harinioarg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Παιδια δεν υπαρχει αυτο το πραγμα! Καποιες φορες οταν βαζω κατι στικακια που εχει μετα κανει ολα μου τα αρχει στο στικακι shortcuts.Αλλη φορα μπορω να τα ανοιξα αλλοτε οχι.Εκανα μια φορα scan το pc και καποια απο τα στικακια βρηκε εναν ιο και τον κατεστρεψε (στο στικακι,στο pc δεν βρηκα τιποτα).Ετρεξα και στο cmd ενα attrib (...) κατι που βρηκα σε ξενα σιτε αλλα δεν κανει κατι τιποτα.Εχω 4 τετοια στικακια και ολο εξαπλωνετε αυτο το πραγμα.Ελπιζω να μην γινει και στον εξωτερικο σκληρο μου δισκο που ειναι 3TB.Καμια ιδέα?Ευχαριστω (αν ξερει κανεις θα κανω και μια ερωτηση για το gaming pc μου γιατι θελω να το αναβαθμισω αν γινετε ειναι ηδη καλο αλλα το assassin's creed το αντεχει καλα στο low graphics και μετρια προς να κολλαει στα medium)
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 κατεβασε το malwarebytes κατι εχεις κολλησει.
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εκτος απο αυτο που ειπε ο χρήστος βάλε superantispyware και adwcleaner , για το 2ο σκέλος της ερώτησης σου περι αναβάθμισης καλο ειναι να την θέσεις στο ανάλογη κατηγορία http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα