lirris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,έχω ενα λάπτοπ samsunghttp://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/mobile-computing/notebook/NP300E5C-S04GR-spec με κάρτα γραφικών nvidia geforce gt 620mσήμερα πήγα να τρέξω το ccleaner και παρατήρησα ότι για κάρτα γραφικών μου εμφανίζει intel HD 4000.συμπέρανα ότι δεν μου διαβάζει την κάρτα γραφικών μου ίσως επειδή έκανα upgrade απο w8 σε w8.1 οπότε κατέβασα και εγκατέστησα τους drivers απο την nvidia αλλα παρ' όλα αυτά δεν μου διαβάζει την κάρτα γραφικώνΚαμιά βοήθεια; ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 η βασικη καρτα γραφικων σου ειναι η intel η nvidia ειναι παντα η δευτερευουσα και δεν αλλαζει. μπορεις να δεις αν υπαρχει επιλογη στο bios να την απενεργοποιησεις αν θες. στη διαχειριση συσκευων δεν σου εμφανιζει και τις 2 καρτες; το nvidia control panel ειναι εγκατεστημενο; Αν και και στα 2 απο πανω μια χαρα λειτουργει η καρτα σου και μπορεις να της ορισεις ποιες εφαρμογες θες να τρεχουν με αυτη μεσα απο τον πινακα ελεγχου της η με δεξι κλικ πανω στην εφαρμογη(δεν ξερω αν γινεται σε win 8 το συγκεκριμενο) 1
lirris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 η βασικη καρτα γραφικων σου ειναι η intel η nvidia ειναι παντα η δευτερευουσα και δεν αλλαζει. μπορεις να δεις αν υπαρχει επιλογη στο bios να την απενεργοποιησεις αν θες. στη διαχειριση συσκευων δεν σου εμφανιζει και τις 2 καρτες; το nvidia control panel ειναι εγκατεστημενο; Αν και και στα 2 απο πανω μια χαρα λειτουργει η καρτα σου και μπορεις να της ορισεις ποιες εφαρμογες θες να τρεχουν με αυτη μεσα απο τον πινακα ελεγχου της η με δεξι κλικ πανω στην εφαρμογη(δεν ξερω αν γινεται σε win 8 το συγκεκριμενο) Ευχαριστώ για το σχόλιο σου το κοντρολ πανελ της nvidia το έχω, τσέκαρα στην διαχείριση συσκευών και όντως μου εμφανίζει την κάρτα γραφικών σαν 2η επιλογή Απλά σκάλωσα με το ccleaner που μου εμφάνιζε μόνο την ιντελ και μετά είδα στο "πίνακας ελέγχου>οθόνη>αλλαγή ρυθμίσεων οθόνης>ρυθμίσεις για προχωρημένους" μου εμφάνιζε την ιντελ άρα είναι μια χαρά και δεν τρέχει κανένα πρόβλημα σωστά;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ναι. Απο το post του bios μεχρι τον τερματισμο η intel 4000 ειναι η βασικη σου καρτα γραφικων.Η nvidia θα ειναι παντα η δευτερεουσα.
kogi4ever Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κι εμενα εχει δυο καρτες γραφικων και το ccleaner μου εφανιζει την Intel.Απλα υπαρχει μια ρυθμισει που καθοριζει με ποια καρτα γραφικων να τρεχει τα παιχνιδια και τα προγραμματα.Σαν 1η επιλογη βαλε την Nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα