ARISTOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ UPS ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ GREEKLISH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OXTROS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Hr8an ta agria ma dioksoun ta hmera.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 aristos,tha elega na pareis to pio fthno,arkei na exei egyhsh. yparxei megalh gkama stis times,alla an den prokeitai gia perioxh pou peftei kathe 5 lepta to reuma den axizei na xodeuteis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 κ εγώ θα σου έλεγα να πάς για κάτι φθηνό! εκτός αν θες ολόκληρη γεννήτρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Εγω θα σου πω να μην γραφεις με κεφαλαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Εγώ αντίθετα θα σου πω να πάρεις ακριβό γιατί με φτηνό έχω πολύ άσχημη εμπειρία (όχι ότι και με το ακριβό που πήρα μετά είμαι 100% εξασφαλισμένος, αλλά τουλάχιστον 8 στις 10 φορές που θα κοπεί το ρεύμα θα μου το κρατήσει το μηχάνημα). Τέλος πάντων, οι καλύτερες μάρκες θεωρούνται οι APC και MGE (είναι και οι πιο ακριβές όμως, ειδικά η πρώτη). Αν οπωσδήποτε θες κάτι φτηνό, πάρε κάποιο επώνυμο με εγγύηση, όπως είπε ο vagos789. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amanteous Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Pigaine des gia APC.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARISTOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις και συγνωνη για τα κεφαλαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Από την MGE (Merlin-Gerin) προσπάθησε να αποφύγεις τα μοντέλα Stand-By γιατί για να κατεβάσει το κόστος τους, έχει "ρίξει" την αξιοπιστία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.