πατας το home button και εισαι πισω στο μενού..Δεν ειναι δυσκολο..Με τα notification οταν σου ερχεται ειδοποιηση ας πουμε,θα σου βγαζει μπανερ το πατας κ σε παει στο app..Tελειώνεις>Πατάς home button...

IMG_2179.png

IMG_2180.png

Δημοσ.

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν κάνει τίποτα ;)

Σημείωση.Μπορείς να ρυθμίσεις αυτό για όποια εφαρμογή θες..Εγώ επέλεξα το messenger γιατί μόνο αυτό χρησιμοποιώ..Αντίστοιχα γίνεται σε οποια εφαρμογή θες twiret instagram κ.τ.λ. κ.τ.λ

• Like 1
Δημοσ.

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK  αλλα δεν γινεται αυτο που θελω , πρεπει να κατεβασω το messanger και να το κανω εκει για να δω , παρολα αυτα σ'ευχαριστω :))

• Like 1
Δημοσ.

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK  αλλα δεν γινεται αυτο που θελω , πρεπει να κατεβασω το messanger και να το κανω εκει για να δω , παρολα αυτα σ'ευχαριστω :))

Οκ.Νομίζω απάντησα με βαση τι καταλαβα..Μπορεί να γίνεται αυτό που θέλεις αλλά δεν το περιγράφεις σωστά για να καταλαβουμε εμεις οι ios users ! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...