Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα τι είναι αυτά που λες μωρέ? Πιο costum rom πεθαίνει ... το knox έγραψε άρα έχει Flash rom και μετά επαναφορά σε αρχική εκδοση τέλος. Λέτε όλοι το μακρύ και το κοντό σας χωρίς να ξέρετε... κάντε ένα ρουτ πρώτα και μετά ασχολείστε με ένα τέτοιο πρόβλημα. ..Ούτε το recovery δουλεύει ούτε τπτ ..κάνεις ρουτ τέλος μετα

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μα τι είναι αυτά που λες μωρέ? Πιο costum rom πεθαίνει ... το knox έγραψε άρα έχει Flash rom και μετά επαναφορά σε αρχική εκδοση τέλος. Λέτε όλοι το μακρύ και το κοντό σας χωρίς να ξέρετε... κάντε ένα ρουτ πρώτα και μετά ασχολείστε με ένα τέτοιο πρόβλημα. ..Ούτε το recovery δουλεύει ούτε τπτ ..κάνεις ρουτ τέλος μετα

Βασικα αυτα που λες δεν εχουν ειρμο και παρολο που φαινεται πως εχεις καποιες γνωσεις αυτες ειναι συγκεκχυμενες. Δεν ειναι κακο.

Ας το αναλυσουμε για την ιστορια (και μπας και διαβαζει και κανενας που ψαχνει στο google κατι αναλογο) για να τα ξεκαθαρισεις κι εσυ, τι λες?

Το Knox γραφει οταν κανεις root. Τελεια. Δεν ειναι καν απαραιτητο να βαλεις custom ok? Εκτος αν εχεις κανει Root De La Vega (google it) το οποιο δεν πειραζε το Knox αλλα ΔΕΝ λειτουργει πλεον. Σαφες μεχρι εδω?

Λες ουτε το recovery δουλευει ουτε τιποτα. Τι ακριβως εννοεις "δε δουλευει το recovery"? Τι ειναι το recovery και ΔΕΝ δουλευει? Επειδη αναφερθηκα εγω στο recovery, να σου πω πως δεν το ζητησα για να να δουμε "αν δουλευει" αλλα για να δουμε αν εχει stock recovery, ή κανα cwm ή twrp (ρωτας αν θελεις τι ειναι το καθενα απο αυτα ή googlαρεις :) ) οπως ανεφερα ηδη στον Hawk7.

Επισης λες και ξαναλες τη λεξη προβλημα. Η imarilina οπως ειπε δεν εχει καποιο προβλημα με το Knox απλα θελει να δει ποια rom εχει. Αυτο. Δε θελει να διορθωσει κατι, απλα θελει να δει τι παιζει. 

Ελπιζω να ειναι σαφη αυτα που εγραψα, ο,τι χρειαστεις μη διστασεις να ρωτησεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Kernel ειναι η πηγή όλων να στο πω ετσι,απο εκει ρυθμίζονται ολα τα hardware του κινητου(CPU,gpu,camera,wifi κλπ),εκει στην ουσια στηρίζονται οι λειτουργίες του software android(αυτός ειναι ο λογος που ο kernel πρεπει να ειναι συμβατος με την εκδοση android)...

Σε εσένα παρατήρησα οτι ειναι ο stock kernel και απο οτι ειδα στον Knox το φλασαρισμα kernel ειναι απειραχτο 0/0 στο flash rom εχεις 0/1 το οποιο ομως μπορει να εχει μετρήσει και απλα το root χωρις να περάστηκε ποτε αλλη ρομ,η εκδοση που ειδα στην δεύτερη φωτο σου ειναι απο stock rom(εχεις 100% stock rom περασμένη αυτη την στιγμη)

Μην εχεις άγχος για brick κλπ σε Samsung ειδικα λογω της ύπαρξης του Odin (φαντάσου το recovery μεσω ITunes σε iphone)τοσο απλό να το επαναφερεις απο τυχον brick...

Οτι χρειαστεις για οποιαδήποτε διαδικασια ειμαι στην διάθεση σου...!!!

Ούτως η άλλως μπορει να σε χρειαστω κι εγω στον τομεα των iphone και ios γενικότερα που πλεον <<πειραματιζομαι>> μιας και στα android επήλθε κορεσμός απο μέρους μου...

Ηδη στα iphone εχω φτάσει στο στάδιο των tweaks κλπ μεσω εντολών στον πηγαίο κωδικα των ios...και συνεχίζω!!!

