Προς το περιεχόμενο

κολλάει η ethernet σύνδεση μετά από λίγο όταν βλέπω ταινίες..

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ήξερα πως να το θέσω και δεν ξέρω αν κολλάει εδώ η ερώτηση αυτή, δεν ξέρω αν είναι θέμα του mac ή του δυκτίου.

έχω ένα nas server (synology ds414) ο οποίος πηγαίνει με ethernet (cat 5e με 568B καλωδίωση) σε ένα 1000άρι switch της netgear το ίδιο και το mac mini (middle 2010 με ssd + hdd και φρεσκοστημένο mountain lion). 

Όλα λειτουργούν κανονικά αλλά ειδικά όταν παώ να δω κάποια ταινία μετά από λίγο κολλάει η σύνδεση, με πετάει εκτός από το nas server, τον βλέπω δυκτιακά από τον finder. περιμένω λίγο ξαναβλέπει το nas κάνω σύνδεση. αυτό γίνεται ανά 5-10 λεπτά και μου βγάζει μύνημα ότι κάνει unmount τον shared folder "ταινίες", περιμένω πάλι και συνέεται.

πως μπορεί να γινει να μην υπάρχει αυτή η διακοπή? ταινίες βλέπω με το mPlayerX ή με το VLC. το δεύτερο σαν να παίζει καλύτερα δυκτιακά αλλά πάλι μετά από λίγο κολλάει και αυτό.

αυτό δεν το έχω ας πούμε όταν πχ ακούω μουσική από το iMac (συνδέεται ασύρματα στον router, ο οποίος router πηγαίνει με ethernet στο switch της netgear κτλ) από τον client itunes του nas δεν έχω τέτοια προβλήματα, σπάνια κολλάει η σύνδεση (όχι το buffer, εννοώ να με πετάξει εντελώς έξω από την shared library εκείνη την ώρα και να θέλει πάλι σύνδεση).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...