Προς το περιεχόμενο

lg gpad 8.3 tablet

panis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα... σκεφτομαι για αγορα ενος συγκεκριμενου ταμπλετ και συγκεκριμενα αυτο εδω.. 

http://www.lg.com/us/cell-phones/lg-V500-Black-g-pad-8.3

δεν εχω επιλογη να παρω καποιο αλλο διοτι θα το παρω με δωροεπιταγη και μονο αυτο δινουν...

θελω απο εμπειρια καπιοι να μ πειτε εαν αξιζει να το παρω η να παρω καμια τηλεοραση ας πουμε..

βεβαια δεν εχω ταμπλετ και παντα ηθελα ενα..

επισης θα ηθελα να ξερω αν μπορω να βαλω ιντερνετ 3g η 4g η εαν μπορω να συνδεσω ενα φλασακι ιντερνετ που εχω..

ευχαριστω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν δέχεται κάρτα sim...

Υποστηρίζει otg, και μπορείς να συνδέσεις στικάκι usb, αρκεί το καλώδιο micro usb σε usb να είναι otg. Οταν το αγοράσεις θα πας σε ένα κατάστημα με το tablet + το στικάκι, ζητάς να σου δοκιμάσουν το καλώδιο, και μετά το αγοράζεις... Νόμιζα οτι έγραφες στικακι usb...

Επεξ/σία από Ziant

Πάρα πολύ καλό τάμπλετ. Μόνο αρνητικό που του βρίσκω η χάλια μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.

Κατα τα άλλα, από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς.

Ίντερνετ μόνο από Wi-Fi

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

να μου πείς αν ηταν πολύ καλή θα είχε φάει και το ipad mini..

Πάντως αν πέσει κι αυτό κάτω απο 200 θα είναι πολύ καλό vfm.

Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη γιατι δίνουν έμφαση μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά και όλα αυτης της κατηγορίας έχουν μετριες μπαταρίες που είναι και το ποιο βασικό στο Tablet.. 

Το tablet δεν είναι κινητό που θα το φορτίζεις κάθε μέρα..

Καλή μπαταρία είχε το pro 8.4 της samsung αλλά και πάλι δεν φτάνει το ipad σε καμία περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια χαρα :-D  σκεφτομαι να το χτυπησω στα 250ε πλεον. εχω 2 ενστασεις:

α) τα πληκτρα home.button, return & το πληκτρο επιλογων (μου διαφευγει το ονομα τους τωρα) που βρισκονται  στην οθονη γινεται να αλλαξουν θεση? εχω συνηθισει το return στα δεξια του home button

β) αν το αγορασω τωρα θα εχει την κιτκατ εκδοση περασμενη ή πρεπει να το περασω μονος μου? γενικα ειναι ευκολη διαδικασια? δεν το χω ξανακανει...

σας ευχαριστω προκαταβολικα

Επεξ/σία από Marley

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα τα  baytrail 8αρια και κυριως το asus vivotab note8 πολύ χλωμη η τυχη του...και η δικη του και των υπολοιπων της παρεας του android. Επαιξα χθες με το galaxy tab pro8 και πραγματικα απογοητευτηκα....τρελο λαγκ....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το asus βέβαια κοστίζει και τα διπλά €

ξεκινα από 290€ ....που την ειδες την διπλη τιμη? το πιο φτηνο lg g pad αρχιζει από τα 250€ και είναι απλα ένα παιχνιδακι....

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...