Αμέ αμέ μέσα, ανταλλαγή πληροφοριών, γουστάρω. Να σας πω την αλήθεια ψιλοβαριεμαι να το ψάξω αυτή τη στιγμή, κάποια στιγμή θα ασχοληθώ, το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι το μόνο που μου λείπει από το αειφον είναι το ιτουνς και η ευκολία του ειδικά με μπακ απ. Εδώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να μη θέλει ρουτ ώστε να κάνω πλήρες μπακ απ τύπου αειφον. Μου φαίνεται θα κάνω μια βόλτα από ένα φίλο που ασχολείται, να μου δείξει πως δουλεύει το Odin και πως γίνεται η όλη φάση κάποια στιγμή. Θα μου πεις βέβαια και τα των αειφον μόνη μου Ρα βρήκα όλα με διάβασμα αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο λόγω συναυλιών αυτή τη στιγμή να το ψάξω. Ευχαριστώ όλους πάντως για τη βοήθεια και τις πληροφορίες και θα επανέλθω με τυχόν ερωτήσεις. Αν πάντως υπάρχει μια άκρη για μπακ απ εκτός του Titanium παρακαλώ να μου την πείτε (γιατί το ΚΙΕΣ είναι για τα μπαζα).

Το πρόβλημα, που το είδες ακριβώς? Αυτό δεν κατάλαβα. Ερώτηση έκανα όχι επειδή έχω κάνα πρόβλημα απλά για πληροφορίες να καταλάβω μερικά πράγματα.

Βασικα αυτα που λες δεν εχουν ειρμο και παρολο που φαινεται πως εχεις καποιες γνωσεις αυτες ειναι συγκεκχυμενες. Δεν ειναι κακο.

Ας το αναλυσουμε για την ιστορια (και μπας και διαβαζει και κανενας που ψαχνει στο google κατι αναλογο) για να τα ξεκαθαρισεις κι εσυ, τι λες?

Το Knox γραφει οταν κανεις root. Τελεια. Δεν ειναι καν απαραιτητο να βαλεις custom ok? Εκτος αν εχεις κανει Root De La Vega (google it) το οποιο δεν πειραζε το Knox αλλα ΔΕΝ λειτουργει πλεον. Σαφες μεχρι εδω?

Λες ουτε το recovery δουλευει ουτε τιποτα. Τι ακριβως εννοεις "δε δουλευει το recovery"? Τι ειναι το recovery και ΔΕΝ δουλευει? Επειδη αναφερθηκα εγω στο recovery, να σου πω πως δεν το ζητησα για να να δουμε "αν δουλευει" αλλα για να δουμε αν εχει stock recovery, ή κανα cwm ή twrp (ρωτας αν θελεις τι ειναι το καθενα απο αυτα ή googlαρεις :) ) οπως ανεφερα ηδη στον Hawk7.

Επισης λες και ξαναλες τη λεξη προβλημα. Η imarilina οπως ειπε δεν εχει καποιο προβλημα με το Knox απλα θελει να δει ποια rom εχει. Αυτο. Δε θελει να διορθωσει κατι, απλα θελει να δει τι παιζει.

Ελπιζω να ειναι σαφη αυτα που εγραψα, ο,τι χρειαστεις μη διστασεις να ρωτησεις :)

Γαμώτο σου με τους όρους, θα με κάνεις να γκουγκλαρω βραδυατικα λολ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Mην γκουγκλαρεις παρα μονο οταν τα χρειαστεις ;)

Το Titanium ειναι το πληρεστερο και καλυτερο για μπακαπ. Και δεν ειναι καν στον υπολογιστη, ειναι εφαρμογη για το κινητο. Απλα θελει root (μια διαδικασια 3 λεπτων μαξ βασικα) οποτε δεν ειναι καν απαραιτητο να βαλεις το cwm που εχει το βιντεο.

Το Kies ξεχνα το και βγαλε το και απο τον υπολογιστη σου. Σου χρειαζεται μονο για να περασει τους drivers, μετα ειναι αχρηστο. Βασικα ειναι το πιο αχρηστο προγραμμα υποστηριξης συσκευης που εχει υπαρξει ποτε σε ναυαρχιδες και οχι μονο. There, I said it. 

Δες προχειρα αυτο το βιντεακι, εχει και λινκς στην περιγραφη. Eιναι ΜΟΝΟ για Kit Kat ε, μην παει κανεις και το ακολουθησει στο ασχετο.

Εδω το Odin: http://download.chainfire.eu/352/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.zip

Eδω το Cf Root αρχειο (για Κιτ Κατ): http://download.chainfire.eu/352/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005.zip

Εδω το cwm recovery (για Κιτ Κατ): http://d-h.st/bLx

Μεσω του cwm μπορεις να κρατησεις και image της ρομ οποτε αν κατι παει στραβα με το φλασαρισμα ή με οτιδηποτε μπορεις απλα να το επαναφερεις και ουτε γατα ουτε ζημια.

