Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θες smooth να πάρεις ΝΟΤΕ 3. Οσο για τους χάρτες, παρόλο που όταν πρωτοπήρα αντροιντ έψαξα να βρω navigator, τελικά το Google maps ειναι σούπερ, δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Καi navigation μέσα με φωνή κανονικότατα έχει και δεν μου έχει κάνει λάθος ποτέ. Και το χω χρησιμοποιήσει ίσαμε 20 φορές.

ναι απότι είδα είναι καλή η εφαρμογή, την κατέβασα και θα την βάλω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο να κάνει το μπακ απ. Γενικά στο κινητό δεν έχω θεμα χώρου γιατί ειναι 32 γίγα, έχω 10 χρησιμοποιημένα (οι εφαρμογές μου γενικά δεν παίρνουν πολύ χώρο) και οι φωτό και τα βίντεο πανε στην 16άρα SD (άλλο ενα καλό σε σχέση με το αειφον).

32+16=48 giga!!!...Nope δε νομιζω να εχεις προβλημα...!!! :D

Καλα εκανες με την εφαρμογη,θα σου φανεί πολυ χρήσιμη...!!!

Το κινητο σου πλεον δε νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο(οπως είπες κατι που δουλεύει ρολόι,δεν το πειραζουμε...!!!),απλα μάθε να χειρίζεσαι το Odin ,(πριν πεινασουμε μαγειρεύουμε...)!!!

μου αρεσουν αυτα που διαβαζω και με εχει πιασει μανια να δωσω το lumia 820 για να παρω ειτε note 3 ειτε s4 . μαλλον για note ειμαι αλλα και παλι σκαλωνω γιατι εχω συνηθισει στο νοκια τους χαρτες και το Navigator καθως και το smooth του ... οτιδηποτε χρειαστω παντως 8α το βρω εδω

Αν εισαι μεταξύ των δυο(s4-note3),μην το σκεφτείς καθολου,προτίμησε το note3!!!

Απο εκει και περα,για οτι σε απασχολεί (χάρτες κλπ),υπάρχουν δεκάδες λυσεις(εχει φροντίσει η μαμά Android)...

Κανε το βήμα κι εδω είμαστε ολοι,σε οτι χρειαστεις!!!

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον δευτερα παω για Note . Για πειτε ομως !! Να βαλω ρομ . Η εγγυηση δεν θα με σωσει απο τιποτα . Κανα μηνα χωρις ρομ για να δουμε οτι το κιν λειτουργει τελεια και μετα ρομ . Ποια ομως ?? Δωστε καμια πληροφορια για το νοτε . Επισης αν υπαρχει καποιο θεμα με νοτε πληρεστατο για στειλτε να δω

• Moderators
Δημοσ.

Αντικειμενικα, δε χρειαζεται να βαλεις rom στο Note 3. Οι περισσοτεροι που βαζουν rom (και βαζω κι εμενα μαζι) το κανουν καθαρα απο χομπι ή γιατι ετσι εχουν συνηθισει. Ή γιατι ακουγεται ωραιο.

Απλα κανε root αν θελεις τη γνωμη μου κι αυτο αν εχεις καποιον λογο (πχ να βαλεις καποια εφαρμογη που το απαιτει).

Καθαρα υποκειμενικα τα παραπανω βεβαια ε :)

• Like 2
Δημοσ.

Η απάντηση του Stormrain πιστευω τα κάλυψε ολα...!!!

Πάρτο με το καλο,δοκίμασε το...

Κι αν αποφασισεις να αλλαξεις(για τον χαβαλέ σου πιο πολυ...ειδικα οταν μιλαμε για τέτοια συσκευη)ρομ και λοιπά...Εννοειται οτι εδω είμαστε...!!! ;)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια σος εκανα @#@#@ και εβαλα να φλασαρω μια ρομ MIUI στο κινητο η οποια δεν μπορει να εγκατασταθει και τωρα στην sd card δεν εχω αλλη ρομ.
Πρεπει να φλασαρω με οντιν την στοκ ετσι δεν ειναι?
Εχει κανεις κανενα λινκ για να την κατεβασω?
Ειναι επειγον παιδια.ευχαριστω

γινεται καπως απο download ή recovery να αναγνωριστει η συσκευη απο το πισι για να του περασω την προηγουμενη miui που δουλευε?

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έψαξα κιόλας και δεν βρήκα κάτι! Μία ερώτηση έχω. Το Note 3 θα πάρει το καινούργιο touch wiz του S5 και του Note 4;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...