Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..πρωτα απ'όλα τα specs του pc μου ειναι  win7 x64,καρτα γραφικων gtx 550ti, επεξεργαστης intel core2 duo cpu E8400,4GB ram και τροφοδοτικο Lamtech ATX-700W..Θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση λογω κολληματων του pc σε καποια games οπως του thief(το καινουργιο) και του battflefield 4 και λεω να ξεκινησω απο επεξεργαστη και μετα τροφοδοτικου..Τι εχετε να μου προτεινετε?? Διατιθομαι να δωσω 100-150Ε για την αγορα

Δημοσ.

ποια μητρικη εχεις;

μπορεις να βρεις καποιον Q9550 H Q6600 σε μεταχειρισμενο αλλιως ανεβαζεις το ποσο που διαθετεις σε 250€

και πας για Fx6300/Am3+ Μητρικη με 970 chipset/4-8GB ram ddr3

Δημοσ.

Gigabyte G41M-combo η μητρικη μου..δηλαδη μεχρι 200Ε δυσκολο να βρω κατι ε? για μεταχειρισμενο σε ποιο site να τσεκαρω περα απο ebay?

Δημοσ.

Λάθος προτεραιότητες έχεις βάλει. Πρώτη αναβάθμιση που πρέπει να κάνεις είναι το τροφοδοτικό σου, με περίπου 50€ βάζεις κάτι αξιόλογο..

Μετά έναν fx 6300 με μια μητρική γύρω στα 180 ευρώ και άλλα 40 ευρώ για 4gb ram..

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό που κολλάει με την απόδοση στα παιχνιδια????????????????

Ένα καλό σπίτι θέλει γερά θεμέλια :-)

• Like 2
Δημοσ.

ναι το ξερω για το τροφοδοτικο και 8α παρω κατι απο αυτα που μου προτεινετε..αν απλα παρω τον fx 6300 χωρισ να αλλαξω μητρικη 8α εχω προβλημα?

Δημοσ.

καταλαβα  :P δηλαδη καποιον επεξεργαστη που να ταιριαζει στην δικη μου μητρικη και να ειναι καλυτερος απο τον δικο μου και να αξιζει τα λεφτα του δε παιζει ε?? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...