Και εδω η βιβλος: http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3

Εδω οι εφαρμογες που μπορεις να αφαιρεσεις με ασφαλεια (οταν κανεις τα παραπανω): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862

Και εδω το πιο generic spreadshet (μπορεις να τα χρησιμοποιησεις συνδυαστικα, δλδ καποια δεν ειναι στο μεν και τουμπαλιν): https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html

Και εδω το ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΟ Efs Backup το οποιο ειναι το ΠΡΩΤΟ πραγμα που κανει κανεις μετα το roothttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447342

Kαι το κλασικο disclaimer για οποιον κανει κατι τετοιο κλπ: Ουδεμια ευθυνη φερω αν κατι παει στραβα με τη συσκευη σας κλπ. 

Δημοσ.

@stormrain Χαχαχαχαχα το disclaimer μετα απο τέτοιο χείμαρρο πληροφοριών έγραψε...!!!

Χαχαχαχα...(πολυ καλές πληροφοριες παρεπιπτωντος !!!)

@iMarilina γιατι δεν κανεις ενα full back up σε Dropbox (σα να κανεις back up στο iCloud σε iphone)...ουτε root ουτε τιποτα... :)

Δημοσ.

@stormrain Χαχαχαχαχα το disclaimer μετα απο τέτοιο χείμαρρο πληροφοριών έγραψε...!!!

Χαχαχαχα...(πολυ καλές πληροφοριες παρεπιπτωντος !!!)

@iMarilina γιατι δεν κανεις ενα full back up σε Dropbox (σα να κανεις back up στο iCloud σε iphone)...ουτε root ουτε τιποτα... :)

το είδα αυτό κάπου και θα το ψάξω να το κάνω. Βασικά η αλήθεια είναι δεν πήρε και πολύ να το στήσω (αντάλλαξα το s4 με το NOTE 3) και μου πήρε καμια ώρα να ξαναπεράσω όλες μου τις εφαρμογές και να το ξαναφτιάξω. Απλά χάθηκε ρε παιδί μου ένα μπακ απ τύπου itunes να ησυχάσουμε? Το βρίζουμε το βρίζουμε το ιτουνς αλλά θεεικό όμως. 

Δημοσ.

το είδα αυτό κάπου και θα το ψάξω να το κάνω. Βασικά η αλήθεια είναι δεν πήρε και πολύ να το στήσω (αντάλλαξα το s4 με το NOTE 3) και μου πήρε καμια ώρα να ξαναπεράσω όλες μου τις εφαρμογές και να το ξαναφτιάξω. Απλά χάθηκε ρε παιδί μου ένα μπακ απ τύπου itunes να ησυχάσουμε? Το βρίζουμε το βρίζουμε το ιτουνς αλλά θεεικό όμως.

Όντως,αλλα αυτα ειναι τα πλεονεκτήματα του να υπαρχει ενα λογισμικο για μια συσκευη (iOS-iphone)...!!!

Κανε αυτο με το Dropbox,εύκολο και γρήγορο...!!!

By the way...εχεις μηπως καμία πρόταση για app killer σε iphone?Εχω δοκιμάσει πολλα,αλλα κανένα δεν ειναι αποτελεσματικό για τα apps απο cydia...

Γιατι του εχω αλλάξει τα φώτα σε εφαρμογες-tweaks,του εκανα και overclock(οχι εικονικό...κανονικά)αλλα ο βραχνάς μου ειναι στα apps που ρουφανε ράμ σαν τρελα...!!!

Υ.Γ. Πρόσθεσα virtual ram με sweeper αλλα δεν κανει και πολλα...

• Moderators
Δημοσ.

Dude dude dude ας το αφησουμε το θεμα για το Note please, μην το κανουμε generic. Ανοιξε ενα θεμα για το iphone  αν ειναι :)

• Like 1
Δημοσ.

Dude dude dude ας το αφησουμε το θεμα για το Note please, μην το κανουμε generic. Ανοιξε ενα θεμα για το iphone αν ειναι :)

Εχεις δίκιο σορρυ!!!
  • Like 1
Δημοσ.

Όντως,αλλα αυτα ειναι τα πλεονεκτήματα του να υπαρχει ενα λογισμικο για μια συσκευη (iOS-iphone)...!!!

Κανε αυτο με το Dropbox,εύκολο και γρήγορο...!!!

By the way...εχεις μηπως καμία πρόταση για app killer σε iphone?Εχω δοκιμάσει πολλα,αλλα κανένα δεν ειναι αποτελεσματικό για τα apps απο cydia...

Γιατι του εχω αλλάξει τα φώτα σε εφαρμογες-tweaks,του εκανα και overclock(οχι εικονικό...κανονικά)αλλα ο βραχνάς μου ειναι στα apps που ρουφανε ράμ σαν τρελα...!!!

Υ.Γ. Πρόσθεσα virtual ram με sweeper αλλα δεν κανει και πολλα...

