Προς το περιεχόμενο

lg gpad 8.3 tablet

panis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα :-D  σκεφτομαι να το χτυπησω στα 250ε πλεον. εχω 2 ενστασεις:

α) τα πληκτρα home.button, return & το πληκτρο επιλογων (μου διαφευγει το ονομα τους τωρα) που βρισκονται  στην οθονη γινεται να αλλαξουν θεση? εχω συνηθισει το return στα δεξια του home button

β) αν το αγορασω τωρα θα εχει την κιτκατ εκδοση περασμενη ή πρεπει να το περασω μονος μου? γενικα ειναι ευκολη διαδικασια? δεν το χω ξανακανει...

σας ευχαριστω προκαταβολικα

δεν γνωριζει κανεις? δεν θελω να ανοιγω τσαμπα τοπικ μια ερωτηση εκανα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν γνωριζει κανεις? δεν θελω να ανοιγω τσαμπα τοπικ μια ερωτηση εκανα

Α. Ναι αλλαζουν θεση και τα βαζεις οπως θες. Κι'εγω τα εβαλα οπως εγραψες.

Β. Ειτε ειναι περασμενη η kit kat ειτε οχι ειναι πανευκολο να περαστει. Ανοιγεις το wifi το βαζεις να ενημερωθει και βρισκει αμεσως το update.

Χτυπα. Τρελο vfm το ταμπλετακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το tabletάκι έχει GPS ή όχι? Στο ολλανδικό site της LG που το κοιτάω λέει ναι. Σε κάτι skroutzομάγαζα ή δεν αναφέρει καν ή, στην Ηλεκτρονική που το σκέφτομαι για αγορά, λέει όχι.

Επεξ/σία από ribo7

Τελικά το tabletάκι έχει GPS ή όχι? Στο ολλανδικό site της LG που το κοιτάω λέει ναι. Σε κάτι skroutzομάγαζα ή δεν αναφέρει καν ή, στην Ηλεκτρονική που το σκέφτομαι για αγορά, λέει όχι.

Αν αναφερεσαι στο LG Gpad ναι εχει. Απλα απο την  ΚιτΚατ και μετα το εχει σαν ''ενεργοποιηση τοποθεσιας'' ενω παλια το ειχε Δεκτης GPS. Το εχω χρησιμοποιησει σε δρομο, αψογο πιανει αμεσως σημα.

• Like 1

Καλημέρα, να ρωτησω και εγω με την σειρα μου οντας κατοχος του από τον Δεκέμβριο, μπορω να περασω την Kitkat χωρις να αλλάξουν οι ρυθμίσεις μου (προγράμματα, αρχεία, κ.λ.π.), την βγάζει βέβαια σαν αναβάθμιση και όχι σαν καινούργιο λογισμικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, να ρωτησω και εγω με την σειρα μου οντας κατοχος του από τον Δεκέμβριο, μπορω να περασω την Kitkat χωρις να αλλάξουν οι ρυθμίσεις μου (προγράμματα, αρχεία, κ.λ.π.), την βγάζει βέβαια σαν αναβάθμιση και όχι σαν καινούργιο λογισμικό.

Οχι μην φοβασαι δεν σου αλλαζει κατι. Αν το εχεις Root πρεπει να το κανεις μεσω υπολογιστη γιατι αλλιως δεν σε αφηνει.

Επεξ/σία από Zergoulini

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...