Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πριν 5 λεπτα η οθονη πεταξε ροζ αποχρωση και κυματα τα οποια ειναι στο αριστερο μισο της οθονης μονο!

Εκτος απο αυτο βλεπω και πιξελιασμα στο αριστερο μισο...

Καεικε?? η ειναι τιποτα αλλο ?

post-239414-0-03207200-1394043950_thumb.jpg

Δημοσ.

την ειχα παρει απο msystems λες να παρω με την μια dell...? υπαρχει και εδω το next  business day? ξερει κανεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε το msystems και θα σου πουν να πάρεις Dell, ζήτα και το τηλέφωνο σε περίπτωση που δεν το βρίσκεις εύκολα :P

Δημοσ.

Κλασική περίπτωση αλλαγής φύλου :P .Επανεκίνηση έκανες;To καλώδιο που είναι συνδεδεμένη δοκίμασες να το κουνήσεις βάλεις-βγάλεις;Η μήπως έβαλες κοντά κανένα μαγνητικό πεδίο;

Δημοσ.

Δοκιμασε να την βγαλεις απο την πριζα, μην εχεις κανενα καλωδιο πανω της. Ασε την ετσι μια μερα, μετα συνδεσε την να δεις αν εφτιαξε. Στο λεω αυτο γιατι μηπως μαγνητιστηκε.

Δημοσ.

Κλασική περίπτωση αλλαγής φύλου :P .Επανεκίνηση έκανες;To καλώδιο που είναι συνδεδεμένη δοκίμασες να το κουνήσεις βάλεις-βγάλεις;Η μήπως έβαλες κοντά κανένα μαγνητικό πεδίο;

Δοκιμασε να την βγαλεις απο την πριζα, μην εχεις κανενα καλωδιο πανω της. Ασε την ετσι μια μερα, μετα συνδεσε την να δεις αν εφτιαξε. Στο λεω αυτο γιατι μηπως μαγνητιστηκε.

Παιδια τωρα εκλεισα το τηλ μιλαγα με dell. Δεν ΠΑΙΖΕΤΑΙ το σερβις τους καναμε ενα τεστακι για σιγουρια και μου λεει σου στελνω αλλη!

σε 2 εγρασιμες θα ειναι εδω και δεν ειμαι Αθηνα. + οτι δεν μου ζητησε καν το τιμολογιο( ηταν σε εγγυηση )

ΑΡΙΣΤΑ απο μενα! γιαυτο και θα την προτεινω φουλ.

• Like 1
Δημοσ.

Join the club m8

Sent from my iPhone using Insomnia

και εμένα μου την άλλαξαν σε 1 μέρα μέσα. αφού μου έφεραν πρώτα καινούργια να την δοκιμάσω ότι είναι όλα ΟΚ και μετά να δώσω πίσω την χαλασμένη μου

post-38835-0-57684100-1394110408_thumb.jpg

Δημοσ.

Join the club m8

και εμένα μου την άλλαξαν σε 1 μέρα μέσα. αφού μου έφεραν πρώτα καινούργια να την δοκιμάσω ότι είναι όλα ΟΚ και μετά να δώσω πίσω την χαλασμένη μου

χαχαχ κλαιω ιδια με την δικη μου φαινεται!

Δημοσ.

Join the club m8

Παιδια ηρθε κιολας απο το πρωι η οθονη. Ουτε μια μερα δεν εκανε...τι να πω!  10!

Δημοσ.

Καλοδούλευτη και μπράβο στη Dell  για το support της. Θέλω να πάρω το ίδιο πάνελ μέσα στο μήνα. Ελπίζω να μην μπλέξω με bleeding αντικαταστάσεις, κλπ..!

Δημοσ.

Καλοδούλευτη και μπράβο στη Dell  για το support της. Θέλω να πάρω το ίδιο πάνελ μέσα στο μήνα. Ελπίζω να μην μπλέξω με bleeding αντικαταστάσεις, κλπ..!

Mην μασας παρτην! Και να υπαρχει καποιο θεμα εμενα μου εφεραν αλλη σε μιση μερα...και ειμαι εκτος αττικης...

Δημοσ.

Εχεις δίκιο γιατί από ότι έχω καταλάβει, πρόβλημα υφίσταται μόνο όταν μπει στη μέση το μαγαζί αγοράς.

Μόλις μιλήσεις με Dell, τέλος. Οπότε προσέχω μόνο από που θα την αγοράσω... ;)

Δημοσ.

Εχεις δίκιο γιατί από ότι έχω καταλάβει, πρόβλημα υφίσταται μόνο όταν μπει στη μέση το μαγαζί αγοράς.

Μόλις μιλήσεις με Dell, τέλος. Οπότε προσέχω μόνο από που θα την αγοράσω... ;)

ουτε το μαγαζι μου εφερε προβλημα ισα ισα. Μου εδωσαν με την μια το τηλ της dell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...