σορρυ για το οφφ τοπικ κι απο μένα, προσωπικά είχα το battery doctor και κάνει τζάμι δουλειά, και έχει και στο notification center κουμπί να καθαρίζεις ραμ κλπ. 

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά είχα το battery doctor και κάνει τζάμι δουλειά, και έχει και στο notification center κουμπί να καθαρίζεις ραμ κλπ.

Προσωπικα δεν εβαλα,και ουτε θα εβαζα τετοιες εφαρμογες Μαριλινα.

Περισσοτερη μπαταρια σου τρωνε.

Βαλε το clean master,και μπες στις ρυθμισεις του,να το βαλεις στα μετρα σου.Το καλυτερο καθαριστηρι,και χωρις να επιδρα στο κινητο,στην μπαταρια.Μονο αυτο εχω.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα δεν εβαλα,και ουτε θα εβαζα τετοιες εφαρμογες Μαριλινα.

Περισσοτερη μπαταρια σου τρωνε.

Βαλε το clean master,και μπες στις ρυθμισεις του,να το βαλεις στα μετρα σου.Το καλυτερο καθαριστηρι,και χωρις να επιδρα στο κινητο,στην μπαταρια.Μονο αυτο εχω.

Από την πρώτη μέρα το έχω το clean master και το ίδιο ακριβώς πράμα κάνει καλέ στο αειφον αυτό που σου είπα. Άσχετο.

Παρεπιπτωντως βρήκα μια εφαρμογή για μπακ απ στο drop box που λέγεται SanDisk memory zone

Δημοσ.

Από την πρώτη μέρα το έχω το clean master και το ίδιο ακριβώς πράμα κάνει καλέ στο αειφον αυτό που σου είπα. Άσχετο.

Παρεπιπτωντως βρήκα μια εφαρμογή για μπακ απ στο drop box που λέγεται SanDisk memory zone

Πολυ καλη επιλογή...!!!Θα κανεις την δουλειά σου μια χαρα με το Sandisk Memory Zone!!!

Υ.Γ. Μπορείς μάλιστα να εχεις τις εφαρμογες σου αποθηκευμένες (αυτες που δεν χρησιμοποιείς καθημερινά πχ καποιο παιχνιδι...κ.α.)μεσω αυτής της εφαρμογής στο Dropbox,να την σβήσεις απο το κινητο σου και να την ξανα επαναφερεις μονο οταν θες να την χρησιμοποιείς,απελευθερώνοντας χωρο στο κινητο σου...!!!

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσουν αυτα που διαβαζω και με εχει πιασει μανια να δωσω το lumia 820 για να παρω ειτε note 3 ειτε s4 . μαλλον για note ειμαι αλλα και παλι σκαλωνω γιατι εχω συνηθισει στο νοκια τους χαρτες και το Navigator καθως και το smooth του ... οτιδηποτε χρειαστω παντως 8α το βρω εδω

Δημοσ.

μου αρεσουν αυτα που διαβαζω και με εχει πιασει μανια να δωσω το lumia 820 για να παρω ειτε note 3 ειτε s4 . μαλλον για note ειμαι αλλα και παλι σκαλωνω γιατι εχω συνηθισει στο νοκια τους χαρτες και το Navigator καθως και το smooth του ... οτιδηποτε χρειαστω παντως 8α το βρω εδω

αν θες smooth να πάρεις ΝΟΤΕ 3. Οσο για τους χάρτες, παρόλο που όταν πρωτοπήρα αντροιντ έψαξα να βρω navigator, τελικά το Google maps ειναι σούπερ, δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Καi navigation μέσα με φωνή κανονικότατα έχει και δεν μου έχει κάνει λάθος ποτέ. Και το χω χρησιμοποιήσει ίσαμε 20 φορές. 

Πολυ καλη επιλογή...!!!Θα κανεις την δουλειά σου μια χαρα με το Sandisk Memory Zone!!!

Υ.Γ. Μπορείς μάλιστα να εχεις τις εφαρμογες σου αποθηκευμένες (αυτες που δεν χρησιμοποιείς καθημερινά πχ καποιο παιχνιδι...κ.α.)μεσω αυτής της εφαρμογής στο Dropbox,να την σβήσεις απο το κινητο σου και να την ξανα επαναφερεις μονο οταν θες να την χρησιμοποιείς,απελευθερώνοντας χωρο στο κινητο σου...!!!

ναι απότι είδα είναι καλή η εφαρμογή, την κατέβασα και θα την βάλω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο να κάνει το μπακ απ. Γενικά στο κινητό δεν έχω θεμα χώρου γιατί ειναι 32 γίγα, έχω 10 χρησιμοποιημένα (οι εφαρμογές μου γενικά δεν παίρνουν πολύ χώρο) και οι φωτό και τα βίντεο πανε στην 16άρα SD (άλλο ενα καλό σε σχέση με το αειφον). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...